Skocz do zawartości

Czy bedę miała pieniążki ze sprzedaży rzeczy, które wstawilam do komisu?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy bedę miała pieniążki ze sprzedaży rzeczy, które wstawiłam do komisu?

Król denarów, 7 denarów, 9 denarów

Wyszły denary więc chyba tak ale jeszcze trochę na nie poczekam....chociaż wstawiłam je 4 miesiące temu .Byłam ostatnio i jeszcze nie sprzedały się, owszem kilka osób oglądało były zainteresowane, ale rozmiar nie pasował. Zostawiłam jeszcze te rzeczy w komisie na tydzień.

Jak Wy to widzicie?

Napisano

Od razu w oczy rzuciła mi się 7 monet, jako karta cierpliwości. Być może będziesz musiała jeszcze trochę odczekać. Wydaje mi się również, że otrzymasz pieniądze 9 monet, tylko wystarczy wykazać się jeszcze cierpliwością. ;)

Pozdrawiam i życzę pomyślnej sprzedaży;)

Gość Gość3
Napisano

Tak ,rzeczy zostana sprzedane a Ty dostaniesz / wiadomo / pieniądze .

9 monet , dobra karta jak na sprawy finansowe . Mnie ona przyniosła dochód .

Robiłam rozkład / jest na forum ,zweryfikowany / na podobne pytanie jak Ty .

• 3 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja.

Niestety rzeczy się nie sprzedały

Dzieki Wszystkim za pomoc.

Napisano

A ja uważam, że mimo wszystko uda Ci się sprzedać:) Jak nie w komisie, to gdzie indziej.

Napisano

Jezeli karty nie pokazaly zyczeniowki (ah te pytania na CZY) to pieniazki powinny byc, aczkolwiek nie od razu, troche na nie poczekasz.

7 Monet i pozniej 9 Monet... to karty czekania na cos. 7 Monet wskazuje na to, ze sprawa opozni sie... i nie od razu uda Ci sie to, co planujesz. 9 Monet jednak wskazuje, ze ostatecznie powinno sie udac. Nie tu to tam.