magiasnu 0 Report post Posted February 23, 2014 Witam, Poszukuję dobrej książki o NLP czy ktoś może jakąś polecić sporo tego jest na rynku, a książka jest mi potrzebne do pozbycia się schematów w życiu za pomocą właśnie technik NLP. Share this post Link to post Share on other sites
andros 7 Report post Posted February 24, 2014 (edited) Polecam taką którą czytałem , a to krótki opis Opis książkiMapy, które mamy w głowach, decydują o tym, jak spostrzegamy samych siebie i nasze kontakty społeczne. One to odzwierciedlają w plastyczny sposób stosunki władzy, autorytety, struktury rodzinne. Możemy jednak wywierać wpływ na owe mapy i zmieniać naszą społeczną rzeczywistość, przekształcając stworzony przez siebie model za pomocą technik NLP. Autor uczy, jak poprawić swoje relacje z innymi, jak o... Wygląd :Techniki NLP w tworzeniu dobrych związków z ludźmi - Lucas Derks Edited April 26, 2014 by zoska1977 link niezgodny z regulaminem Share this post Link to post Share on other sites
lukaz2 0 Report post Posted April 26, 2014 Polecam NLP w 21 dni - Harry Alder, Beryl Heather czytałem też kilka innych ale ta jest najbardziej zrozumiała dla kogoś kto dopiero wchodzi w ten temat:) Share this post Link to post Share on other sites
weronikakowalska46 0 Report post Posted September 24, 2014 Bardzo fajne zestawienie książek o NLP zrobił kiedyś Michał Pasterski Share this post Link to post Share on other sites
magiasnu 0 Report post Posted September 24, 2014 O mój temat żyje! E tam książki, książkami ale najważniejsze jest działanie, skończyłem czytać książki za zacząłem działać na podstawie sporządzonej listy przez siebie: "co bym chciał robić w życiu?" Share this post Link to post Share on other sites
amata 0 Report post Posted February 20, 2015 Mogę polecić: Samo Sedno. NLP w praktyce Dosyć przystępnie napisana książka. Share this post Link to post Share on other sites
Noelia 1 Report post Posted November 14, 2018 Czy ktoś zna jakieś nowe/ciekawe pozycje z zakresu NLP? Share this post Link to post Share on other sites