beatrycze18 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Jak on mnie postrzega?[jak mnie widzi pan?] 6 buław, 10 mieczy, 9 kielichów Jako kobietkę, która lub zdobywać mężczyzn.Osiągać wyznaczone sobie cele.Kobietę, która zadowolona jest ze swojej sytuacji .Jeśli coś ja ogranicza i jej nie pasuje, po prostu odcina się od tego definitywnie. Poproszę o pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 uważa Cię za kobietę konkretną, temperamentną i dobrą, która nie daje sobie podgrywać ze sobą. Lubi się bawić, ale nie lubie gdy robi się to jej kosztem, wówczas stanowczo i zdecydowanie odcina się nie dając szans na wytłumaczenie czy zbędne gadanie. Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Spostrzega Cię jako kobietę zdecydowaną, odważną, silną i inteligentną, ale też ciepłą. Kobietę, która nie boi się radykalnych kroków, gdy od tego zależy jej szczęście i zadowolenie z życia. Cytuj
marcepanka Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Uważa Cię za kobietę odnoszącą sukcesy w życiu, temperamentną ( 6 Buław ), taką, która potrafi zakończyć to co jej nie odpowiada ( 10 Mieczy ), no i myśli, że jesteś imprezowa ( 9 Kielichów) Cytuj
gucio19 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Wedlug niego jesteś osobą zadowoloną z zycia, taką która wychodzi zwycięsko z opresji, potrafi zawalczyć o swoje. Możliwe, że masz skłonności do melancholii, albo może inaczej; czy nie zakonczylas ostatnio czegoś ważnego? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Jak on mnie postrzega?[jak mnie widzi pan?] 6 buław, 10 mieczy, 9 kielichów --> HB Rydwan Postrzega Cię jako kobietę sukcesu, która ma to, czego chce, ma osiągnięcia, jest zadowolona z życia, umie się bawić, jest szcześliwa, wyznacza sobie cele i je zdobywa. Dynamiczna, temperamentna. 10 mieczy przy tych kartach czytałabym jako umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji, odcinasz się od tego, co Ci nie pasuje, przeskakujesz przeszkody Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Jako kobiete, ktora bierze to, co jej pasuje. Jezeli cos nie idzie po Twojej mysli, odcinasz sie od tego, nie marnujesz energii na sprawy "nie warte swieczki" i zajmujesz sie przede wszystkim wszystkim, co Tobie osobiscie sluzy. Cytuj
Beata39 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Jestes po prostu mocna osobą która lubi się zabawić ale potrafi zadbać o swoje zycie, nie czekasz na to co zrobia inni. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi