Skocz do zawartości

spotkanie

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

czy w dniu dzisiejszym dojdzie do tego spotkania miedzy mna panem:

giermek kielichow krolowa bulaw 8 bulaw dociagnelam rycerza bulaw

nie do konca wiem jak to zinterpretowac, z jednej strony w 8 bulaw widze to spotkanie, bo to karta spotkania, ale takze wiadomosci.Wiec troche jestem w rozterce, czy dostane info ,ze raczej dzisiaj spotkania nie bedzie..lub do niego dojdzie....

prosze o pomoc bardziej doswiadczone osoby ;-) z gory dziekuje ;-)

Edytowane przez Lucindella
Napisano

Jeśli bd naciskała to tak. 8 buław to niby ruch, spotkanie ale też kontakt smsowy, mailowy, przez komunikatory.

Rada ode mnie - nie naciskaj ;)

Napisano

naciskac nie bede, czekam raczej cierpliwie na ruch tej osoby...w tym rycerzu bulaw widze ,ze jakby wlasnie postep jednak co do spotkania byl,realizacja bo rycerz nie czeka biernie tylko dziala....kart odwlekajacych tu nie widze...ale ..wlasnie bedzie ....albo tylko smsik, telefon odmawiajacy......albo spotkanie...;-) weryfikacja wieczorem...

Napisano

wg mnie bd czekała (paź) do pewnego momentu (buławowa) - tutaj wymiana smsów i może spotkanie w tym rycerzu, jak Pan zbierze się w sobie ;)

Napisano

Widze podobnie, jak Trida. Kontakt powinien byc, jednak inicjatywa spotkania, powinna wyniknac od pana. :)

Napisano

Sądzę, że na pewno dojdzie do wymiany informacji/8 buł/, pokazałaś się w QBuław, która jest z nich zadowolona.

Ryc.Buł działa spontanicznie, a więc może się pojawić znienacka lub podjąć taką decyzję szybko, nagle, zaskoczyć cię czymś - ewentualnie powiedzieć, że np, gdzieś musiał pojechać/załatwić, ale "co się odwlecze to..." -

Napisano

Moim zdaniem jest wzajemne chcenie i zaangażowanie. Będzie kontakt i zdziwiłabym się gdyby nie było spotkania. Królowa i rycerz buław nie posiedzą na "d.." w chałupie, są raczej w ruchu.

Gość Euterpe
Napisano

też obstawiam kontakt, paź kielichów to informacja, dzięki której poczujesz się pobudzona do działania :)

Może da znać na ostatnią chwilę...

Napisano (edytowane)

Weryfikacja.....nie rozumiem tego, ale sie nie odezwal!!!!Wiec nie bylo zadnego kontaktu ani spotkania w tym dniu..chyba rycerz bulaw zabral w tej bulawie to spotkanie i zwial :-)

Edytowane przez Lucindella
Napisano

no własnie wydaje mi sie, ze gdyby buławowa sie odezwała to moze by do spotkania doszło ;)

Napisano

niestety rycerz bulaw nie jest slowny i ma w nosie obiecane spotkania...