Skocz do zawartości

Błąd w pracy - rezultat

piu79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Roznosząc ważną korespondencję w pracy, zagubiłam potwierdzenie odbioru. Druczek..zwykła karteczka, niestety bardzow wazna. Spedzało mi to sen z powiek, bo wykonywałam to zadanie dla koleżanki,która miała nawał pracy i oddała mi to zlecenie... odpowiadalam za jej pracę.

Wyciągnełam 3 karty z pytaniem czy pozytywnie zakończy się sprawa tego potwierdzenia.

1) Stan obecny - Śmierć

2) Zdarzenia, ktore nalezy wziąć pod uwagę - SĄD

3) Rezultat - Księzyc

Dopełnienie rezultatu (1+2+3) Rydwan -> 18 +7 -> Cesarzowa

Poczatek (13) zastanawiałam sie czy jej powiedzieć,mogło być dobrze albo źle, ale postawiłam na prawdę

Musiałam podjać działanie, które naprawi mój błąd (20) i będę mogła w ten sposób dojść do celu.

Strasznie się bałam (18) , koleżanka jest wpływową osobą i miałam duży respekt do sprawy, wiem,że była zła.

Rydwan - pojechałysmy tam razem,żeby odkręcic całą sytuację, atmosfera sprzyjała pozytywnemu zakończeniu, obie miałyśmy dobre podejście.

Cesarzowa : hmm kobieta podpisala potwierdzenie odbioru, wszystko poskładało sie w całość i sprawa pozytywnie się zakończyła.

:)

Napisano

1) Stan obecny - Śmierć

3) Rezultat - Księzyc

Stan obecny- zgubiłaś coś, przepadło, nie ma tego

Zdarzenia, które należy wziąć pod uwagę - sąd, wydaje mi się, że ktoś to znalazł albo po prostu się niedługo znajdzie

Rezultat- Ty o tym nie wiesz

Dopełnienie - poszukaj tego u jakiejś kobiety, starszej, gdzieś przy biurku, krześle tam gdzie się siedzi...

• Lubię to! 1
Napisano

Wszystko będzie dobrze, zpo się odnajdzie tak jak twierdzi Panna Marta, u jakieś Pani.

W księzycu personalizują się Twoje lęki,rydwan zaś stanowi o tym iż z całej sytuacji wyjdziesz obronną ręką;)

Gość Mana
Napisano

Nie powinno być źle.

Albo się znajdzie jak piszą dziewczyny, albo po prostu usłyszysz by następnym razem to się nie powtórzyło, byś bardziej zwracała uwagę. Sprawa zostanie za Tobą, a Ty ruszysz dalej zająć się innymi sprawami/zadaniami. Sąd może też podpowiadać by prześledzić drogę tej 'karteczki' np. gdzie ostatni raz ją widziałaś bo ktoś może coś o niej wiedzieć, mógł ją zauważyć.

Pozdrawiam :)

Gość Euterpe
Napisano

sąd też mówi, że wszystko możesz wyjść na jaw, też w rezultacie widzę Twoje obawy jak inni, a sprawa albo ruszy z kopyta, albo szybko przestanie być ważna

Napisano

1) Stan obecny - Śmierć

2) Zdarzenia, które należy wziąć pod uwagę - SĄD

3) Rezultat - Księżyc

Karty mówią, że już nie ma odwrotu, że coś bezpowrotnie przepadło (Śmierć) i to wyjdzie na jaw (Sąd), w konsekwencji może Ci to troszkę jeszcze spędzić snu z powiek, będziesz się tym martwić (Księżyc) i w tym księżycu widzę też, że nie musi to być do końca wyjaśnione, tak jakby pozostały jakieś niedomówienia.. Życzę żeby wszystko się pozytywnie rozwiązało :)

Gość Daffne
Napisano

będzie dobrze, poza niepewnością i strachem nic się nie wydarzy:)

Napisano (edytowane)

Cyt: panna.marta

1) Stan obecny - Śmierć

3) Rezultat - Księzyc

Stan obecny- zgubiłaś coś, przepadło, nie ma tego

Zdarzenia, które należy wziąć pod uwagę - sąd, wydaje mi się, że ktoś to znalazł albo po prostu się niedługo znajdzie

Rezultat- Ty o tym nie wiesz

Dopełnienie - poszukaj tego u jakiejś kobiety, starszej, gdzieś przy biurku, krześle tam gdzie się siedzi...

Zadziwiajace, było dokładnie tak, własnie tak :) !!

Dziekuję za wszystkie odpowiedzi, wszystkie mówiły o tym rezultacie, ale ta odp mnie zaskoczyła, jak w zwierciadle :)

Edytowane przez piu79