Maestro Priestess Napisano 19 Stycznia 2020 Maestro Napisano 19 Stycznia 2020 Góry w moim osobistym rankingu zawsze wygrywają i "górują" nad morzem Głównie dlatego, że dają mi większe możliwości aktywnego spędzenia czasu, uwielbiam po nich łazić, podziwiać widoki, odkrywać nowe szlaki. Morze kojarzy mi się niestety głównie z nudą i leżeniem plackiem na plaży. Czasem miło tak się powylegiwać na słonku, pływać też lubię, ale dla mnie to rozrywka na 1-2 dni max. Cytuj
Gość Ava55 Napisano 20 Stycznia 2020 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) morze lubię szum fal, czuję przestrzeń, ruch... i spacery po plaży góry są piękne, majestatyczne ale nie daja mi poczucia wolności do tej pory zawsze mieszkałam nad morzem i mam nadzieję, że tak zostanie EDIT : będąc nad morzem nie trzeba leżeć plackiem - można robić wielogodzinne spacery, w odpowiednich porach roku jeździć konno brzegiem, windsurfować, jest też kite.... całkiem sporo tego i pewnie jeszcze wielu możliwości nie wymieniłam jak np. siatkowka plażowa Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Ava55 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi