Skocz do zawartości

z czym muszę sobie poradzić

roszpunka79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co już jest nieważne- 8 Dysków (Roztropność)

Moje wysiłki i zaangażowanie w budowanie tego o czym marzyłam.

Co się spełniło- Sprawiedliwość

Dokonałam surowej, racjonalnej oceny swojego życia. Odcięłam się od tego, co nie dawało szansy na poczucie równowagi i porządku w życiu.

Co mi pomoże iść dalej- Król buław

Tutaj mam dwie myśli. Albo wsparciem dla mnie będzie jakiś buławowy albo w podniesieniu się i pójściu naprzód może mi pomóc wykrzesanie z siebie cech buławowego: energii, entuzjazmu, siły, determinacji.

Zmiana, którą muszę zaakceptować - 6 dysków (Sukces)

Muszę zaakceptować to, że lada chwila nie będzie obok mnie bliskiej osoby, z którą dzieliłam życie. Muszę pogodzić się z tym, że dałam więcej niż dostałam.

Gość Euterpe
Napisano

skoro ostatnią kartą jest sukces, to nie może być tak źle jak się teraz wydaje. Na pewno coś wygrałaś - usunęłaś przeszkodę. Może za jakiś czas jakiś kolega się odezwie albo koleżanka czy inna kobieta Cię wyswata :)

Co do króla buław nie wykluczone, że może się spełnić i jedno i drugie, chociaż mnie w tym tygodniu ta karta pokazała tylko energię, którą miałam.

Napisano (edytowane)

8 den wymaga cierpliwości, przedstawia samotne działanie a skutki są marne

Nadszedł czas rozliczenia, straciłaś cierpliwość i odstąpiłaś od działania stwierdzając, bo Ci się "coś" nie opłaca? Podjęłaś decyzję świadomą.

Świadomość wolności i swobody.Król buław działa zwykle w pojedynkę, więc może warto mieć na uwadze, że każdy człowiek jest jednostką indywidualną z prawem do swobodnych wyborów i celów. Możesz kierować swoim życiem jak chcesz i podążać gdzie chcesz.

"Do tańca trzeba dwojga" - 6 denarów.Już wiesz, ile możesz od siebie dać (8 denarów). Dojdziesz do celu ( Król Buław) gdy spotkasz osobę, która może zaoferować Ci tyle samo, lub tyle ile Ci się należy - Sprawiedliwość.

Edytowane przez Vivere
Napisano

Myślę, że czas nauki masz już za sobą i wiesz, że Twoja mozolna praca została uczciwie oceniona, osądzona- Twój wkład pracy opłacił się. Powinnaś uświadomić sobie, że warto postępować uczciwie. Co zasiejesz, to zbierzesz.

I chyba powinnaś "przytulić się" do jakiegoś energicznego pana, który zadziała...wiesz, jak Red Bull:-)

Napisano

napracowałaś się i teraz powinnaś oczekiwać na efekty. To, co zasiałaś to będziesz teraz zbierała.

Własnie pewne zmiany ;) inaczej zaczęłaś myśleć, bardziej hmmm stanowczo. Odcięłaś pewne niekoniecznie dobre dla Ciebie sprawy i poszłaś dalej.

Zapał to na pewno i stawiałabym na jakiegoś żywiołowego pana.

Przyjąć pomoc od innych ale liczyć się z tym, ze też bd musiała coś z siebie dać. Zaakceptować, że sukces czasami buduję się razem niekoniecznie samemu.