Skocz do zawartości

zakup

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W weekend chcialabym kupic pewna rzecz o ktorej marze,ale nie wiem czy bedzie ona dostepna i czy uda mi sie ja kupic.

giermek mieczy, 2 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI -> moc VIII

coś mi nie dokońca będzie odpowiadało w tej rzeczy....

Gość Euterpe
Napisano

w giermku widziałabym Twoje działania, chęć posiadania

w 2 buław planowanie podróży, kolejnego dnia

w 6 pucharach i kochankach możesz już dostać tą rzecz, ale będziesz się jeszcze zastanawiać

myślę, że ją kupisz :)

Napisano

Tu widac koniecznosc wyboru, jakby COS bylo dostepne, ale nie tak, jakbys tego chciala. Z sumowania wg HB masz takze karte komromisu, Umiarkowanie z Papiezem.

Takze cos bedzie, ale nie do konca to, czego byc oczekiwala.

Jezeli schylisz sie troche ze swoimi oczekiwaniami, to ostatecznie mozesz byc zadowolona.

• Lubię to! 1
Napisano

Myślę, ze kupisz ale trochę pozastanawiasz się nad tym .Kiedy bedziesz miała to juz w rekach entuzjazm zakupowy trochę przygasnie .

Mimo wszystko powinnas być zadowolona z nowego nabytku

• Lubię to! 1
Napisano

Podobne, jak Euterpe, będziesz się zastanawiać też nad innym wyborem, ponieważ pojawią się inne możliwości. Moc -> będziesz musiała się w końcu na coś zdecydować, ważne żeby był to przemyślany zakup.

Podobno największą radość kobiecie dają zakupy, więc satysfakcja z zakupionej zdobyczy jest jeszcze większa, jak to jest? ;)

Pozdrawiam i udanych zakupów.

• Lubię to! 1
Gość alles-in1
Napisano

Rzecz bedzie dostepna, ale moze okazac sie inna niz sie spodziewalas. Beda dwie opcje do wyboru, bedziesz rozmyslac nad zakupem, ale w koncu sie zdecydujesz i bedziesz zadwowolona :)

Napisano

z jakiegoś powodu możesz zrezygnować z zakupu bądź odłożyć na później... :mysli:

Napisano

Weryfikacja-

niestety ta rzecz, którą chciałam kupić została mi wykupiona....ale pani która ją sprzedawała, chciała dla mnie zamówić na przyszły tydzień. Chciała wziąść mój nr tel i zrealizować dla mnie specjalnie nowe zamówienie. Jednakże mi nie pasuje termin odbioru. Będę musiała się wstrzymać z zakupem :( Wkurzyłam się :/

Napisano

Czyli koniecznosc kompromisu zaistniala. Tu opcja czekania na to cos. I nie pasujacy termin odbioru.

Napisano

Bardzo możliwe, ale rozsądek musi wygrać:D