panna.marta Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 W weekend chcialabym kupic pewna rzecz o ktorej marze,ale nie wiem czy bedzie ona dostepna i czy uda mi sie ja kupic. giermek mieczy, 2 buław, 6 pucharów dołożone kochankowie VI -> moc VIII coś mi nie dokońca będzie odpowiadało w tej rzeczy.... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 w giermku widziałabym Twoje działania, chęć posiadania w 2 buław planowanie podróży, kolejnego dnia w 6 pucharach i kochankach możesz już dostać tą rzecz, ale będziesz się jeszcze zastanawiać myślę, że ją kupisz Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Tu widac koniecznosc wyboru, jakby COS bylo dostepne, ale nie tak, jakbys tego chciala. Z sumowania wg HB masz takze karte komromisu, Umiarkowanie z Papiezem. Takze cos bedzie, ale nie do konca to, czego byc oczekiwala. Jezeli schylisz sie troche ze swoimi oczekiwaniami, to ostatecznie mozesz byc zadowolona. 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Myślę, ze kupisz ale trochę pozastanawiasz się nad tym .Kiedy bedziesz miała to juz w rekach entuzjazm zakupowy trochę przygasnie . Mimo wszystko powinnas być zadowolona z nowego nabytku 1 Cytuj
karim-tarot Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Podobne, jak Euterpe, będziesz się zastanawiać też nad innym wyborem, ponieważ pojawią się inne możliwości. Moc -> będziesz musiała się w końcu na coś zdecydować, ważne żeby był to przemyślany zakup. Podobno największą radość kobiecie dają zakupy, więc satysfakcja z zakupionej zdobyczy jest jeszcze większa, jak to jest? Pozdrawiam i udanych zakupów. 1 Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Rzecz bedzie dostepna, ale moze okazac sie inna niz sie spodziewalas. Beda dwie opcje do wyboru, bedziesz rozmyslac nad zakupem, ale w koncu sie zdecydujesz i bedziesz zadwowolona Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 z jakiegoś powodu możesz zrezygnować z zakupu bądź odłożyć na później... Cytuj
panna.marta Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Weryfikacja- niestety ta rzecz, którą chciałam kupić została mi wykupiona....ale pani która ją sprzedawała, chciała dla mnie zamówić na przyszły tydzień. Chciała wziąść mój nr tel i zrealizować dla mnie specjalnie nowe zamówienie. Jednakże mi nie pasuje termin odbioru. Będę musiała się wstrzymać z zakupem Wkurzyłam się :/ Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Czyli koniecznosc kompromisu zaistniala. Tu opcja czekania na to cos. I nie pasujacy termin odbioru. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Bardzo możliwe, ale rozsądek musi wygrać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi