Skocz do zawartości

Dziwny sen :D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No więc tak. Ostatnio dużo odpoczywam i właśnie dzisiaj tzn. wczoraj w nocy przysniło mi się coś dziwnego. Śniło mi się że gram na Xbox 360 w gre razem z moją koleżanką, którą bardzo lubie, a nawet coś więcej. Dokładnie nie pamiętam czy wygrywałem czy przegrywałem...wiem tylko że z nią grałem. Aha jeśli to może pomóć to dodam tylko że ostatnio się z nią ostro pokłóciłem i teraz od kilku dni się na mnie focha :D Jeśli ktoś byłby tak miły proszę o interpretacje tego snu. Co on może oznaczać ??

Napisano

szrama, prawdopodobnie chciałbyś po prostu, aby koleżanka przestała się na Ciebie "fochać". Gra (jakakolwiek, na konsoli też :)) symbolizuje Twoją beztroskę, to, że ona gra razem z Tobą to Twoje myśli, że ona nie powinna traktować życia ze zbytnią powagą.

Pozdrawiam.

Gość winteer
Napisano
No więc tak. Ostatnio dużo odpoczywam i właśnie dzisiaj tzn. wczoraj w nocy przysniło mi się coś dziwnego. Śniło mi się że gram na Xbox 360 w gre razem z moją koleżanką, którą bardzo lubie, a nawet coś więcej. Dokładnie nie pamiętam czy wygrywałem czy przegrywałem...wiem tylko że z nią grałem. Aha jeśli to może pomóć to dodam tylko że ostatnio się z nią ostro pokłóciłem i teraz od kilku dni się na mnie focha :D Jeśli ktoś byłby tak miły proszę o interpretacje tego snu. Co on może oznaczać ??

Uczestnictwo w grze może oznaczać rywalizację lub poddanie się ustalonym regułom. To również zdolność, zręczność i szybkość działania w walce o coś.

A skoro grałeś z koleżanką - możliwe że o dominację chodzi w Waszych relacjach.

Napisz jaka była fabuła gry, wtedy będzie można stwierdzić jakiej sfery dotyczył sen: materialnej, uczuciowej czy innej.

Napisano

Dokładnie nie pamiętam jaka to była gra, ale wydaje mi sie że sportowa, możliwe że nawet piłka nożna :D

Gość winteer
Napisano

Pomimo że grałeś na XBox to piłka jest grą zespołową - może chogić o rywalizację między Wami na tle towarzyskim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...