Gość Daffne Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwan powinnam odpuścić sobie robienie czegoś na siłę, zmuszanie się,ale też destrukcyjność myślenia. Unikać negatywnego myślenia. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłanka walkę o własny azyl i dobre samopoczucie kierując się różnymi wyborami. Słuchać swego wnętrza, ktore podpowiada co i jak wybrać. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowa dążenie do nowych jeszcze nieoszlifowanych dróg, gdzie na początku drogi panuje chaos, z ktorego dopiero wyłoni się stała struktura. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Mag pozytywnie, motywuje mnie do podjęcia działań. 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowie zdecydowanie i inwestowanie w siebie oraz znajomości, które są perspektywiczne. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarz dobre samopoczucie do 10 marca, później nieco wyciszenia albo skoncetrowania na innych sprawach, po 20 marca szasna na nowe uczucie, może więc ktoś nowy się pojawi albo stara miłość jakaś odżyje choć z kart wynika, że nowa. A może chodzi o mojego ojca i moją radość, gdy będzie już po opercji w połowie marca. Otoczę go opieką, miłością i ciepłem. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław mam walczyć i mieć odwagę, wydobyć z sebie niezbędne cechy charakteru, które w sobie noszę, ale rzadko używałam. Z góry dziękuje za interpretacje Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwan nie rób tego czego nie czujesz... w czym nie widzisz przyszłości.. nie bież za dużo na siebie. Pewne zmiany być może muszą odłożyć się w czasie... 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłanka swój rozsądek, nie rezygnować na wstępnym etapie z żadnych możliwości, z żadnych możliwych dróg nawet tej powrotnej do czegoś by móc zrobić krok wstecz by móc czemuś lepiej się przyjrzeć 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowa nie przesądzenie niczego, taka zgoda, że nie na wszystko możesz mieć wpływ, że sprawy mogą mieć drugą stronę... i nie wszystko bywa przyjemne... fortuna kołem się toczy 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Mag wpływa, że zaczynasz więcej marzyć, może jakbyś czasami chciała założyć własny dom... może założyć rodzinę...bądź wręcz wróciłaś do starych kątów i może brać Cię na jakieś wspominki... 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowie wspierać w walce, dopingować do działania... 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarz możliwe, że będzie sporo pozytywnej energii wokół Ciebie... możliwe, że będziesz się dobrze czuła, może dostrzeżesz jakieś owoce swych działań.. choć na inne może przyjdzie jeszcze trochę poczekać, ale już powinno być dobrze 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław zauważać piękno tego co wokoło, ale być również praktyczną... czasami warto mieć czas dla siebie, wycofać się by później ruszyć z kopyta z pewną niecierpliwością by coś się zadziało Przyjemnego miesiąca życzę Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwan Powinnaś zrobić porządek z tym, co wpływa na Ciebie destrukcyjnie, co Cię męczy i obciąża. Trzeba wykosić w cholerę to wszystko, zostawić za sobą i ruszyć do przodu bez tego balastu. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłanka Swoją odwagę i umiejętność rozstrzygania co jest dla Ciebie dobre, a co nie. Swoją mądrość i intuicję, zaufanie do nich. Powinnaś być blisko mądrych ludzi, którzy w chwilach wahań i rozterek będą wspierać się i dawać Ci siłę do konstruktywnych działań. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowa Świadomość siebie, umiejętność korzystania ze swoich zasobów w chwilach kryzysów i przełomów. To, że w trudnych chwilach nie poddajesz się, wiesz, że fortuna kołem się toczy i nawet jak jest źle, nie popadasz w rozpacz, bo wiesz, że to się w końcu zmieni. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Mag Pozytywnie, wydaje mi się, że duży , ale dobry , wpływ mają Twoi bliscy (rodzina). 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowie Odwagę i siłę, poradę i wsparcie w chwilach zmagań i niepewności lub w tych sytuacjach , w których trzeba o coś zawalczyć. Ty możesz być wówczas tą, która poprzez swój spokój i opanowanie będzie wprowadzać ład i porządek, będzie też studzić rozbuchane, niekoniecznie pozytywne, emocje. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarz Być może coś sobie odpuścisz, uznasz, że jakiś etap się zakończył i żeby iść do przodu trzeba otworzyć serce na coś nowego. Lub zakończy się etap wyczekiwania na swoje szczęście, bo faktycznie pojawi się szansa na nie. I kielonek rzeczywiście mówiłby tu o pojawieniu się szansy na miłość. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław Bądź konkretna i zdecydowana. Nie bój się walczyć o swoje. Dbaj o siebie. Kieruj się rozsądkiem, ale nie odcinaj się od swoich emocji, okazuj je. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lutego 2014 Maestro Napisano 28 Lutego 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwan może nie powinnaś decydować się na to, aby za wiele brac na swoje barki 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłanka zawalcz o swój spokój, o to, zeby Tobie było dobrze, słuchaj wewnetrznego głosu 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowa wkradł się w Twoje życie chaos i jakaś niepewność, być może pojawiają sie sytuacje, które powodują, że czujesz się bezradna i zagubiona 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Mag byc może komus się podobasz i to sprawia, że odżywasz jako kobieta;) 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowie pozwól im o siebie walczyć,poza tym pokaż, ze umiesz doradzać i jesteś dobrą, wierną przyjaciółką 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarz dobry czas, który jak widać potrwa sobie, pod koniec miesiaca możliwe, że dasz komuś szansę? 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław być może pojawi się sytuaccja, gdy między Tobą, a mężczyzną stanie jakaś kobieta, karty radzą trzymac głowę wysoko i pokazać klasę Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwan Negatywne myślenie, odrzucenie czegoś, bo ''nie dam rady'', ale też oczywiście bez staranie się za wszelką cenę, gdy coś jest ponad Twoje siły. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłanka, HB Umiarkowanie, Kapłan Widzę to tak jak Ty, dodam tylko poczucie bezpieczeństwa, czas dla samej siebie, odpoczynek. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowa Ciekawe karty. Moja pierwsza myśl to, że nie ma wokół Ciebie niedomówień, niejasnych sytuacji, że niczego Ci nie brakuje, że los odmienił się na Twoją korzyść. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Mag Daje Ci siłę, wiarę i wiatr w żagle, dzięki otoczeniu czujesz się dobrze i masz w nim wparcie, możesz biec do przodu. 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowie Pomoc, podzielić się informacjami i kontaktami, jakie masz. Zjednoczyć się we wspólnym celu. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarz Spokój, szczęście, tak długo wyczekiwane. Zacznie się dobry czas dla Ciebie, w którym dużo ciepła i impulsów do działania widać. Wiosna zagości w Twoim sercu 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław Jesteś silną kobietą, która ma wszystko, by sobie poradzić na każdym polu. Umiesz realnie ocenić sytuację, wiesz kiedy warto się w coś angażować. Powodzenia! Cytuj
mayllah Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 To i ja sprobuje :-) 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwan zdystanoswac sie do pewnych spraw, nie robic czegos przez sile, co nie daje Ci radosci, dzieki temu moze odkryjesz cos zupelnie nowego, lepszego 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłanka czujnosc, podszepty intuicji ale rowniez racjonalne podejscie do sprawy 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowa hmm nie wiem czy to jest nabytek, ale mysle ,ze gdzies wokol Ciebie krazy jakas tajemnca, moze iluzja czegos, klamstwo, ktore moze wyplynac na powierzchnie i zmieni Twoje podejscie,w jakis sposob poczujesz brak czegos istotnego 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Mag rodosnie,WIOSENNIE :-) czujesz sie bardzo kobieco i jednoczesnie troche nostalgicznie 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowie mozesz zmuszac innych do dzialania, pewnego rodzaju rywalizacji dyskrecje, zaufanie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarz ogolne zadowolenie, radosc, cieszenie sie kazdym pieknym dniem jakies zaproszenie na mila impreze, moze poznanie jakiegos ciekawego pana 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław badz prawdziwa kobieta, nie chowaj sie za maskami, okazuj emocje kiedy czujesz, ale kieruj sie rowniez rozsadkiem Kochana, wspanialego miesiaca zycze :-) !!!! Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, Śmierć ->Rydwanpowinnam odpuścić sobie robienie czegoś na siłę, zmuszanie się,ale też destrukcyjność myślenia. Unikać negatywnego myślenia. Odpuscic sobie poczucie przytloczenia, ucieczke przed problemami, zamykanie spraw, ktore sa nierozwiazane a moglyby, gdybys wykazala sie wiekszym zaangazowaniem. Tu stawiac na dzialanie i taki wlasny kobiecy power. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, Kapłan, 2 monet ->Kapłankawalkę o własny azyl i dobre samopoczucie kierując się różnymi wyborami. Słuchać swego wnętrza, ktore podpowiada co i jak wybrać. Tu jw. Wychodzi dzialanie, ale takze elastycznosc i dopuszczanie roznych innych, poza oczywistymi skadinad, mozwliwosci. Byc gotowym do kompromisow, ugodowym. Nie ulegac, ale tez byc gotowym sluchac te druga strone. Spotkac sie po srodku... 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -Księżyc, Koło Fortuny, 5 monet ->Świat/Cesarzowadążenie do nowych jeszcze nieoszlifowanych dróg, gdzie na początku drogi panuje chaos, z ktorego dopiero wyłoni się stała struktura. Umiejetnosc poruszania sie po nowych szlakach, takze umiejetnosc odnajdywania sie w sytuacjach nie do konca dookreslonych. Intuicyjne dzialania, swiadome jednak, wybieranie lepszej mozliwosc, realne patrzenie na sytuacje. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - Rycerz kielichów, Cesarzowa, 6 kielichów ->Koło Fortuny/ Magpozytywnie, motywuje mnie do podjęcia działań. Tu ktos moze odezwac sie z przeszlosci, ewentualnie jakies odczucia z przeszlosci dadza znac. Widac, ze miesiac bedzie pod tym wzgledem zmuszal Cie do przemyslenia co niektorych spraw. Sentymentalny bedzie dosc. 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->Kochankowiezdecydowanie i inwestowanie w siebie oraz znajomości, które są perspektywiczne. Jakas rozmowa moze Ciebie czekac, moze odbudowanie tez jakiejs znajomosci. I tu znowu stawiam na kogos z przeszlosci, jako ze Rycerz Monet to przeszlosc, "stare soki w nowe galezie", jak mowi o tej karcie Crowley. Rozmowa z kims i umiejetnosc sluchania tej osoby. Mozliwe, ze jakies kontakty, ktore zawiesily sie z jakiegos powodu, teraz beda mogly zostac ozywione i/lub reaktywowane. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->Cesarzdobre samopoczucie do 10 marca, później nieco wyciszenia albo skoncetrowania na innych sprawach, po 20 marca szasna na nowe uczucie, może więc ktoś nowy się pojawi albo stara miłość jakaś odżyje choć z kart wynika, że nowa. A może chodzi o mojego ojca i moją radość, gdy będzie już po opercji w połowie marca. Otoczę go opieką, miłością i ciepłem. Skupienie sie na nowym aspekcie zycia. Mozliwe, ze wlasnie na tym uczuciowym. Odczujesz braki konkretne w tej sferze i bedzie powolne rozgladanie sie, ale tez wpuszczanie do swojego zycia tego swiatelka uczucia, ciepla, milosci. Nie na hurra jednak... Ja stawiam jednak na stara milosci. 6 Kielichow, Rycerz Monet, to dla mnie karty przeszlosci tu. Ktos z przeszlosci sie wyloni. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -Królowa monet, Królowa mieczy, Rycerz buław mam walczyć i mieć odwagę, wydobyć z sebie niezbędne cechy charakteru, które w sobie noszę, ale rzadko używałam. Pozwolic sobie byc soba. Mimo calej praktycznosci, stabilnosci, trzezwego spojrzenia, pozwolic sobie takze na impulsywnosc i otwartosc taka. Wiecej spontanicznosci... i ognia w zyciu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 weryfikacja: 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, śmierć ->rydwannie rób tego czego nie czujesz... W czym nie widzisz przyszłości.. Nie bież za dużo na siebie. Pewne zmiany być może muszą odłożyć się w czasie... 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, kapłan, 2 monet ->kapłanka swój rozsądek, nie rezygnować na wstępnym etapie z żadnych możliwości, z żadnych możliwych dróg nawet tej powrotnej do czegoś by móc zrobić krok wstecz by móc czemuś lepiej się przyjrzeć 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -księżyc, koło fortuny, 5 monet ->świat/cesarzowa nie przesądzenie niczego, taka zgoda, że nie na wszystko możesz mieć wpływ, że sprawy mogą mieć drugą stronę... I nie wszystko bywa przyjemne... Fortuna kołem się toczy 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - rycerz kielichów, cesarzowa, 6 kielichów ->koło fortuny/ mag wpływa, że zaczynasz więcej marzyć, może jakbyś czasami chciała założyć własny dom... Może założyć rodzinę...bądź wręcz wróciłaś do starych kątów i może brać cię na jakieś wspominki... 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->kochankowie wspierać w walce, dopingować do działania... 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->cesarz możliwe, że będzie sporo pozytywnej energii wokół ciebie... Możliwe, że będziesz się dobrze czuła, może dostrzeżesz jakieś owoce swych działań.. Choć na inne może przyjdzie jeszcze trochę poczekać, ale już powinno być dobrze 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -królowa monet, królowa mieczy, rycerz buław zauważać piękno tego co wokoło, ale być również praktyczną... czasami warto mieć czas dla siebie, wycofać się by później ruszyć z kopyta z pewną niecierpliwością by coś się zadziało przyjemnego miesiąca życzę 1.co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, śmierć ->rydwanpowinnaś zrobić porządek z tym, co wpływa na ciebie destrukcyjnie, co cię męczy i obciąża. Trzeba wykosić w cholerę to wszystko, zostawić za sobą i ruszyć do przodu bez tego balastu. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, kapłan, 2 monet ->kapłanka swoją odwagę i umiejętność rozstrzygania co jest dla ciebie dobre, a co nie. Swoją mądrość i intuicję, zaufanie do nich. powinnaś być blisko mądrych ludzi, którzy w chwilach wahań i rozterek będą wspierać się i dawać ci siłę do konstruktywnych działań. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -księżyc, koło fortuny, 5 monet ->świat/cesarzowa świadomość siebie, umiejętność korzystania ze swoich zasobów w chwilach kryzysów i przełomów. To, że w trudnych chwilach nie poddajesz się, wiesz, że fortuna kołem się toczy i nawet jak jest źle, nie popadasz w rozpacz, bo wiesz, że to się w końcu zmieni. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - rycerz kielichów, cesarzowa, 6 kielichów ->koło fortuny/ mag pozytywnie, wydaje mi się, że duży , ale dobry , wpływ mają twoi bliscy (rodzina). 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->kochankowie odwagę i siłę, poradę i wsparcie w chwilach zmagań i niepewności lub w tych sytuacjach , w których trzeba o coś zawalczyć. Ty możesz być wówczas tą, która poprzez swój spokój i opanowanie będzie wprowadzać ład i porządek, będzie też studzić rozbuchane, niekoniecznie pozytywne, emocje. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->cesarz być może coś sobie odpuścisz, uznasz, że jakiś etap się zakończył i żeby iść do przodu trzeba otworzyć serce na coś nowego. lub zakończy się etap wyczekiwania na swoje szczęście, bo faktycznie pojawi się szansa na nie. I kielonek rzeczywiście mówiłby tu o pojawieniu się szansy na miłość. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -królowa monet, królowa mieczy, rycerz buław bądź konkretna i zdecydowana. Nie bój się walczyć o swoje. Dbaj o siebie. Kieruj się rozsądkiem, ale nie odcinaj się od swoich emocji, okazuj je. 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, śmierć ->rydwan może nie powinnaś decydować się na to, aby za wiele brac na swoje barki 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, kapłan, 2 monet ->kapłanka zawalcz o swój spokój, o to, zeby tobie było dobrze, słuchaj wewnetrznego głosu 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -księżyc, koło fortuny, 5 monet ->świat/cesarzowa wkradł się w twoje życie chaos i jakaś niepewność, być może pojawiają sie sytuacje, które powodują, że czujesz się bezradna i zagubiona 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - rycerz kielichów, cesarzowa, 6 kielichów ->koło fortuny/ mag byc może komus się podobasz i to sprawia, że odżywasz jako kobieta;) 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->kochankowie pozwól im o siebie walczyć,poza tym pokaż, ze umiesz doradzać i jesteś dobrą, wierną przyjaciółką 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->cesarz dobry czas, który jak widać potrwa sobie, pod koniec miesiaca możliwe, że dasz komuś szansę? 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -królowa monet, królowa mieczy, rycerz buław być może pojawi się sytuaccja, gdy między tobą, a mężczyzną stanie jakaś kobieta, karty radzą trzymac głowę wysoko i pokazać klasę 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, śmierć ->rydwannegatywne myślenie, odrzucenie czegoś, bo ''nie dam rady'', ale też oczywiście bez staranie się za wszelką cenę, gdy coś jest ponad twoje siły. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, kapłan, 2 monet ->kapłanka, hb umiarkowanie, kapłan widzę to tak jak ty, dodam tylko poczucie bezpieczeństwa, czas dla samej siebie, odpoczynek. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -księżyc, koło fortuny, 5 monet ->świat/cesarzowa ciekawe karty. Moja pierwsza myśl to, że nie ma wokół ciebie niedomówień, niejasnych sytuacji, że niczego ci nie brakuje, że los odmienił się na twoją korzyść. