Gość karolina798 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam, jak to "ugryźć": ( tylko AW) sąd boży+cesarzowa+pustelnik były uczciwe ale nie poczuł nic? Cytuj
niiwa Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Odpowiadając konkretnie na twoje pytanie - to TAK Każda z tych kart ma w sobie uczciwość - a więc jego zamiary wobec ciebie były uczciwe. Jakie pytanie taka odpowiedź. Może w domyśle chodziło ci o coś więcej? - trzeba zadawać konkretne pytan ia - wtedy będziesz miała konkretną odpowiedź - - zastanów się więc o co ci konkretnie chodzi - sprecyzuj pytanie i rozłóż karty - Cytuj
Gość karolina798 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 to moze dopdam opis sytuacji: Pan miał dziewczynę ale czynił kroki w moją stronę, do czegos doszlo miedzy nami, potem kontakt sie urwal a potem znow Pan dalej robił"podchody"...uznałam ze jestem w jego rękach tylko zabawką , co mnie rozwscieczyło i powiedziałam ze powiem o tym jego kobiecie...beznadziejna sytuacja, a zależało mi na nim bardzo, w rozmowie powiedział, że urywa kontakt, na słowa, że mi zależy odpowiedział-ja się nie rozdwoję...i nie wiem, czy miał zamair zabawić się, czy cos więcej a moja reakcja spłoszyła go. mam mętlik w głowie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 możliwe, że obudziłaś(sąd) w nim pożądanie, zauważył w Tobie seksowną kobietę(cesarzowa), ale pustelnik na końcu wskazuje na oddalenie się z własnej woli. nadal ma dziewczynę? moim zdaniem to ważne, bo wtedy sąd + cesarzowa + pustelnik mogą mówić o tym, że woli zostać przy niej, przy tak zwanej rodzinie... Cytuj
Gość karolina798 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 jest z nia długi czas, ja kiedys juz z nim kreciłam ale jakos to sie rozpadło i był z nia, po kilku latach znow zaczal cos robic w moim kierunku ale jak przyszlo co do czego, wycofał się.... nie rozumiem go wogóle. Cytuj
Gość karolina798 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 tzn przed związkeim z nią, smolił cholewki do mnie, ale to jakoś wtedy umarło Cytuj
Gość karolina798 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 wynik właśnie znajomości jest taki, że jest nadal z nią, ze znajomości ze mną się wycofał podając przyczynę, że straszyłam go, że jej powiem, czyli chciał pewnie zabawić się na boku, choć karty są uczciwe...i to mnie zmyliło Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 jak facet igra z Tobą, a wiążę się z inną, to nie myśli o Tobie poważnie. jak facet bawi się z Tobą i jest zajęty, to nie myśli o Tobie poważnie. Nie lataj za nim. Mężczyzn jest pełno na świecie, wystarczy się rozejrzeć. Czasami lepszy jeden wierny przyjaciel od setek nieudanych związków A na tego właściwego, jak jest ci pisany, przyjdzie właściwa pora. Mnie sąd często pokazuje, że dla drugiej osoby liczy się bardziej rodzina. Cesarzowa to pociąg seksualny, zachwycanie się jej urodą, pozycją, niezależnością(czasami). Cytuj
Gość karolina798 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 no to cham jest to wiem juz;) brak słow, a ja naiwniara ehh;/ Cytuj
roszpunka79 Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 Być może miał jakieś problemy w tamtym związku, poczuł się samotny, nie mogli się chwilowo dogadać (pustelnik). Pomyślał, że mógłby odżyć przy Tobie (sąd), bo docenia Cię jako kobietę (cesarzowa). Ewentualnie w tym trudnym dla związku czasie, odżyło w nim wspomnienie Ciebie (sąd+cesarzowa), skoro już wcześniej o Ciebie zabiegał. Cytuj
Gość karolina798 Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 tak czy siak.. głupia zabawa kimś moim zdaniem i egoizm. no trudno;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi