beatrycze18 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Czy bedę miała pieniążki ze sprzedaży rzeczy, które wstawiłam do komisu? Król denarów, 7 denarów, 9 denarów Wyszły denary więc chyba tak ale jeszcze trochę na nie poczekam....chociaż wstawiłam je 4 miesiące temu .Byłam ostatnio i jeszcze nie sprzedały się, owszem kilka osób oglądało były zainteresowane, ale rozmiar nie pasował. Zostawiłam jeszcze te rzeczy w komisie na tydzień. Jak Wy to widzicie? Cytuj
karim-tarot Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Od razu w oczy rzuciła mi się 7 monet, jako karta cierpliwości. Być może będziesz musiała jeszcze trochę odczekać. Wydaje mi się również, że otrzymasz pieniądze 9 monet, tylko wystarczy wykazać się jeszcze cierpliwością. Pozdrawiam i życzę pomyślnej sprzedaży;) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Tak ,rzeczy zostana sprzedane a Ty dostaniesz / wiadomo / pieniądze . 9 monet , dobra karta jak na sprawy finansowe . Mnie ona przyniosła dochód . Robiłam rozkład / jest na forum ,zweryfikowany / na podobne pytanie jak Ty . Cytuj
beatrycze18 Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Weryfikacja. Niestety rzeczy się nie sprzedały Dzieki Wszystkim za pomoc. Cytuj
Sanya Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Kurcze szkoda, a same monetowe wyszły. Dzięki za weryfikację Cytuj
karim-tarot Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 A ja uważam, że mimo wszystko uda Ci się sprzedać Jak nie w komisie, to gdzie indziej. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Jezeli karty nie pokazaly zyczeniowki (ah te pytania na CZY) to pieniazki powinny byc, aczkolwiek nie od razu, troche na nie poczekasz. 7 Monet i pozniej 9 Monet... to karty czekania na cos. 7 Monet wskazuje na to, ze sprawa opozni sie... i nie od razu uda Ci sie to, co planujesz. 9 Monet jednak wskazuje, ze ostatecznie powinno sie udac. Nie tu to tam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi