piu79 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Roznosząc ważną korespondencję w pracy, zagubiłam potwierdzenie odbioru. Druczek..zwykła karteczka, niestety bardzow wazna. Spedzało mi to sen z powiek, bo wykonywałam to zadanie dla koleżanki,która miała nawał pracy i oddała mi to zlecenie... odpowiadalam za jej pracę. Wyciągnełam 3 karty z pytaniem czy pozytywnie zakończy się sprawa tego potwierdzenia. 1) Stan obecny - Śmierć 2) Zdarzenia, ktore nalezy wziąć pod uwagę - SĄD 3) Rezultat - Księzyc Dopełnienie rezultatu (1+2+3) Rydwan -> 18 +7 -> Cesarzowa Poczatek (13) zastanawiałam sie czy jej powiedzieć,mogło być dobrze albo źle, ale postawiłam na prawdę Musiałam podjać działanie, które naprawi mój błąd (20) i będę mogła w ten sposób dojść do celu. Strasznie się bałam (18) , koleżanka jest wpływową osobą i miałam duży respekt do sprawy, wiem,że była zła. Rydwan - pojechałysmy tam razem,żeby odkręcic całą sytuację, atmosfera sprzyjała pozytywnemu zakończeniu, obie miałyśmy dobre podejście. Cesarzowa : hmm kobieta podpisala potwierdzenie odbioru, wszystko poskładało sie w całość i sprawa pozytywnie się zakończyła. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 1) Stan obecny - Śmierć 2) Zdarzenia, ktore nalezy wziąć pod uwagę - SĄD 3) Rezultat - Księzyc Dopełnienie rezultatu (1+2+3) Rydwan -> 18 +7 -> Cesarzowa Stan obecny- zgubiłaś coś, przepadło, nie ma tego Zdarzenia, które należy wziąć pod uwagę - sąd, wydaje mi się, że ktoś to znalazł albo po prostu się niedługo znajdzie Rezultat- Ty o tym nie wiesz Dopełnienie - poszukaj tego u jakiejś kobiety, starszej, gdzieś przy biurku, krześle tam gdzie się siedzi... 1 Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Wszystko będzie dobrze, zpo się odnajdzie tak jak twierdzi Panna Marta, u jakieś Pani. W księzycu personalizują się Twoje lęki,rydwan zaś stanowi o tym iż z całej sytuacji wyjdziesz obronną ręką Cytuj
Gość Mana Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Nie powinno być źle. Albo się znajdzie jak piszą dziewczyny, albo po prostu usłyszysz by następnym razem to się nie powtórzyło, byś bardziej zwracała uwagę. Sprawa zostanie za Tobą, a Ty ruszysz dalej zająć się innymi sprawami/zadaniami. Sąd może też podpowiadać by prześledzić drogę tej 'karteczki' np. gdzie ostatni raz ją widziałaś bo ktoś może coś o niej wiedzieć, mógł ją zauważyć. Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 sąd też mówi, że wszystko możesz wyjść na jaw, też w rezultacie widzę Twoje obawy jak inni, a sprawa albo ruszy z kopyta, albo szybko przestanie być ważna Cytuj
Sanya Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 1) Stan obecny - Śmierć 2) Zdarzenia, które należy wziąć pod uwagę - SĄD 3) Rezultat - Księżyc Karty mówią, że już nie ma odwrotu, że coś bezpowrotnie przepadło (Śmierć) i to wyjdzie na jaw (Sąd), w konsekwencji może Ci to troszkę jeszcze spędzić snu z powiek, będziesz się tym martwić (Księżyc) i w tym księżycu widzę też, że nie musi to być do końca wyjaśnione, tak jakby pozostały jakieś niedomówienia.. Życzę żeby wszystko się pozytywnie rozwiązało Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 będzie dobrze, poza niepewnością i strachem nic się nie wydarzy:) Cytuj
piu79 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Cyt: panna.marta 1) Stan obecny - Śmierć 2) Zdarzenia, ktore nalezy wziąć pod uwagę - SĄD 3) Rezultat - Księzyc Dopełnienie rezultatu (1+2+3) Rydwan -> 18 +7 -> Cesarzowa Stan obecny- zgubiłaś coś, przepadło, nie ma tego Zdarzenia, które należy wziąć pod uwagę - sąd, wydaje mi się, że ktoś to znalazł albo po prostu się niedługo znajdzie Rezultat- Ty o tym nie wiesz Dopełnienie - poszukaj tego u jakiejś kobiety, starszej, gdzieś przy biurku, krześle tam gdzie się siedzi... Zadziwiajace, było dokładnie tak, własnie tak !! Dziekuję za wszystkie odpowiedzi, wszystkie mówiły o tym rezultacie, ale ta odp mnie zaskoczyła, jak w zwierciadle Edytowane 5 Marca 2014 przez piu79 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi