agaMAJ Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Wczoraj dowiedziałam się że mam dług, o którym nie pamiętałam. Kasy to ja nigdy nie ogarniałam. Sprawę staram się rozwiązać ale boje się reakcji narzeczonego ;( On w tych sprawach jest bardzo hmm zasadniczy. Co zrobi jak dowie się o tym długu? Królowa Pucharów--2 puchary--Rycerz Buław uzna, że jestem nieodpowiedzialna i pójdzie w siną dal? ;( weryfikacja będzie, bo powiedzieć musze Cytuj
Beata39 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Moim zadaniem nie bedzie zadowolony, zareaguje bardzo spontanicznie, ale nie powinno byc aż tak źle. Zycze powodzenia, nie martw sie, trzymam kciuki. 1 Cytuj
adivino Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Zadowolony na pewno nie będzie. Zareaguje spontanicznie, nerwowo, porywczo i tyle. Raczej nie będzie bardzo źle. Myślę, że podejmie szybkie działania. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Lutego 2014 Autor Napisano 28 Lutego 2014 No właśnie boje się, że będzie chciał mi pomagać ze spłatą. Nie chcę tego. Jest mi wstyd za to zaniedbanie i chcę się z tym sama uporać. Ehh Chyb a powiem mu dopiero jak dogadam się z wierzycielem lub komornikiem Cytuj
beatrycze18 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Będzie trochę nerwowo, ale przetrawi to na spokojnie i chyba faktycznie zaoferuje Ci pomoc. 1 Cytuj
karim-tarot Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Nie pójdzie w siną dal, więc nie ma powodów do obaw. 2 pucharów, widać, że łączy was partnerstwo, narzeczeństwo, bo jest między Królową (sprawczynią i Tobą), a Rycerzem. Jako R buław, może zareagować dość energicznie, ale raczej będzie miał pretensje do tego, że z tym zwlekałaś i mówisz w ostatniej chwili -> powiedz, że czekałaś na odpowiedni moment i naprawdę zapomniałaś o tym. Narzeczony nie pójdzie z torbami przecież Pozdrawiam i powodzenia,wszystko będzie dobrze. 1 Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Spokojnie, Pan narzeczony nie pójdzie w siną dal.Faktem jest że nie będzie zadowolony,zareaguje bardzo impulsywnie.Kiedy opadną emocje, zaproponuje Ci pomoc. AgaMaj,wszystko będzie dobrze, z Komornikiem najlepiej dogadać się na spłaty dobrowolne, o ile nie ma zajęć i złożyć oświadczenie w trybie 801 kpc. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 AgaMaj,wszystko będzie dobrze, z Komornikiem najlepiej dogadać się na spłaty dobrowolne, o ile nie ma zajęć i złożyć oświadczenie w trybie 801 kpc. No tu jest właśnie problem, bo pracuję jako freelancer więc pewnie zablokował by mi konto pozostawiając bez środków do zycia, a jak by to mu nie wystarczyło, za 2 tysiące długu mógłby chcieć zlicytować moją część współwłasności, czyli ziemi, która jest grubo więcej warta ;( próbuje pożyczyć pieniądze od znajomych a w międzyczasie dogadać się z wierzycielem. Tylko ten termin 7 dniowy jest po prostu jak stryczek na szyji. Cytuj
Sanya Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Co zrobi jak dowie się o tym długu? Królowa Pucharów--2 puchary--Rycerz Buław Widać, że łączy go z tobą więź emocjonalna (Królowa pucharów, 2 pucharów) i na pewno nie zostawi Cię z tym samej, choć widać, że ciśnienie mu się trochę podniesie (Ryc buław). Po tych kartach myślę, że na pewno chciałby Ci pomóc, z tym że to już Twoja decyzja czy to zrobisz czy nie, bo jak sama piszesz chcesz się z tym sama uporać. Pozdrawiam serdecznie i życzę żeby wszystko pomyślnie się ułożyło 1 Cytuj
Trida Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Co zrobi jak dowie się o tym długu? Królowa Pucharów--2 puchary--Rycerz Buław Skąd takie ponure myśli, ze odejdzie zaraz? Bez przesady... Ja widzę tutaj jego złość trochę na Ciebie, owszem - zastanowi się nad Twoim zachowaniem, możliwe, ze wyjdzie z tego jakaś kłótnia ale rozstania w tych kartach ja osobiście nie widzę. Możliwe, że wyjdzie z kolegami na browara lub wyjdzie na dłuższy spacer się przejść ale rozstanie to raczej niekoniecznie... Poleciałaby śmierć albo wieża, gdyby to miało być aż tak drastyczne. Wydaje mi się jednocześnie, ze dłuższy czas bd za to chował urazę niestety. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Wczoraj dowiedziałam się że mam dług, o którym nie pamiętałam. Kasy to ja nigdy nie ogarniałam. Sprawę staram się rozwiązać ale boje się reakcji narzeczonego ;( On w tych sprawach jest bardzo hmm zasadniczy. Co zrobi jak dowie się o tym długu? Królowa Pucharów--2 puchary--Rycerz Buław uzna, że jestem nieodpowiedzialna i pójdzie w siną dal? ;( weryfikacja będzie, bo powiedzieć musze zezłości się, impulsywnie się zachowa, może powiedzieć Ci co mysli o tym w nerwach, ale nie zerwie. Te karty nie mówią o zerwaniu, z kolei impulsywność i zlość Rycerza buław ma to do siebie,że jak szybko się pojawiła tak szybko znika, więc bądź dobrej mysli Cytuj
Lucindella Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 bedzie dla Ciebie wsparciem i nie martw sie tak na zapas....czarne mysli precz....:-) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Weryfikacja No szczęśliwy nie był, ale przyjął to spokojniej niż się spodziewałam. W zasadzie głupia ironia losu, teraz naprawdę przekonałam się, że zawsze mogę na niego liczyć Dzięki za pomoc w interpretacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi