NarratorkaHorrorow Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 dowiedziałam się dziś iż w środę wybieram się na delegacje na drugi koniec Polski.Zadowolona nie jestem.Ma się odbyć szkolenie. Jak przebiegnie podróż ? Diabeł Księżyc Rycerz mieczy. Diabeł o tyle mnie niepokoi, iż może stanowić o jakichś problemach na drodze. Mam wrażenie że możemy jechać nocą, i przez to mogą nastąpić komplikację,w postaci braku koncentracji albo zbytniej pewności siebie i buty na drodze. Nie sądzę byśmy mieli wypadek,dojedziemy spokojnie. Mam nadzieje W związku z faktem iż na delegacje wybiera się także kierownictwo departamentu z dyrektorem na czele, warto byłoby zrobić dobre wrażenie ( chce się niebawem starać o podwyżkę) Jakie wrażenie zrobie na nowym Menadżerze departamentu ? ( Nie miałam okazji go jeszcze poznać, kojarzy moje nazwisko z maili oraz pism ) Księżyc 3 denarów sprawiedliwość Nie zaplusuje pierwszym dobrym wrażeniem niestety. Uzna mnie za niestabilną marzycielke, niepewną swoich racji i poczynań. Zauważy pracowitość i zaangażowanie. Mam dziwne, złe przeczucia co do tego wyjazdu. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Jak przebiegnie podróż ? Diabeł Księżyc Rycerz mieczy. diabeł na początku może mówić o tym, że nie chcesz a musisz, taki przymus, księżyc - wolałabyś w tym czasie zrobić coś innego rycerz mieczy - w czasie podróży może być wiele rozmów, szybka wymiana zdań ewentualnie kłótnie te trzy karty mogą też mówić o tym, że faktycznie będą jakieś komplikacje, może nie będziesz się czuła wtedy najlepiej, może być aura tajemniczości niedawno robiłam dla siebie rozkład i w pytaniu jak przebiegnie rozmowa też wypadł księżyc jako drugi - rozmówca coś ukrywał, wiedział o czymś więcej ode mnie... Jakie wrażenie zrobie na nowym Menadżerze departamentu ? ( Nie miałam okazji go jeszcze poznać, kojarzy moje nazwisko z maili oraz pism ) Księżyc 3 denarów sprawiedliwość może spodziewał się kogoś innego - czasami już wcześniej wyobrażamy sobie tą osobę, np. jak ona wygląda itd... 3 denarów - może będziesz z nim rozmawiać, w tej karcie pokazuje mi się osoba, która współpracuje z innymi, dopiero zaczyna pracę lub jeszcze się czegoś uczy, kontaktuje się z większą ilością osób, jest nastawiona na działanie, rozwój, zysk sprawiedliwość może wspominać, że zrobisz wrażenie osoby trochę chłodnej, zdystansowanej, ale sprawiedliwej, na spokojnie myślisz co masz powiedzieć/zrobić, nie palniesz nic bez wcześniejszego zastanowienia Cytuj
beatrycze18 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Jak przebiegnie podróż ? Diabeł Księżyc Rycerz mieczy.- Karty pokazują Twoją niechęć i pewne obawy co do tego wyjazdu.W trakcie podróży wyjaśnianie czegoś, wymiana zdań poglądów. Jakie wrażenie zrobie na nowym Menadżerze departamentu ? ( Nie miałam okazji go jeszcze poznać, kojarzy moje nazwisko z maili oraz pism ) Księżyc 3 denarów sprawiedliwość - Odbierze Cię jako osobę skrytą, aczkolwiek rozważną i pracowitą.Dobrą partnerkę do współpracy. Cytuj
pawel116 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Jak przebiegnie podróż ? Diabeł Księżyc Rycerz mieczy. Będziesz przemęczona i niezadowolona, możliwe jakieś drobne sprzeczki w czasie podróży. Być może trzeba będzie wyruszyć w drogę jeszcze przed świtem. Jakie wrażenie zrobie na nowym Menadżerze departamentu ? ( Nie miałam okazji go jeszcze poznać, kojarzy moje nazwisko z maili oraz pism )Księżyc 3 denarów sprawiedliwość Może być właśnie tak, że sobie Ciebie trochę inaczej wyobrażał, ewentualnie odbierze Cię jako osobę dyskretną, tajemniczą. Niemniej będzie mu się z Tobą dobrze współpracowało i oceni Cię pozytywnie (Sprawiedliwość). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Szanowni Państwo, dziękuje za wypowiedzi.Czas na weryfikację. Powróciłam dziś,2 godziny temu.Jestem cała i zdrowa,podróż mineła dobrze,choć męcząco i niesamowicie się dłużyła. Po drodze, uroczy Pan zaczaił się na moja kartę kredytową na stacji shell, ale dzięki interwencji kolegi-obszedł się smakiem. Plusem było to że nie dachowaliśmy, minusem zaś wymuszanie wyminięcia przez tira prowadzonego przez Pana za wschodniej granicy. Co do drugiego pytania, tu sytuacja uległa zmianie. Menadżer ustąpił z stanowiska, i o nowym dowiedziałam się w momencie dojazdu do hotelu.Poprzedniego nie poznałam, obecnego znam- i jest to( tu uwaga nie ma zaskoczenia ) mój bezpośredni przełożony. W świetle tej sytuacji zastanwiam się czy stawiane karty odnośnie wrażenia, dotyczyły menadżera którego nie poznałam, czy też może tego którego znam. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 co do drugiego pytania obstawiam księżyc na początku - iluzja, myślisz że będzie, ale nie jest..., złudzenie - jeszcze się uczę Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Jak przebiegnie podróż ? Diabeł, Księżyc, Rycerz mieczy. będziesz sie denerwować, ale podróż przebiegnie pomyślnie, będziesz starała się być wyczulona na potrzeby szefostwa stąd pewnie ksieżyc, ale świetnie CI pójdzie Jakie wrażenie zrobie na nowym Menadżerze departamentu ? ( Nie miałam okazji go jeszcze poznać, kojarzy moje nazwisko z maili oraz pism ) Księżyc, 3 denarów, sprawiedliwość myślę, że on będzie bardziej skupiony na sobie i tym by sam wypał dobrze niżeli innych sprwach stąd takie karty, nie oceni Cię, będziesz dla niego jedną z kilku osób w tle spotkania. Ale widać,że jeśli będie oceniać w prezysżłosci to po tym jak kto pracuje i jakie ma osiągnięcia. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Daffne, mój obecny menadżer jest byłym już przełożonym, dlatego też zna mnie i nie mogłam już wywrzeć dobrego bądź złego pierwszego wrażenia;) Patrząc na karty po całej sytuacji zastanawiam się nad tym czy ksieżyć nie jest w tym wypadku, błednym przeświadczeniem co do tego kto jest menadżerem,III denarów informacja o awansie przełożonego a sprawiedliwość faktem iż zwyczajnie mu się to należało. Euterpe, właśnie tak pomyślałam- w księżycu, myśle że jest a go nie ma ' Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi