magiasnu Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam, Poszukuję dobrej książki o NLP czy ktoś może jakąś polecić sporo tego jest na rynku, a książka jest mi potrzebne do pozbycia się schematów w życiu za pomocą właśnie technik NLP. Cytuj
andros Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Polecam taką którą czytałem , a to krótki opis Opis książkiMapy, które mamy w głowach, decydują o tym, jak spostrzegamy samych siebie i nasze kontakty społeczne. One to odzwierciedlają w plastyczny sposób stosunki władzy, autorytety, struktury rodzinne. Możemy jednak wywierać wpływ na owe mapy i zmieniać naszą społeczną rzeczywistość, przekształcając stworzony przez siebie model za pomocą technik NLP. Autor uczy, jak poprawić swoje relacje z innymi, jak o... Wygląd :Techniki NLP w tworzeniu dobrych związków z ludźmi - Lucas Derks Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez zoska1977 link niezgodny z regulaminem Cytuj
lukaz2 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Polecam NLP w 21 dni - Harry Alder, Beryl Heather czytałem też kilka innych ale ta jest najbardziej zrozumiała dla kogoś kto dopiero wchodzi w ten temat:) Cytuj
weronikakowalska46 Napisano 24 Września 2014 Napisano 24 Września 2014 Bardzo fajne zestawienie książek o NLP zrobił kiedyś Michał Pasterski Cytuj
magiasnu Napisano 24 Września 2014 Autor Napisano 24 Września 2014 O mój temat żyje! E tam książki, książkami ale najważniejsze jest działanie, skończyłem czytać książki za zacząłem działać na podstawie sporządzonej listy przez siebie: "co bym chciał robić w życiu?" Cytuj
amata Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Mogę polecić: Samo Sedno. NLP w praktyce Dosyć przystępnie napisana książka. Cytuj
Noelia Napisano 14 Listopada 2018 Napisano 14 Listopada 2018 Czy ktoś zna jakieś nowe/ciekawe pozycje z zakresu NLP? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi