beatrycze18 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Jak potoczą się moje sprawy zawodowe i finansowe do końca 2014 roku? 9 denarów, królowa denarów, as denarów Chyba pozytywnie sadząc po tych denarowych.Los podeśle jakąś szansę na korzystny rozwój sytuacji w sferze finansowej i zawodowej. Proszę o zerknięcie. Cytuj
roszpunka79 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Myślę, że Twoja sytuacja zawodowa i finansowa do końca roku będzie korzystna i zadowalająca dla Ciebie. Będziesz sobie dobrze radzić i z zarządzaniem pieniędzmi i z ich zarabianiem. Niewykluczony jest jakiś awans ewentualnie szansa na zmianę pracy lub taki obrót wydarzeń, by była ona stabilniejsza. Powodzenia:) Cytuj
pawel116 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Ten rok będzie dla Ciebie stabilny pod względem finansowym, tak jak napisała roszpunka79 pod koniec roku możliwa zmiana pracy na lepszą tudzież awans. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 będziesz w bezpiecznej sytuacji, może po jakimś czasie pojawi się okazja dodatkowego zarobku, awans albo premia - na końcu masz asa Cytuj
Davisa Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Jak potoczą się moje sprawy zawodowe i finansowe do końca 2014 roku? 9 denarów, królowa denarów, as denarów Fantastyczny rok pod względem finansowo-zawodowym. Ten rok otworzy przed Tobą nowe ciekawe możliwości. Warto dążyć do niezależności. Karty radzą poddać się temu wznoszącemu Kołu... :-) Cytuj
Trida Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Jak potoczą się moje sprawy zawodowe i finansowe do końca 2014 roku?9 denarów, królowa denarów, as denarów ja powiedziałabym, ze początkowo możesz troszkę za bardzo rozrzucać pieniądze w sensie kupować dużo rzeczy, nie do końca potrzebnych, wydawać na przyjemności, co sugeruje, ze bd Ci się w sumie powodziło. Jednak to nie bedzie pełnia szczęścia. Bo mimo wszystko 9 jest przed 10 a to 10 właśnie jest taką pełnią, spełnieniem. Królowa denarów - to jakaś nowa myśl w Twojej głowie a as denarów to nowe możliwości. Śmiem twierdzić, ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 będziesz mieć pewną pozycje zawodową, a pod koniec roku czeka Cię podpisanie umowy być może u obecnego pracodawcy jako przedlużenie umowy albo innego i wtedy wykorzystanie nowej szasny na nową pracę może lepszą? . Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Ładne karty na finanse się ukazały.Narzekać na brak pracy i wynagrodzenia z tytułu świadczenia pracy, nie będziesz. Mam wrażenie że powinnaś bardziej zwracać uwagę na komunikaty ze świata zewnętrznego,które mogą polepszyc Twoje finanse. Wydaje mi się że w Królowej denarów następującej po IX denarów, jest jakaś rozmowa z kobieta, byc może przełożoną która okaże się pozytywna. Jednym słowem- Tłusty rok 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi