roszpunka79 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Co już jest nieważne- 8 Dysków (Roztropność) Moje wysiłki i zaangażowanie w budowanie tego o czym marzyłam. Co się spełniło- Sprawiedliwość Dokonałam surowej, racjonalnej oceny swojego życia. Odcięłam się od tego, co nie dawało szansy na poczucie równowagi i porządku w życiu. Co mi pomoże iść dalej- Król buław Tutaj mam dwie myśli. Albo wsparciem dla mnie będzie jakiś buławowy albo w podniesieniu się i pójściu naprzód może mi pomóc wykrzesanie z siebie cech buławowego: energii, entuzjazmu, siły, determinacji. Zmiana, którą muszę zaakceptować - 6 dysków (Sukces) Muszę zaakceptować to, że lada chwila nie będzie obok mnie bliskiej osoby, z którą dzieliłam życie. Muszę pogodzić się z tym, że dałam więcej niż dostałam. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 skoro ostatnią kartą jest sukces, to nie może być tak źle jak się teraz wydaje. Na pewno coś wygrałaś - usunęłaś przeszkodę. Może za jakiś czas jakiś kolega się odezwie albo koleżanka czy inna kobieta Cię wyswata Co do króla buław nie wykluczone, że może się spełnić i jedno i drugie, chociaż mnie w tym tygodniu ta karta pokazała tylko energię, którą miałam. Cytuj
Vivere Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Co już jest nieważne- 8 Dysków (Roztropność) 8 den wymaga cierpliwości, przedstawia samotne działanie a skutki są marne Co się spełniło- Sprawiedliwość Nadszedł czas rozliczenia, straciłaś cierpliwość i odstąpiłaś od działania stwierdzając, bo Ci się "coś" nie opłaca? Podjęłaś decyzję świadomą. Co mi pomoże iść dalej- Król buław Świadomość wolności i swobody.Król buław działa zwykle w pojedynkę, więc może warto mieć na uwadze, że każdy człowiek jest jednostką indywidualną z prawem do swobodnych wyborów i celów. Możesz kierować swoim życiem jak chcesz i podążać gdzie chcesz. Zmiana, którą muszę zaakceptować - 6 dysków (Sukces) "Do tańca trzeba dwojga" - 6 denarów.Już wiesz, ile możesz od siebie dać (8 denarów). Dojdziesz do celu ( Król Buław) gdy spotkasz osobę, która może zaoferować Ci tyle samo, lub tyle ile Ci się należy - Sprawiedliwość. Edytowane 24 Lutego 2014 przez Vivere Cytuj
Davisa Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Myślę, że czas nauki masz już za sobą i wiesz, że Twoja mozolna praca została uczciwie oceniona, osądzona- Twój wkład pracy opłacił się. Powinnaś uświadomić sobie, że warto postępować uczciwie. Co zasiejesz, to zbierzesz. I chyba powinnaś "przytulić się" do jakiegoś energicznego pana, który zadziała...wiesz, jak Red Bull:-) Cytuj
Trida Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Co już jest nieważne- 8 Dysków (Roztropność) napracowałaś się i teraz powinnaś oczekiwać na efekty. To, co zasiałaś to będziesz teraz zbierała. Co się spełniło- Sprawiedliwość Własnie pewne zmiany inaczej zaczęłaś myśleć, bardziej hmmm stanowczo. Odcięłaś pewne niekoniecznie dobre dla Ciebie sprawy i poszłaś dalej. Co mi pomoże iść dalej- Król buław Zapał to na pewno i stawiałabym na jakiegoś żywiołowego pana. Zmiana, którą muszę zaakceptować - 6 dysków (Sukces) Przyjąć pomoc od innych ale liczyć się z tym, ze też bd musiała coś z siebie dać. Zaakceptować, że sukces czasami buduję się razem niekoniecznie samemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi