roszpunka79 Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław Przodownikiem pracy w marcu raczej nie będę. Będzie apatia, zmęczenie, bierność, znudzenie. Chyba nie będę się zbyt przykładać do roboty ani szczególnie wysilać, chyba będę tylko ładnie wyglądać w pracy;). Być może pod koniec miesiąca wstąpi we mnie jakaś energia i zakasam rękawy. finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów Chyba będę rozważać każdy wydany grosz, ale raczej dobrze na tym wyjdę. Nie wiem co tu znaczy ten kielichowy. uczucia- diabeł, mag, książę mieczy Początkowo chyba nie będzie dobrze (co jest uzasadnione moją obecną sytuacją). Mogę się zadręczać, tkwić w swoim piekiełku. Być może potem uda mi się od tego odciąć i przezwyciężę mroczne nastroje. Ewentualnie inaczej- emocjonalnie nadal będę uczepiona mieczowego. Będę miała problem z odcięciem się od niego. niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów Skończy się szarpanina albo jakaś wewnętrzna walka, być może za sprawą jakiejś kobiety. rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów Być ostrożną, nie wchodzić w konflikty, nie dać się mamić. Nie zamykać się, nie izolować. Nie dumać za dużo (szkodzi mi), uspokoić się. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław bedziesz bardzo rozmowna, kontaktowa, pelna energii finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów cos sobie wywalczysz, moze podwyzke? uczucia- diabeł, mag, książę mieczy mysle,ze mozesz kogos poznac. Mlody facet, lubiacy duzo mowic, inteligentny niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów przezwyciezysz jakies ograniczenia rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów nie wchodzic z kims w konflikt? Cytuj
beatrycze18 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław--widac tu raczej skupienie na sobie ale będziesz tryskać energią i kontrolować sytuację finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów--osiągniesz to co chcesz, być może premie, awans. uczucia- diabeł, mag, książę mieczy--Ja mysle, że będziesz czuła sie manipulowana przez faceta, mogą być jakieś kłótnie pomiędzy wami, wymiana zdań niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów---przejdziesz wewnętrzna transformację, będziesz kontrolować swoje emocje. rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy,rycerz kielichów---wyciszenie, unikanie sporów i wchodzenia w konfliktowe sytuacje. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław w pracy raczej będziesz mieć luz i spokój, aż może nawet nudę, ktorej będziesz miała dość, wiecej działania i ruchu pojawi sie w drugiej połowie miesiąca i zaczniesz być aktywna i chyba dobrze Ci z tym bvędzie bo żywsza się zrobisz. finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów finanse będą ok, ale przed wypłatą, ktora chyba jest około połowy miesiąca możesz byc zmuszona oszczędzać, po wypłacie nieco lekką ręką znów wydasz hehe uczucia- diabeł, mag, książę mieczy będzie ostre uwodzenie Ciebie, musisz uważać na siebie jeśli to ktoś Ciebie będzie chciał uwieźć, widze tu dosłownie próby zniewolenia i oammienia, ktore początkowo są piękne, jednak chyba w porę okiełznasz to nieco. Natomiast jesli to Ty będziesz tak uwodzić to kobieto sza po ba! Tak trzeba umiećxD niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów no tak intensywne uwodzenie Ciebie, które odetniesz od siebie, będziesz się wewnętrznie czuła niepewnie, ale uznasz że tak jest właściwie. Dobrze zrobisz nbo to straszny podrywaćz jakis będzie. rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów kieruj sie własnym wnętrzem i intuicja, jeśli coś będzie Ci kazało nie ufać - nie ufaj! wierz sobie w to co czujesz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław myślę, że będzie dobrze, zorganizujesz sobie świetnie czas, będziesz mieć większość rzeczy pod kontrolą, możesz być wypełniona dużą ilością energii, może jakieś dalekie plany się szykują... momentami jednak możesz mieć tego wszystkiego dosyć, ale mimo chwilowej niechęci dasz radę finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów dojdziesz z kimś do porozumienia co do wydatków, zaczniesz bardziej oszczędzać, może nawet dostaniesz jakiś "grosz" od kogoś, uzbierasz wystarczającą kwotę na coś, kupisz coś na co masz ochotę, o czym dużo myślałaś, jakaś pomyślna transakcja, może mile spędzony czas z kimś, do którego trzeba się było dorzucić z własnego portfela, ogólnie nie powinno być źle uczucia- diabeł, mag, książę mieczy nie będziesz mogła emocjonalnie oderwać się od jakiegoś mężczyzny, poczujesz się tak, jakbyś wpadła w czyjeś sidła, może uzależnisz się od czegoś, ktoś nowy się pojawi, zechcesz panować nad swoimi uczuciami, coś się zmieni w Twoim życiu, zajdzie jakaś gwałtowna zmiana... niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów zmienisz się bardzo; może z stanu aktywnego staniesz się bardziej bierna; może ktoś Cię odwiedzi kogo dawno nie widziałaś, może uwikłasz się w coś niepewnego, ale przyjemnego... rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów postępuj rozsądnie, bądź nadal koleżeńska, ale nie rozgłaszaj wszystkiego wszech i wobec, nie bój się powiedzieć co myślisz, lecz nie bądź przy tym zbyt ostra Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 Weryfikacja ( cholera jego mać, nie wiem jak się te chmurki robi ;/ ) roszpunka79 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław Przodownikiem pracy w marcu raczej nie będę. Będzie apatia, zmęczenie, bierność, znudzenie. Chyba nie będę się zbyt przykładać do roboty ani szczególnie wysilać, chyba będę tylko ładnie wyglądać w pracy;). Być może pod koniec miesiąca wstąpi we mnie jakaś energia i zakasam rękawy. finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów Chyba będę rozważać każdy wydany grosz, ale raczej dobrze na tym wyjdę. Nie wiem co tu znaczy ten kielichowy. uczucia- diabeł, mag, książę mieczy Początkowo chyba nie będzie dobrze (co jest uzasadnione moją obecną sytuacją). Mogę się zadręczać, tkwić w swoim piekiełku. Być może potem uda mi się od tego odciąć i przezwyciężę mroczne nastroje. Ewentualnie inaczej- emocjonalnie nadal będę uczepiona mieczowego. Będę miała problem z odcięciem się od niego. niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów Skończy się szarpanina albo jakaś wewnętrzna walka, być może za sprawą jakiejś kobiety. rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów Być ostrożną, nie wchodzić w konflikty, nie dać się mamić. Nie zamykać się, nie izolować. Nie dumać za dużo (szkodzi mi), uspokoić się. panna.marta praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław bedziesz bardzo rozmowna, kontaktowa, pelna energii finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów cos sobie wywalczysz, moze podwyzke? uczucia- diabeł, mag, książę mieczy mysle,ze mozesz kogos poznac. Mlody facet, lubiacy duzo mowic, inteligentny niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów przezwyciezysz jakies ograniczenia rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów nie wchodzic z kims w konflikt? beatrycze18 praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław--widac tu raczej skupienie na sobie ale będziesz tryskać energią i kontrolować sytuację finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów--osiągniesz to co chcesz, być może premie, awans. uczucia- diabeł, mag, książę mieczy--Ja mysle, że będziesz czuła sie manipulowana przez faceta, mogą być jakieś kłótnie pomiędzy wami, wymiana zdań niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów---przejdziesz wewnętrzna transformację, będziesz kontrolować swoje emocje. rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy,rycerz kielichów---wyciszenie, unikanie sporów i wchodzenia w konfliktowe sytuacje. Daffne praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław w pracy raczej będziesz mieć luz i spokój, aż może nawet nudę, ktorej będziesz miała dość, wiecej działania i ruchu pojawi sie w drugiej połowie miesiąca i zaczniesz być aktywna i chyba dobrze Ci z tym bvędzie bo żywsza się zrobisz. finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów finanse będą ok, ale przed wypłatą, ktora chyba jest około połowy miesiąca możesz byc zmuszona oszczędzać, po wypłacie nieco lekką ręką znów wydasz hehe uczucia- diabeł, mag, książę mieczy będzie ostre uwodzenie Ciebie, musisz uważać na siebie jeśli to ktoś Ciebie będzie chciał uwieźć, widze tu dosłownie próby zniewolenia i oammienia, ktore początkowo są piękne, jednak chyba w porę okiełznasz to nieco. Natomiast jesli to Ty będziesz tak uwodzić to kobieto sza po ba! Tak trzeba umiećxD niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów no tak intensywne uwodzenie Ciebie, które odetniesz od siebie, będziesz się wewnętrznie czuła niepewnie, ale uznasz że tak jest właściwie. Dobrze zrobisz nbo to straszny podrywaćz jakis będzie. rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów kieruj sie własnym wnętrzem i intuicja, jeśli coś będzie Ci kazało nie ufać - nie ufaj! wierz sobie w to co czujesz. Euterpe praca- II buław (panowanie), 4 kielichów (przepych), królowa buław myślę, że będzie dobrze, zorganizujesz sobie świetnie czas, będziesz mieć większość rzeczy pod kontrolą, możesz być wypełniona dużą ilością energii, może jakieś dalekie plany się szykują... momentami jednak możesz mieć tego wszystkiego dosyć, ale mimo chwilowej niechęci dasz radę finanse -II mieczy (pokój), VI buław (zwycięstwo), rycerz kielichów dojdziesz z kimś do porozumienia co do wydatków, zaczniesz bardziej oszczędzać, może nawet dostaniesz jakiś "grosz" od kogoś, uzbierasz wystarczającą kwotę na coś, kupisz coś na co masz ochotę, o czym dużo myślałaś, jakaś pomyślna transakcja, może mile spędzony czas z kimś, do którego trzeba się było dorzucić z własnego portfela, ogólnie nie powinno być źle uczucia- diabeł, mag, książę mieczy nie będziesz mogła emocjonalnie oderwać się od jakiegoś mężczyzny, poczujesz się tak, jakbyś wpadła w czyjeś sidła, może uzależnisz się od czegoś, ktoś nowy się pojawi, zechcesz panować nad swoimi uczuciami, coś się zmieni w Twoim życiu, zajdzie jakaś gwałtowna zmiana... niespodzianka- V buław (zmaganie), śmierć, królowa kielichów zmienisz się bardzo; może z stanu aktywnego staniesz się bardziej bierna; może ktoś Cię odwiedzi kogo dawno nie widziałaś, może uwikłasz się w coś niepewnego, ale przyjemnego... rada- II mieczy (pokój), rycerz mieczy, rycerz kielichów postępuj rozsądnie, bądź nadal koleżeńska, ale nie rozgłaszaj wszystkiego wszech i wobec, nie bój się powiedzieć co myślisz, lecz nie bądź przy tym zbyt ostra 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi