Lord_Bernard Napisano 5 Kwietnia 2009 Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam, Piszę ten temat ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedniego. Mianowicie ostatnio miałem sen, który bardzo mnie poruszył. Byliśmy warz z grupą kolegów na zawodach sportowych (jako uczestnicy). Wśród naszej grupy był także jeden z którym jestem na dobrej drodze do zaprzyjaźnienia i ta znajomość jest dla mnie bardzo ważna. Niestety podczas przerw on rozmawiał tylko z innymi a ja siedziałem na uboczu i nawet nie mogłem się zbliżyć (jakby mnie przykleiło do krzesła) Co to może znaczyć? Będę bardzo wdzięczny za interpretację.
patsy Napisano 5 Kwietnia 2009 Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam, Piszę ten temat ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedniego. Mianowicie ostatnio miałem sen, który bardzo mnie poruszył. Byliśmy warz z grupą kolegów na zawodach sportowych (jako uczestnicy). Wśród naszej grupy był także jeden z którym jestem na dobrej drodze do zaprzyjaźnienia i ta znajomość jest dla mnie bardzo ważna. Niestety podczas przerw on rozmawiał tylko z innymi a ja siedziałem na uboczu i nawet nie mogłem się zbliżyć (jakby mnie przykleiło do krzesła) Co to może znaczyć? Będę bardzo wdzięczny za interpretację. Sen pokazuje,ze czujesz,ze on Ciebie w ogole nie dostrzega,lekcewazy Cie i nie pozwala sie do siebie zblizyc,stad to siedzenie na uboczu i uczucie wbicia w krzeslo.
Rekomendowane odpowiedzi