Skocz do zawartości

Now - 1. marca 2014 (ZWERYFIKOWANY)

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Co trzeba odpuscic - 3 Bulaw + 5 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB VIII Sprawiedliwosc

Siedzenie i czekanie, ze wszystko "samo sie ulozy", bo samo sie nie ulozy. Trzeba wazne sprawy ogarnac, trzeba rozplanowac i pomimo niepewnosci dzialac a nie czekac.

2. Co trzymac jak najblizej - II Kaplanka + Paz Monet, 6 Bulaw ---> IV Cesarz, HB VIII Sprawiedliwosc

Intuicje, swoje wyczucie roznych spraw i wlasna swiadomosc. Jednczesnie, jw. juz pisalam, dzialac, zdecydowanie, konkretnie. Rozplanowac sobie rozne rzeczy i byc konsekwentnym w tym, co robie.

3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 6 Kielichow + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Tu, jakby mialo sie okazac, ze cos, co powoduje moje zamartwianie sie, z przeszlosci, tu okaze sie byc sprawa niewarta swieczki. Uda mi sie to ruszyc do przodu. Oczywiscie wazne - dzialac zdecydowanie.

4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Kielichow + 7 Bulaw, 0 Glupiec ---> III Cesarzowa, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Musze szukac nowych rozwiazan, walczyc o swoje, nie za bardzo sie chce czasem, bo duzo tego. Pewne rzeczy zaczynaja teraz przechodzic w zupelnie nowa faze, inne to czysta karta. No dzieje sie teraz duzo.

5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + XII Wisielec ---> XIII Smierc, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Od niektorych wypada sie, czasowo a moze tez i na stale, zwyczjnie odciac. Rozmowa, postawic cos na ostrzu noza i odwyk od siebie. Pare spraw czeka na wyjasnienie. W obecnej formie nie pojda dalej.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 3 Kielichow + X Kolo Fortuny + XXI Swiat, XI Moc ---> XI Moc, HB IX Eremita

No tak... tu stale pojawia mi sie cos majace wspolnego z wyjsciem w swiat. Kwestie uczuciowe mocno sie ostatnio zaznaczaja. Mezczyzna. Jest, owszem... i owszem... odleglosc dzieli. I owszem, bardzo naciska, zeby sie spotkac. Hmm...

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - XIV Umiarkowanie + Krol Mieczy, 2 Bulaw ---> III Cesarzowa, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Wyjasnic cos z pewnym kolega warto, widze. Nasze "kolezenstwo" zawsze pokazuje mi sie w Umiarkowaniu. A ten typ to Krol Mieczy ostatnio... zreszta numerologicznie Eremita, wiec i pasuje.

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

Moze ktos jednak pointerpretuje?

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

1. Co trzeba odpuscic - 3 Bulaw + 5 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB VIII Sprawiedliwosc

odpuścić sobie rozmyślanie o tym co się nie udało albo o osobach, które w jakiś sposób rozczarowały Cię bo spodziewałaś się czegoś innego niżeli faktycznie to miało miejsce

2. Co trzymac jak najblizej - II Kaplanka + Paz Monet, 6 Bulaw ---> IV Cesarz, HB VIII Sprawiedliwosc

jak najbliżej trzymać swą intuicję, mądrość, słuchać swych podszeptów wnętrza i mimo być może niepewności podszkalać się lub inwestować w naukę bo zyskasz dzięki temu to czego pragniesz i bedziesz zadowolona :)

3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 6 Kielichow + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

pragnienie rodzinności, szczęścia i miłości, mogą wciąż w głębi Ciebie tkwić wspomnienia miłych chwil z przeszłości albo masz swoje własne wyobrażenie jak szczęśliwa rodzina powinna wyglądać i właśnie te myśli mogą zaprzątać Ci głowę i jednocześnie przypominać czasami czego nie masz, wciąż niepewna struktura jest w Twym umyśle, chyba nie wszystko idzie po Twej myśli jak byś chciała, ale pamiętaj, że z chaosu myśli zawsze później powstaje stabilniejsza struktura, masz energię i chęci oraz entuzjazm by coś się zadziało, więc nic tylko czekac aż los przyniesie możlwość zrealizowania własnych pragnień :slonko:

4. Jak swiat wplywa na mnie - 8 Kielichow + 7 Bulaw, 0 Glupiec ---> III Cesarzowa, HB X Kolo Fortuny i I Mag

wpływa troszkę niepewnie, ale też walecznie. Powiedziałabym, że pomimo, iż niepewność daje Ci pierwotnie chaos i niepewność, dość szybko okielznujesz to i dodaje CI to odwagi by zmierzyć się z tym co nieznane i ruszyć przed siebie bo przygodę, nowe doznania i miłość być może :)

5. Co mozesz i musisz dac innym - As Mieczy + XII Wisielec ---> XIII Smierc, HB XIII Smierc i IV Cesarz

skupić się na sobie, a innym dawać tyle ile uznasz, że potrzeba. Skupić się na własnej tranfromacji.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 3 Kielichow + X Kolo Fortuny + XXI Swiat, XI Moc ---> XI Moc, HB IX Eremita

miłe reelacje i ciepłe z otoczeniem, może jakies rozmowy i spotkania, natomiast w drugiej polowie miesiąca ktoś albo coś sprawi,że poczujesz w sobie siłę wewnętrzną, która sprawi, że zaczniesz mocno ruszać i odważnie przed siebie :okok:

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - XIV Umiarkowanie + Krol Mieczy, 2 Bulaw ---> III Cesarzowa, HB XVI Wieza i VII Rydwan

skupić się na sobie, naucyzć się zdobywać to czego pragniesz i podejmować szybkie decyzje jeśli będzie wymagać tego sytuacja :)

Edytowane przez Daffne
  • Maestro
Napisano

Zmartwienia,a raczej ich wypatrywanie..mam wrażenie, jakbys wyczekiwała jakichs niepowodzeń, tak jakby zabrakło optymizmu w Tobie...

słuchaj swojego serca, swojego głosu,pamietaj o swojej mądrości, o tym, że osiagasz drobne sukcesy,ciesz się nimi, bo utwierdzają Cię w przekonaniu o sensie zycia

moga powrócić jakieś zmartwienia, przykrości z przeszłości,ale dasz radę, podsuma Rydwan mówi, że taka sytuacja potrwa tylko chwilę;)

wprowadza pewien zamęt w Twoim życiu i nerwowe sytuacje, ale one się szybko rozwiążą

pdetnij się bez sentymentów od tych, którzy nic dobrego Ci nie dają, od relacji,które dosłownie "wiszą" bez żadnego rozwoju

mozliwe spotkanie, które wprowadzi sporo zmian w Twoje zycie,trzeba będzie podjąć decyzję, widać, ze jakis etap się kończy, a zaczyna kolejny...

wycisz się, bo cos może się przesunąc, pozwól, żeby decyzje podjął męzczyzna po głebokim zastanowieniu sie

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKUJE

Siedzenie i czekanie, ze wszystko "samo sie ulozy", bo samo sie nie ulozy. Trzeba wazne sprawy ogarnac, trzeba rozplanowac i pomimo niepewnosci dzialac a nie czekac.

Tak, nie czekac, az "sie samo ulozy". No, tam gdzie sie nie zadzialo, tam nic samo sie nie ulozylo. Ostatecznie i tak musialam dzialac, choc miesiac byl pod znakiem niepewnosci.

Intuicje, swoje wyczucie roznych spraw i wlasna swiadomosc. Jednczesnie, jw. juz pisalam, dzialac, zdecydowanie, konkretnie. Rozplanowac sobie rozne rzeczy i byc konsekwentnym w tym, co robie.

Szukanie nowego przedszkola dla malej. Konkretnie.

Tu, jakby mialo sie okazac, ze cos, co powoduje moje zamartwianie sie, z przeszlosci, tu okaze sie byc sprawa niewarta swieczki. Uda mi sie to ruszyc do przodu. Oczywiscie wazne - dzialac zdecydowanie.

Wnioski... wyciagniete z niefajnej przeszlosci i uwolnienie sie od tego. Mozliwosc ruszenia do przodu.

Musze szukac nowych rozwiazan, walczyc o swoje, nie za bardzo sie chce czasem, bo duzo tego. Pewne rzeczy zaczynaja teraz przechodzic w zupelnie nowa faze, inne to czysta karta. No dzieje sie teraz duzo.

Oj bardzo zle. Od duzo rzeczy musialam sie niejako odczepic. Puscic to wolno i zaczac z czysta karta. Bronilam sie przed tym bardzo mocno, ale co musi isc do przodu, tego sie nie zatrzyma.

Od niektorych wypada sie, czasowo a moze tez i na stale, zwyczjnie odciac. Rozmowa, postawic cos na ostrzu noza i odwyk od siebie. Pare spraw czeka na wyjasnienie. W obecnej formie nie pojda dalej.

Postawic sprawy konkretnie, wyjasnic i nie isc na kompromisy. Konczyc to, gdzie nic sie nie rozwija.

No tak... tu stale pojawia mi sie cos majace wspolnego z wyjsciem w swiat. Kwestie uczuciowe mocno sie ostatnio zaznaczaja. Mezczyzna. Jest, owszem... i owszem... odleglosc dzieli. I owszem, bardzo naciska, zeby sie spotkac. Hmm...

Sprawy rozwodowe. Papiery doslac trzeba bylo, w kwestii opieki nad dziecmi (3 Kielichow - corki).

Wyjasnic cos z pewnym kolega warto, widze. Nasze "kolezenstwo" zawsze pokazuje mi sie w Umiarkowaniu. A ten typ to Krol Mieczy ostatnio... zreszta numerologicznie Eremita, wiec i pasuje.

Tak, tu mezu sie jeszcze pokazal. Ukrocic moja pomoc dla niego, bo za bardzo na niej bazowal. Ukrocic tez moja szeroko prze niego rozumiana wyrozumialosc.

Dziekuje wszystkim serdecznie za intepretacje, za czas, sily i energie poswiecone na pomoc w interpretacji mojego rozkladu... :bukiet:

• Lubię to! 1