Skocz do zawartości

Jak potoczą się moje sprawy zawodowe i finansowe do końca 2014 roku?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

9 denarów, królowa denarów, as denarów

Chyba pozytywnie sadząc po tych denarowych.Los podeśle jakąś szansę na korzystny rozwój sytuacji w sferze finansowej i zawodowej.

Proszę o zerknięcie.

Napisano

Myślę, że Twoja sytuacja zawodowa i finansowa do końca roku będzie korzystna i zadowalająca dla Ciebie. Będziesz sobie dobrze radzić i z zarządzaniem pieniędzmi i z ich zarabianiem. Niewykluczony jest jakiś awans ewentualnie szansa na zmianę pracy lub taki obrót wydarzeń, by była ona stabilniejsza. Powodzenia:)

Napisano

Ten rok będzie dla Ciebie stabilny pod względem finansowym, tak jak napisała roszpunka79 pod koniec roku możliwa zmiana pracy na lepszą tudzież awans.

Gość Euterpe
Napisano

będziesz w bezpiecznej sytuacji, może po jakimś czasie pojawi się okazja dodatkowego zarobku, awans albo premia - na końcu masz asa

Napisano

Fantastyczny rok pod względem finansowo-zawodowym. Ten rok otworzy przed Tobą nowe ciekawe możliwości. Warto dążyć do niezależności. Karty radzą poddać się temu wznoszącemu Kołu... :-)

Napisano

ja powiedziałabym, ze początkowo możesz troszkę za bardzo rozrzucać pieniądze w sensie kupować dużo rzeczy, nie do końca potrzebnych, wydawać na przyjemności, co sugeruje, ze bd Ci się w sumie powodziło. Jednak to nie bedzie pełnia szczęścia. Bo mimo wszystko 9 jest przed 10 a to 10 właśnie jest taką pełnią, spełnieniem.

Królowa denarów - to jakaś nowa myśl w Twojej głowie a as denarów to nowe możliwości.

Śmiem twierdzić, ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku :)

Gość Daffne
Napisano

będziesz mieć pewną pozycje zawodową, a pod koniec roku czeka Cię podpisanie umowy być może u obecnego pracodawcy jako przedlużenie umowy albo innego i wtedy wykorzystanie nowej szasny na nową pracę może lepszą? :).

Napisano

Ładne karty na finanse się ukazały.Narzekać na brak pracy i wynagrodzenia z tytułu świadczenia pracy, nie będziesz. Mam wrażenie że powinnaś bardziej zwracać uwagę na komunikaty ze świata zewnętrznego,które mogą polepszyc Twoje finanse. Wydaje mi się że w Królowej denarów następującej po IX denarów, jest jakaś rozmowa z kobieta, byc może przełożoną która okaże się pozytywna. Jednym słowem- Tłusty rok ;)

• Lubię to! 1