Maestro Inez2503 Napisano 1 Marca 2014 Maestro Napisano 1 Marca 2014 Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan widać zadowolenie,adoratora, spełnienie w pracy, finansach, ogólnie aura b.pozytywna;) Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan widac nowe energetyczne kontakty w sieci, nowe możliwości, otwarcie się na ludzi, inspirujące rozmowy Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan bedzie więcej spontaniczności,zabawy, ale i jakaś zazdrość się wkradnie Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka nastąpi zmiana, powinnam być zadowolona, osiągnę jakiś cel, może mnie w końcu docenią, ostatnio sama czuję, że szefostwo jest do mnie nastawione bardziej zyczliwie Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość może szef da mi jakąś premię lub podwyżkę w tajemnicy przed innymi Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan coś w pracy..mam wrażenie, że bede pilnowała swojego stanowiska, albo ktos będzie chciał mnie w obecnej pracy zatrzymać, nadal jednak bede miała rozterki,czy szukac czy tez nie nowego miejsca, w Wisielcu chyba się wyhamuję.. Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa będe zadowolona, być może polepszy się w relacji, będzie spotkanie,ale i jakies nerwy się wkradną, kłótnie Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan widać rozczarowanie i wzajemny żal o to,co się wydarzyło, ale sądzę, że on nie wytrzyma i da znać o sobie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan ktoś wyjdzie do Ciebie z propozycją, może wyjawi swoje uczucia, jakieś zaproszenie... 10 denarów to spokój rodzinny, stabilizacja, czas spędzony z najbliższymi, a 6 buław to zwycięstwo w sprawach ważnych dla Ciebie; można też na to spojrzeć tak, że ktoś zechce wejść w tą spokojną przystań, a wyjdzie z niej zwycięsko... może jakieś osiągnięcie w pracy, rodzinie... Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan może dostaniesz jakiś bodziec do działania, ale zbyt wiele nie zrobisz. Poczujesz, że najbezpieczniej jest we własnym świecie, ale będziesz musiała trochę to naciągnąć, aby powiedzieć komuś o czymś ważnym, może zechcesz się komuś zwierzyć i wysłuchać rad lub sama ich udzielisz; możesz się kierować bardziej rozsądkiem, wszystko rozpatrzysz zanim podejmiesz decyzję, będziesz chciała się zachować w danej sytuacji jak najlepiej, z zasadami Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan może jakiś początek Cię czeka lub radosne wydarzenie, trochę będziesz musiała o coś powalczyć, może o własny teren albo o kogoś, pod koniec będziesz się czuła zadowolona, ale czegoś może Ci brakować do pełni... takie niepełne zwycięstwo - osiągnęło się to, co chciało, ale to jeszcze nie to do końca... Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka w pracy na początku bardzo pogodna atmosfera, będziesz pewna swojej pozycji, nie widać tutaj zagrożenia z czyjejś strony, słoneczko to też taka męska energia, jak masz szefa mężczyznę, to ten miesiąc może się kręcić głównie wokół niego, poczujesz się spełniona jako kobieta i pracownica, może jakiś prezencik(dzień kobiet w tym miesiącu ) Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość będziesz rozważnie podchodzić do wydatków, może dostaniesz jakąś premię z pracy czy coś podobnego, może na początku pozwolisz sobie na trochę przyjemności, jednak później możesz zacząć być bardziej oszczędna, może masz jakieś zabezpieczenie finansowe, dzięki któremu możesz spokojnie spać Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan dzięki początkowej pracy i oszczędności będziesz mogła wrócić do słodkiego lenistwa, możesz zapanować na czymś/kimś Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa coś myślę, że Twój świat może się tutaj kręcić wokół niego, poczujesz się w pełni kobietą, adorowaną, atrakcyjną, inteligentną, pewną swojej pozycji, atmosfera ogólnie dobra, ale później może być trochę spięć o coś albo przyjdzie Ci powalczyć o niego lub odwrotnie Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan na początku jest dużo smutku, nie potrzebnego płaczu nad rozlanym mlekiem, czasami może to uczucie do Ciebie wracać, będziesz się zastanawiała nad ciągiem dalszym, może nawet dostaniesz od niego jakąś wiadomość(niekoniecznie miła, zaraz po paziu jest diabeł), możliwe że poczujesz się w pewien sposób uzależniona od niego Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan początek miesiąca bardzo dobry, w dbrym nastroju Ci upłynie, po 10 tym skupisz się na analizie finansowej własnych środków, może odłożysz na coś albo kupisz coś do domu, koniec miesiąca upłynie Ci na realizowaniu jakiegoś wyzwania twego. Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan pojawi się szansa czy propozycja początkiem miesiąca na pogłębienie z kimś znajomosci, ale nie bedziesz chętna bo widąć odcinanie sie od propozycji i pana w asie mieczy i pójście swoją drogą. Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan w domu wszystko w porządku, będzie trzeba nad czym w domu popracować, wnieść wlasny wysiłek może sprzątanie albo coiś innego, w każdym razie zadowolona mimo wysiłku bedziesz, a może to własnie on Cię ucieszy,. Zaznacza sie wieksze skupienie na sobie pod koniec miesiąca. Jakiś Twój cel, Twoje dążenia będą Cię cieszyć a rodzinqa może będzie dopingować? Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka w pracy stabilnie, żadnych upadłości , klęsk nie widać. Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość bedą dobre, ale pamiętaj by nie roztrwonić i mądrze je wydawać bo ile roztrownisz tyle później mogłoby braknąć, na Twoje szczęście masz partnera, ktore wspiera finandowo Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan zaskoczyć Cię może Twoja konserwatywność, zasiedziałość i wygoda, myslę,że może nawet w penym momencie zacznie Ci to przeszkadzać bo niby bezpiecznie, ale może bez wrażeń i nudno? nie wiem czy odpowiednio zinterpretowałam ale coś w tym sensie widzę. Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa dobree relacje, chyba Ty będziesz w tej relacji dominować :)wesoło, ale najlepszy czas dla Was bedzie w polowie miesiąca. Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan z tym panem dobree relacje będą w drugiej polowie miesiaca, początek skupisz uwagę na innym panu i stąd tu 5 kielichów Udanego miesiąca Cytuj
Erza Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan ciekawe energie widać w marcu, po pierwsze możliwa adoracja ze strony płci przeciwnej, zadowolenie z życia rodzinnego, finanse też całkiem całkiem Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan bardzo dużo może się dziać w tej dziedzinie (As buław) - nagłe niespodziewane wypadki (smsy, maile, kontakty), do wielu kwestii w życiu uczuciowym będziesz się starała podejść i rozumowo (As mieczy - być może coś się zakończy) oraz intuicyjnie - słuchając wewnętrznego głosu (Kapłanka) - ogólnie to, co będzie działo się w Twoim życiu uczuciowym powinno przynieść spełnienie i zadowolenie (Cesarzowa), wiele też spraw ruszy do przodu (Rydwan) Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan z dzieckiem mogą być jakieś przeboje, coś może tam sobie powymyślać i trzeba będzie go trochę utemperować poza tym fajnie, sielankowo, rodzinnie Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka w pracy znaczne polepszenie, miła atmosfera, docenienie ze strony szefostwa, ale też bądź uważna, szykują się zmiany (Śmierć) - warto je przekuć na swoją korzyść Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość finansowo bardzo stabilnie, możliwe, że ktoś Ci coś dodatkowego zaproponuje poza pracą Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan jakaś możliwość dorobienia, ale ogólnie nie będziesz do końca zadowolona z samego przebiegu tej sprawy, kasa ok, ale może atmosfera może sposób pracy nie będzie Ci odpowiadał; wydaje mi się, że pewna obietnica złożona przez kogoś znajomego zawiśnie w czasie Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa widać Twoją satysfakcję i zadowolenie z tej relacji, Ty ją w niej panujesz, jest tak jak chcesz, żeby było, jeśli tak nie jest, to po prostu wyciągasz wnioski, dużo kontaktów z Y, możliwość spotkania lub jego wyjazd (Świat) - bądź czujna, bo on może znowu wrócić do starych wyskoków (Głupiec) pomimo tego, że obiecał, że nie będzie tego robił Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan tutaj mało kontaktu i wieści z jego strony, być może z jakiegoś innego źródła dowiesz się czegoś na jego temat, co z jednej strony Cię ucieszy, że u niego ok, a z drugiej wkurzy; Paź z Diabłem kojarzy mi się z jego niedojrzałością i próbą kolejnego głupiego wyskoku Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan duże zmiany, w zasadzie nie wiem z czym związane, bo karty są niejednoznaczne,ale może to się wyjaśni dalej Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan rzeczywiście kontakty / znajomości internetowe. Możliwe, że z osobami które mieszkają trochę dalej Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan z początku może byc jakaś nerwowa atmosfera,ale potem to się zmini i będzie dużo radośniej Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka obstawiałabym odejście lub rozważanie odejścia w inne miejsce, lepsze ewentualnie podwyżkę Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość jak wyżej albo lepiej płatna praca albo podwyżka Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan uznasz, że tutaj nie ma większych perspektyw być może rozważysz odejście? Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa będziesz się czuła ważna, adorowana, ale później troszkę znajomość przygaśnie z Twojej inicjatywy Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan uznasz, że jest albo nahalny albo napalony na Ciebie Cytuj
emilr Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan ogólnie widać działania Pana, pokaze że mu zależy, zmiany Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan w uczuciach ruch, ktoś sie odezwie (on?) . Zastanawia mnie ta Kapłanka. To spokój. Myśle, że Twój. Cos sie wyjaśni. Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan Chęć ruchu do przodu, chęć zmian. Zamkniecie na pewne sprawy, może na cos, co Ci nie pasuje i skupienie sie na czymś przyjemniejszym? Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka tutaj w końcu stabilizacja, koniec nerwów Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość bardzo dobrze bedzie Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan jesli w pracy - to zgadzam sie z Twoja interpretacją. Jeśli nie - to wróći jakaś sprawa z przeszłosci. Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa Ucieszysz sie z działań Pana Y w Twoja stronę, myśle jednak, ze Ty przystopujesz trochę Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan smutek, rozczarowanie, tęsknota, ale później działanie. Pan da o sobie znać. Będziesz zadowolona. Edytowane 4 Marca 2014 przez emilr Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Marca 2014 Autor Maestro Napisano 23 Marca 2014 WERYFIKACJA Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan widać zadowolenie,adoratora, spełnienie w pracy, finansach, ogólnie aura b.pozytywna;) Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan widac nowe energetyczne kontakty w sieci, nowe możliwości, otwarcie się na ludzi, inspirujące rozmowy Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan bedzie więcej spontaniczności,zabawy, ale i jakaś zazdrość się wkradnie Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka nastąpi zmiana, powinnam być zadowolona, osiągnę jakiś cel, może mnie w końcu docenią, ostatnio sama czuję, że szefostwo jest do mnie nastawione bardziej zyczliwie Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość może szef da mi jakąś premię lub podwyżkę w tajemnicy przed innymi Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan coś w pracy..mam wrażenie, że bede pilnowała swojego stanowiska, albo ktos będzie chciał mnie w obecnej pracy zatrzymać, nadal jednak bede miała rozterki,czy szukac czy tez nie nowego miejsca, w Wisielcu chyba się wyhamuję.. Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa będe zadowolona, być może polepszy się w relacji, będzie spotkanie,ale i jakies nerwy się wkradną, kłótnie Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan widać rozczarowanie i wzajemny żal o to,co się wydarzyło, ale sądzę, że on nie wytrzyma i da znać o sobie Euterpe Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwanktoś wyjdzie do Ciebie z propozycją, może wyjawi swoje uczucia, jakieś zaproszenie... 10 denarów to spokój rodzinny, stabilizacja, czas spędzony z najbliższymi, a 6 buław to zwycięstwo w sprawach ważnych dla Ciebie; można też na to spojrzeć tak, że ktoś zechce wejść w tą spokojną przystań, a wyjdzie z niej zwycięsko... może jakieś osiągnięcie w pracy, rodzinie... Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan może dostaniesz jakiś bodziec do działania, ale zbyt wiele nie zrobisz. Poczujesz, że najbezpieczniej jest we własnym świecie, ale będziesz musiała trochę to naciągnąć, aby powiedzieć komuś o czymś ważnym, może zechcesz się komuś zwierzyć i wysłuchać rad lub sama ich udzielisz; możesz się kierować bardziej rozsądkiem, wszystko rozpatrzysz zanim podejmiesz decyzję, będziesz chciała się zachować w danej sytuacji jak najlepiej, z zasadami Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan może jakiś początek Cię czeka lub radosne wydarzenie, trochę będziesz musiała o coś powalczyć, może o własny teren albo o kogoś, pod koniec będziesz się czuła zadowolona, ale czegoś może Ci brakować do pełni... takie niepełne zwycięstwo - osiągnęło się to, co chciało, ale to jeszcze nie to do końca... Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka w pracy na początku bardzo pogodna atmosfera, będziesz pewna swojej pozycji, nie widać tutaj zagrożenia z czyjejś strony, słoneczko to też taka męska energia, jak masz szefa mężczyznę, to ten miesiąc może się kręcić głównie wokół niego, poczujesz się spełniona jako kobieta i pracownica, może jakiś prezencik(dzień kobiet w tym miesiącu ) - dostawałam kwiaty od meżczyzn w pracy (nie na Dzień Kobiet, ale ogólnie),szef natomiast okazał się bufonem Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość będziesz rozważnie podchodzić do wydatków, może dostaniesz jakąś premię z pracy czy coś podobnego, może na początku pozwolisz sobie na trochę przyjemności, jednak później możesz zacząć być bardziej oszczędna, może masz jakieś zabezpieczenie finansowe, dzięki któremu możesz spokojnie spać Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan dzięki początkowej pracy i oszczędności będziesz mogła wrócić do słodkiego lenistwa, możesz zapanować na czymś/kimś Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa coś myślę, że Twój świat może się tutaj kręcić wokół niego, poczujesz się w pełni kobietą, adorowaną, atrakcyjną, inteligentną, pewną swojej pozycji, atmosfera ogólnie dobra, ale później może być trochę spięć o coś albo przyjdzie Ci powalczyć o niego lub odwrotnie Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan na początku jest dużo smutku, nie potrzebnego płaczu nad rozlanym mlekiem, czasami może to uczucie do Ciebie wracać, będziesz się zastanawiała nad ciągiem dalszym, może nawet dostaniesz od niego jakąś wiadomość(niekoniecznie miła, zaraz po paziu jest diabeł), możliwe że poczujesz się w pewien sposób uzależniona od niego Daffne Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwanpoczątek miesiąca bardzo dobry, w dbrym nastroju Ci upłynie, po 10 tym skupisz się na analizie finansowej własnych środków, może odłożysz na coś albo kupisz coś do domu, koniec miesiąca upłynie Ci na realizowaniu jakiegoś wyzwania twego. Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan pojawi się szansa czy propozycja początkiem miesiąca na pogłębienie z kimś znajomosci, ale nie bedziesz chętna bo widąć odcinanie sie od propozycji i pana w asie mieczy i pójście swoją drogą. Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan w domu wszystko w porządku, będzie trzeba nad czym w domu popracować, wnieść wlasny wysiłek może sprzątanie albo coiś innego, w każdym razie zadowolona mimo wysiłku bedziesz, a może to własnie on Cię ucieszy,. Zaznacza sie wieksze skupienie na sobie pod koniec miesiąca. Jakiś Twój cel, Twoje dążenia będą Cię cieszyć a rodzinqa może będzie dopingować? Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka w pracy stabilnie, żadnych upadłości , klęsk nie widać. Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość bedą dobre, ale pamiętaj by nie roztrwonić i mądrze je wydawać bo ile roztrownisz tyle później mogłoby braknąć, na Twoje szczęście masz partnera, ktore wspiera finandowo - dostałam od mamy kasę Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan zaskoczyć Cię może Twoja konserwatywność, zasiedziałość i wygoda, myslę,że może nawet w penym momencie zacznie Ci to przeszkadzać bo niby bezpiecznie, ale może bez wrażeń i nudno? nie wiem czy odpowiednio zinterpretowałam ale coś w tym sensie widzę. Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa dobree relacje, chyba Ty będziesz w tej relacji dominować :)wesoło, ale najlepszy czas dla Was bedzie w polowie miesiąca. Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan z tym panem dobree relacje będą w drugiej polowie miesiaca, początek skupisz uwagę na innym panu i stąd tu 5 kielichów Erza Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwanciekawe energie widać w marcu, po pierwsze możliwa adoracja ze strony płci przeciwnej, zadowolenie z życia rodzinnego, finanse też całkiem całkiem Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan bardzo dużo może się dziać w tej dziedzinie (As buław) - nagłe niespodziewane wypadki (smsy, maile, kontakty), do wielu kwestii w życiu uczuciowym będziesz się starała podejść i rozumowo (As mieczy - być może coś się zakończy) oraz intuicyjnie - słuchając wewnętrznego głosu (Kapłanka) - ogólnie to, co będzie działo się w Twoim życiu uczuciowym powinno przynieść spełnienie i zadowolenie (Cesarzowa), wiele też spraw ruszy do przodu (Rydwan) Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan z dzieckiem mogą być jakieś przeboje, coś może tam sobie powymyślać i trzeba będzie go trochę utemperować poza tym fajnie, sielankowo, rodzinnie Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka w pracy znaczne polepszenie, miła atmosfera, docenienie ze strony szefostwa, ale też bądź uważna, szykują się zmiany (Śmierć) - warto je przekuć na swoją korzyść Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość finansowo bardzo stabilnie, możliwe, że ktoś Ci coś dodatkowego zaproponuje poza pracą Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan jakaś możliwość dorobienia, ale ogólnie nie będziesz do końca zadowolona z samego przebiegu tej sprawy, kasa ok, ale może atmosfera może sposób pracy nie będzie Ci odpowiadał; wydaje mi się, że pewna obietnica złożona przez kogoś znajomego zawiśnie w czasie Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa widać Twoją satysfakcję i zadowolenie z tej relacji, Ty ją w niej panujesz, jest tak jak chcesz, żeby było, jeśli tak nie jest, to po prostu wyciągasz wnioski, dużo kontaktów z Y, możliwość spotkania lub jego wyjazd (Świat) - bądź czujna, bo on może znowu wrócić do starych wyskoków (Głupiec) pomimo tego, że obiecał, że nie będzie tego robił Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan tutaj mało kontaktu i wieści z jego strony, być może z jakiegoś innego źródła dowiesz się czegoś na jego temat, co z jednej strony Cię ucieszy, że u niego ok, a z drugiej wkurzy; Paź z Diabłem kojarzy mi się z jego niedojrzałością i próbą kolejnego głupiego wyskoku panna.marta Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwanduże zmiany, w zasadzie nie wiem z czym związane, bo karty są niejednoznaczne,ale może to się wyjaśni dalej Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan rzeczywiście kontakty / znajomości internetowe. Możliwe, że z osobami które mieszkają trochę dalej Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan z początku może byc jakaś nerwowa atmosfera,ale potem to się zmini i będzie dużo radośniej Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka obstawiałabym odejście lub rozważanie odejścia w inne miejsce, lepsze ewentualnie podwyżkę Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość jak wyżej albo lepiej płatna praca albo podwyżka Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan uznasz, że tutaj nie ma większych perspektyw być może rozważysz odejście? Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa będziesz się czuła ważna, adorowana, ale później troszkę znajomość przygaśnie z Twojej inicjatywy Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan uznasz, że jest albo nahalny albo napalony na Ciebie emilr Domyślnie Przełożenie Rycerz Kielichów 10 denarów 6 buław suma Gwiazda HB Wieża/Rydwan ogólnie widać działania Pana, pokaze że mu zależy, zmiany Uczucia As buław (podczas tasowania ta karta mi się zamanifestowała w ogóle) Świat As mieczy Kapłanka suma Cesarzowa HB Rydwan w uczuciach ruch, ktoś sie odezwie (on?) . Zastanawia mnie ta Kapłanka. To spokój. Myśle, że Twój. Cos sie wyjaśni. Dom Głupiec 7 buław 9 kielichów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan Chęć ruchu do przodu, chęć zmian. Zamkniecie na pewne sprawy, może na cos, co Ci nie pasuje i skupienie sie na czymś przyjemniejszym? Praca Słońce Królowa Denarów 10 denarów suma Śmierć Siła/Kapłanka tutaj w końcu stabilizacja, koniec nerwów Finanse Paź Denarów Sprawiedliwość Król Denarów suma Kapłanka HB Sprawiedliwość bardzo dobrze bedzie Niespodzianka w marcu 8 denarów 4 denarów 8 kielichów Wisielec suma Księżyc HB Kapłan jesli w pracy - to zgadzam sie z Twoja interpretacją. Jeśli nie - to wróći jakaś sprawa z przeszłosci. chyba chodzi o spotkanie z kolegą i masa wspomnień...... Relacja z Y Królowa Denarów Słonce As buław Świat 7 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa Ucieszysz sie z działań Pana Y w Twoja stronę, myśle jednak, ze Ty przystopujesz trochę Relacja z X 5 kielichów 3 buław Paź Kielichów Diabeł suma Cesarzowa HB Kapłan smutek, rozczarowanie, tęsknota, ale później działanie. Pan da o sobie znać. Będziesz zadowolona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi