Maestro Inez2503 Napisano 26 Lutego 2014 Maestro Napisano 26 Lutego 2014 Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc powrót jakiegoś kontaktu, ktoś może próbować dopiąć celu za wszelką cenę... 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan mężczyznę,który nieustannie zabiega o mnie 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan kontakty przyjacielskie, tych albo tego,który jest przy mnie, kontakty, poza tym wierność zasadom 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka wyważenie i słuchanie swojego serca, wyciszenie 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag powoduje,że bujam w obłokach, może i spełnia moje marzenia, powoduje, ze jest mi dobrze... 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa powinnam dac im szanse na odpoczynek, na podjecie decyzji, na dojście do siebie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag wydaje mi się, że zakończę cos w relacji z mężczyzną, któremu na mnie zależy, ale w którym za wiele mi przeszkadza 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka powinnam zastanowic się nad relacją z kimś, kimś kto mi miesza nieco w zyciu Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc może to być czas na rozprawienie się z jakimiś sprawami czy ludźmi by móc iść gdzie indziej... skorzystać z nadarzającej się szansy 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan kogoś kto lawiruje, siłuje się z przeciwnościami może żeby zyskać w Twych oczach, byś go zauważyła albo nie zaczynać czegoś pod wpływem impulsu czy słomianego zapału by później myśleć jak się z tego wywinąć czy zakończyć... 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan rzeczy, które znasz i lubisz... rzeczy czy części siebie, które pragniesz rozwijać, upiększać... 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka Ci którzy Cię wspierają cokolwiek się dzieje, patrzą i wspierają... także równowaga wewnętrzna i wszystko to co wpływa, że czujesz wewnętrzny spokój i pewność co do obranej drogi 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag powoduje, że zaczynasz marzyć... myśleć o tym po co chciałabyś sięgnąć i mieć w swych rękach... może również wpływać na poprawę nastroju 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa pokazać kierunek i być obok... a czasami po prostu zająć się sobą by mieć więcej siły ;P 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag coś może zacząć tak uwierać, że przyjdzie tego koniec choć może trochę boleć ale ostatecznie może wpłynąć na ujrzenie czegoś w innych barwach, przejrzeć na oczy, poczuć coś inaczej... 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka czasami warto wsłuchać się w to co się w nas kotłuje, zobaczyć co w naszym wnętrzu jest dobre a gdzie się burzy i wymaga coś zadziałania i może nawet takich drastycznych cięć.. Pozdrawiam Cytuj
panna.marta Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc ktos moze chciec naprawic jakis blad, blad z przeszlosci 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan zacieta walke o cos, kolo to tak jakby na cos miala przyjsc odpowiednia pora 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan chyba te prace ktora obecnie masz 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka wyważenie i słuchanie swojego serca, wyciszenie - chyba tak 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag duzo marzysz, budujesz jakies palany a niektorzy potrafia Ci to nagle zburzyc 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa pewnosc siebie, swobode w dzialaniu, doswiadczenie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag skojarzylo mi sie to z jakims smutkiem, dolkiem 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka nie wchodzic z kims w konflikt? Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc zaczniesz analizować i zastanawiać się nad pewną relacją, ewentualnie ktoś może pragnąć odnowy znajomości, co Tobie nie przypadnie do gustu i skupisz się na włsnych pragnieniach i ich egzekwowaniu. 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan odpuścić walkę o własne zdanie - można uzyskać to samo bez mocnego stawiania się czy bez okzywania mocnych emocji i silnej stanowczości (niepotrzebne skreślić*) 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan znajomości, które pragniesz utrzymuwać, jakie opierają się na wzajemności i dodają Ci energii i rozwiewają negatywności myslowe czy inne dodając powera 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka ukojenie po przejściach, docenianie siebie , ktore czasem jest potrzebne, kierowanie sie serceM i jego podszeptami. To ważne by słuchać swego wnętrza i myślę, że właśnie z tym słuchaniem siebie będzie Ci bardzo dobrze bo poczujesz w sobie spokój i radość 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag otoczenie wpływa na Ciebie pozytywnie, wręcz motywuje do realizowania swych marzeń i planów, ktore miałyby Cię uszczęśliwić 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa tu bardziej widziałabym czas skupienia na sobie więc nie masz myśleć co dać innym bo już się nadawałaś, masz skupić się na dawaniu ale sobie wyłącznie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag nadejdą zmiany myslenia byc może za sprawą nieprzyjemnych wydarzeń, ale te zmiany okażą się ostatecznie pożyteczne z jakiś względów dla Ciebie, może wskrzeszą się w Tobie jakieś myśli na wskutek pewnych wydarzeń, a które nie obudziłyby się bez odpowiedniego toku działań. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka lekcja niezależnego myślenia i skupienia na sobie, przestać "dopieszczać" innych a skupić się na "dopieszczaniu" siebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Marca 2014 Autor Maestro Napisano 29 Marca 2014 WERYFIKACJA Moja: Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc powrót jakiegoś kontaktu, ktoś może próbować dopiąć celu za wszelką cenę... 