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - rycerz kielichów, cesarzowa, 6 kielichów ->koło fortuny/ mag daje ci siłę, wiarę i wiatr w żagle, dzięki otoczeniu czujesz się dobrze i masz w nim wparcie, możesz biec do przodu. 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->kochankowie pomoc, podzielić się informacjami i kontaktami, jakie masz. zjednoczyć się we wspólnym celu. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->cesarz spokój, szczęście, tak długo wyczekiwane. Zacznie się dobry czas dla ciebie, w którym dużo ciepła i impulsów do działania widać. Wiosna zagości w twoim sercu 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -królowa monet, królowa mieczy, rycerz buław jesteś silną kobietą, która ma wszystko, by sobie poradzić na każdym polu. Umiesz realnie ocenić sytuację, wiesz kiedy warto się w coś angażować. powodzenia! to i ja sprobuje :-) 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -6 mieczy, 10 buław, śmierć ->rydwan zdystanoswac sie do pewnych spraw, nie robic czegos przez sile, co nie daje ci radosci, dzieki temu moze odkryjesz cos zupelnie nowego, lepszego 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 7 buław, kapłan, 2 monet ->kapłanka czujnosc, podszepty intuicji ale rowniez racjonalne podejscie do sprawy 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? -księżyc, koło fortuny, 5 monet ->świat/cesarzowa hmm nie wiem czy to jest nabytek, ale mysle ,ze gdzies wokol ciebie krazy jakas tajemnca, moze iluzja czegos, klamstwo, ktore moze wyplynac na powierzchnie i zmieni twoje podejscie,w jakis sposob poczujesz brak czegos istotnego/// tak ojciec ukrywał jak z nim poważnie... Zmarł w tym miesiącu. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - rycerz kielichów, cesarzowa, 6 kielichów ->koło fortuny/ mag rodosnie,wiosennie :-) czujesz sie bardzo kobieco i jednoczesnie troche nostalgicznie 5. Co możesz i musisz dać innym? - 5 buław, paź mieczy, rycerz monet ->kochankowie mozesz zmuszac innych do dzialania, pewnego rodzaju rywalizacji dyskrecje, zaufanie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca? - 10 kielichów, 7 monet, as kielichów ->cesarz ogolne zadowolenie, radosc, cieszenie sie kazdym pieknym dniem jakies zaproszenie na mila impreze, moze poznanie jakiegos ciekawego pana 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? -królowa monet, królowa mieczy, rycerz buław badz prawdziwa kobieta, nie chowaj sie za maskami, okazuj emocje kiedy czujesz, ale kieruj sie rowniez rozsadkiem kochana, wspanialego miesiaca zycze :-) !!!! odpuscic sobie poczucie przytloczenia, ucieczke przed problemami, zamykanie spraw, ktore sa nierozwiazane a moglyby, gdybys wykazala sie wiekszym zaangazowaniem. tu stawiac na dzialanie i taki wlasny kobiecy power. Tu jw. Wychodzi dzialanie, ale takze elastycznosc i dopuszczanie roznych innych, poza oczywistymi skadinad, mozwliwosci. Byc gotowym do kompromisow, ugodowym. Nie ulegac, ale tez byc gotowym sluchac te druga strone. Spotkac sie po srodku... umiejetnosc poruszania sie po nowych szlakach, takze umiejetnosc odnajdywania sie w sytuacjach nie do konca dookreslonych. Intuicyjne dzialania, swiadome jednak, wybieranie lepszej mozliwosc, realne patrzenie na sytuacje. tu ktos moze odezwac sie z przeszlosci, ewentualnie jakies odczucia z przeszlosci dadza znac. Widac, ze miesiac bedzie pod tym wzgledem zmuszal cie do przemyslenia co niektorych spraw. Sentymentalny bedzie dosc. jakas rozmowa moze ciebie czekac, moze odbudowanie tez jakiejs znajomosci. I tu znowu stawiam na kogos z przeszlosci, jako ze rycerz monet to przeszlosc, "stare soki w nowe galezie", jak mowi o tej karcie crowley. Rozmowa z kims i umiejetnosc sluchania tej osoby. Mozliwe, ze jakies kontakty, ktore zawiesily sie z jakiegos powodu, teraz beda mogly zostac ozywione i/lub reaktywowane. skupienie sie na nowym aspekcie zycia. Mozliwe, ze wlasnie na tym uczuciowym. odczujesz braki konkretne w tej sferze i bedzie powolne rozgladanie sie, ale tez wpuszczanie do swojego zycia tego swiatelka uczucia, ciepla, milosci. nie na hurra jednak... ja stawiam jednak na stara milosci. 6 kielichow, rycerz monet, to dla mnie karty przeszlosci tu. Ktos z przeszlosci sie wyloni. Pozwolic sobie byc soba. mimo calej praktycznosci, stabilnosci, trzezwego spojrzenia, pozwolic sobie takze na impulsywnosc i otwartosc taka. Wiecej spontanicznosci... i ognia w zyciu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi