Skocz do zawartości

Jak on mnie postrzega?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak on mnie postrzega?[jak mnie widzi pan?]

6 buław, 10 mieczy, 9 kielichów

Jako kobietkę, która lub zdobywać mężczyzn.Osiągać wyznaczone sobie cele.Kobietę, która zadowolona jest ze swojej sytuacji .Jeśli coś ja ogranicza i jej nie pasuje, po prostu odcina się od tego definitywnie.

Poproszę o pomoc

Gość Daffne
Napisano

uważa Cię za kobietę konkretną, temperamentną i dobrą, która nie daje sobie podgrywać ze sobą. Lubi się bawić, ale nie lubie gdy robi się to jej kosztem, wówczas stanowczo i zdecydowanie odcina się nie dając szans na wytłumaczenie czy zbędne gadanie.

Napisano

Spostrzega Cię jako kobietę zdecydowaną, odważną, silną i inteligentną, ale też ciepłą. Kobietę, która nie boi się radykalnych kroków, gdy od tego zależy jej szczęście i zadowolenie z życia.

Napisano

Uważa Cię za kobietę odnoszącą sukcesy w życiu, temperamentną ( 6 Buław ), taką, która potrafi zakończyć to co jej nie odpowiada ( 10 Mieczy ), no i myśli, że jesteś imprezowa ( 9 Kielichów)

:)

Napisano

Wedlug niego jesteś osobą zadowoloną z zycia, taką która wychodzi zwycięsko z opresji, potrafi zawalczyć o swoje. Możliwe, że masz skłonności do melancholii, albo może inaczej; czy nie zakonczylas ostatnio czegoś ważnego?

Gość Linkinia
Napisano

Jak on mnie postrzega?[jak mnie widzi pan?]

6 buław, 10 mieczy, 9 kielichów --> HB Rydwan

Postrzega Cię jako kobietę sukcesu, która ma to, czego chce, ma osiągnięcia, jest zadowolona z życia, umie się bawić, jest szcześliwa, wyznacza sobie cele i je zdobywa. Dynamiczna, temperamentna. 10 mieczy przy tych kartach czytałabym jako umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji, odcinasz się od tego, co Ci nie pasuje, przeskakujesz przeszkody ;)

Napisano

Jako kobiete, ktora bierze to, co jej pasuje. Jezeli cos nie idzie po Twojej mysli, odcinasz sie od tego, nie marnujesz energii na sprawy "nie warte swieczki" i zajmujesz sie przede wszystkim wszystkim, co Tobie osobiscie sluzy.

Napisano

Jestes po prostu mocna osobą która lubi się zabawić ale potrafi zadbać o swoje zycie, nie czekasz na to co zrobia inni.

Pozdrawiam