Nefrete Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Witam Wczoraj zadawałam pytania odnośnie mojej relacji z pewnym panem i z racji tego iż kompletnie nie znam się na interpretacji kart zamieszczam za zgodą koleżanki jej interpretację: 1. Czy od marca zaczniemy sie spotykac - sprawiedliwosc/ 3 pucharow/ 4 bulaw =cesarzowa - tutaj wyszlo ze powinny byc spotkania a nawet wiecej jakies zblizenie duze bedzie miedzy wami takie zblizenie duze w waszej relacji tak jakbyscie weszli na inny etap i on jakby wlasnie poczuje ze ma zobowiazania wobec Ciebie i to moze byc punktem zwrotnym a zrozumie to na poczatku marca i sie sam zacznie zblizac do Ciebie 2. Co mnie czeka w miłości w najbliższej przyszłości - 9 denarow/5 pucharow/ kochankowie= ksiezyc - stad nie wyszlo ze przyjedzie jeszcze nie widac spotkania bedziesz miala jakas decyzje do podjecia wazna w najblizszej przyszlosci i nie wiadomo co zdecydujesz ale zanim to bedzie to jeszcze bedziesz sie czula opuszczona i zraniona 3. Jaka decyzje bede musialaw najblizszym czasie podjac odnosnie naszej relacji - krol pucharow/ kochankowie/ 2 pucharow = rydwan - teraz juz sie pokazalo ze on moze Ci zaproponowac przeprowadzke do niego moze wyznac Ci uczucia to na pewno bo jest bardzo zakochany to moze chodzic o wasz zwiazek moze oswiadczyny tez i wspolne zamieszkanie 4. Ostrzezenie w najblizszej przyszlosci - paz denarow/ 6 denarow/ paz pucharow =umiarkowanie - no wlasnie chyba nie ma ostrzezenia bo widac w kartach wlasnie ze bedzie spokoj ze wszystko sie zmieni i bedziesz sie bardzo dobrze czula i wreszcie twoja sytuacja sie ustabilizuje 5. Niespodzianka najblizszej przyszlosci - 8 denarow/ paz bulaw/ wisielec- wisielec - nie bedzie takiej naglej niespodzianki chyba musisz troche poczekac na nia bedziesz wlasnie musiala sie uzbroic w cierpliwosc tak jakbys dostala jakas bardzo dobra wiadomosc potem tak nagle znienacka i Cie to bardzo ucieszy moze wlasnie o tym zeby zaczac z nim wszystko od nowa Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację tych kart
roszpunka79 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Życzę Ci, żeby interpretacja koleżanki była trafna, bo jest dość optymistyczna. Ja na wstępie bardzo mocno zaznaczam, że dopiero się uczę, więc mogę się mylić. Ale mnie te karty coś się nie podobają. Czy ten pan jest sam? Nie ma rodziny albo kobiety? Widać, że w najbliższym czasie czeka Cię w miłości trudny czas. Wygląda to tak jakby któreś z Was wycofało się z tej relacji. Rezultatem będzie rozczarowanie i poczucie straty. Dużo tu jest wahania, niepewności. Niewykluczone, że z jakichś powodów zostaniesz postawiona przed dylematem czy tkwić w tej relacji. Ja w tych kartach widzę jednak ostrzeżenie. Chyba bym się przyjrzała relacji pod kątem równości w zaangażowaniu. Czy ktoś tu nie dostaje więcej, a drugi mniej. Być może faktycznie będzie kontakt w marcu ale stawiałabym na luźny, zabawowy, taki flirciarski jego charakter. Niespodzianki możesz wyczekiwać. I tu zgadzam się z Twoja koleżanką, że albo jej nie będzie albo będzie niemiła:(. Chyba w relacji z panem wskazana jest rozwaga i ostrożność.
beatrycze18 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Ja widzę tu spotkania- owszem, będzie miło, namiętnie .Jednak dla mnie tu jest bardziej przygodowo i flirciarsko.Ta znajomość tak jakby w przyszłości zawiesi się.Ty będziesz musiała przemyśleć i zastanowić się co dalej.Obym się myliła.
Beata39 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Coś się zacznie, będzie miło, może jakaś randka w "terenie", ale dla mnie to będziesz marzyć o nim, a jeżeli jego reprezentuje paź to będzie mało zdecydowany, bardziej będzie wolał poszaleć niż od razu planować przyszłość. Ale trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja "raczkuję" w tarocie. I jeszcze jedno, mnie uczono, żeby nie zadawać pytań kartom słowem "czy". postaraj się zadać inaczej sformuowane pytanie np. Jak będą wygladały moje relacje z Panem X od marca 2014 r.
Nefrete Napisano 28 Lutego 2014 Autor Napisano 28 Lutego 2014 Dziekuje Wam za Wasze interpretacje i spojrzenie na te karty golym okiem
Nefrete Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 Weryfikacja: Niespodzianki nie było żadnej, faktycznie musiałam podjąć decyzję czy tkwić dalej w tej relacji czy nie. Postanowiłam pana olać na jakiś czas i nie odzywać się. Pan próbuje wszelkich sposobów, aby nasz kontakt się odnowił, sam się zbliża do mnie chyba oboje czujemy rozczarowanie i żal z tego braku kontaktu, jesli chodzi o spotkania to nie bylo w tym czasie ani jednego...
Czarownica Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Zamieszczamy swoje rozkłady ze swoją interpretacją, notorycznie łamiesz regulamin działu, czytałaś go w ogóle?
Rekomendowane odpowiedzi