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan mężczyznę,który nieustannie zabiega o mnie 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan kontakty przyjacielskie, tych albo tego,który jest przy mnie, kontakty, poza tym wierność zasadom 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka wyważenie i słuchanie swojego serca, wyciszenie 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag powoduje,że bujam w obłokach, może i spełnia moje marzenia, powoduje, ze jest mi dobrze... 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa powinnam dac im szanse na odpoczynek, na podjecie decyzji, na dojście do siebie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag wydaje mi się, że zakończę cos w relacji z mężczyzną, któremu na mnie zależy, ale w którym za wiele mi przeszkadza 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka powinnam zastanowic się nad relacją z kimś, kimś kto mi miesza nieco w zyciu Airi: Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc może to być czas na rozprawienie się z jakimiś sprawami czy ludźmi by móc iść gdzie indziej... skorzystać z nadarzającej się szansy 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan kogoś kto lawiruje, siłuje się z przeciwnościami może żeby zyskać w Twych oczach, byś go zauważyła albo nie zaczynać czegoś pod wpływem impulsu czy słomianego zapału by później myśleć jak się z tego wywinąć czy zakończyć... 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan rzeczy, które znasz i lubisz... rzeczy czy części siebie, które pragniesz rozwijać, upiększać... 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka Ci którzy Cię wspierają cokolwiek się dzieje, patrzą i wspierają... także równowaga wewnętrzna i wszystko to co wpływa, że czujesz wewnętrzny spokój i pewność co do obranej drogi 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag powoduje, że zaczynasz marzyć... myśleć o tym po co chciałabyś sięgnąć i mieć w swych rękach... może również wpływać na poprawę nastroju 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa pokazać kierunek i być obok... a czasami po prostu zająć się sobą by mieć więcej siły ;P 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag coś może zacząć tak uwierać, że przyjdzie tego koniec choć może trochę boleć ale ostatecznie może wpłynąć na ujrzenie czegoś w innych barwach, przejrzeć na oczy, poczuć coś inaczej... 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka czasami warto wsłuchać się w to co się w nas kotłuje, zobaczyć co w naszym wnętrzu jest dobre a gdzie się burzy i wymaga coś zadziałania i może nawet takich drastycznych cięć.. panna.marta: Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc ktos moze chciec naprawic jakis blad, blad z przeszlosci 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan zacieta walke o cos, kolo to tak jakby na cos miala przyjsc odpowiednia pora 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan chyba te prace ktora obecnie masz 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka wyważenie i słuchanie swojego serca, wyciszenie - chyba tak 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag duzo marzysz, budujesz jakies plany a niektorzy potrafia Ci to nagle zburzyc - tak, moja własna matka...;(( 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa pewnosc siebie, swobode w dzialaniu, doswiadczenie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag skojarzylo mi sie to z jakims smutkiem, dolkiem 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka nie wchodzic z kims w konflikt? Daffne: Przełożenie Sąd 5 mieczy As buław suma Cesarz HB Sprawiedliwośc zaczniesz analizować i zastanawiać się nad pewną relacją, ewentualnie ktoś może pragnąć odnowy znajomości, co Tobie nie przypadnie do gustu i skupisz się na włsnych pragnieniach i ich egzekwowaniu. 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 7 buław Rycerz Buław suma Koło HB Rydwan odpuścić walkę o własne zdanie - można uzyskać to samo bez mocnego stawiania się czy bez okzywania mocnych emocji i silnej stanowczości (niepotrzebne skreślić*) 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? 8 monet Rycerz Monet 8 buław suma Świat HB Wieża/Rydwan znajomości, które pragniesz utrzymuwać, jakie opierają się na wzajemności i dodają Ci energii i rozwiewają negatywności myslowe czy inne dodając powera 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Umiarkowanie Kochankowie suma Sąd HB Kapłanka ukojenie po przejściach, docenianie siebie , ktore czasem jest potrzebne, kierowanie sie serceM i jego podszeptami. To ważne by słuchać swego wnętrza i myślę, że właśnie z tym słuchaniem siebie będzie Ci bardzo dobrze bo poczujesz w sobie spokój i radość 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 7 kielichów 2 buław Słońce suma Wieża HB Koło/Mag otoczenie wpływa na Ciebie pozytywnie, wręcz motywuje do realizowania swych marzeń i planów, ktore miałyby Cię uszczęśliwić 5. Co możesz i musisz dać innym? - Cesarz Śmierć 4 mieczy suma Świat HB Cesarzowa tu bardziej widziałabym czas skupienia na sobie więc nie masz myśleć co dać innym bo już się nadawałaś, masz skupić się na dawaniu ale sobie wyłącznie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 mieczy 9 mieczy Król Kielichów Ksiezyc suma Mag HB Kolo/.Mag nadejdą zmiany myslenia byc może za sprawą nieprzyjemnych wydarzeń, ale te zmiany okażą się ostatecznie pożyteczne z jakiś względów dla Ciebie, może wskrzeszą się w Tobie jakieś myśli na wskutek pewnych wydarzeń, a które nie obudziłyby się bez odpowiedniego toku działań. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 2 mieczy 9 denarów Rycerz Mieczy suma Kochankowie HB Siła/Kapłanka lekcja niezależnego myślenia i skupienia na sobie, przestać "dopieszczać" innych a skupić się na "dopieszczaniu" siebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi