beatrycze18 Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Czy w przyszłości zamieszkamy razem?[czy zamieszkam z panem, który obecnie mieszka za granicą]? Rycerz buław, 10 kielichów, 9 denarów Hmm.Może pan będzie do mnie przyjeżdżał.Albo pojawi się inny rycerzyk...Na końcu karta singli? Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Mnie ostatnio 9 denarów wielokrotnie pokazała decyzję o wycofaniu się ze związku i życiu w pojedynkę. Widzę to tak, że z buławowym dojdziecie do takiego momentu, w którym trzeba będzie podjąć jakieś konkretne decyzje w sprawie relacji. Coś się spełni i pojawi się potrzeba rozpoczęcia jakiegoś nowego etapu. Ta IX denarów mówi mi, że zdecydujecie się początek czegoś nowego, ale osobno. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Jak dla mnie to nie bardzo widzę szanse w tym rozkładzie . Rycek buław smiga tu i tam ,on nie usiedzi na miejscu . Razem bedziecie owszem . Będziecie dażyc do wspólnego zamieszkania te 9 monet ,ale nici z tego .Nowego pana dla Ciebie ja tu nie widze ,mysle że to ten obecny X wyszedł w buławianym rycerzu . Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 to meżczyzna dobry na romans, ale nie planowanie wspólnej przyszłosci. Nie zamieszkanie razem, ponieważ pan będzie takich zobowiązań unikać, ewentualnie zamieszkacie na chwilę, po czym pan pokażę inne niezależne oblicze po paru w miłych chwilach wspólnie spędzonych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi