agaMAJ Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Czy spłące ten dług w ciągu najbliższych dni Lauguz hmm Tak, przelewanie środków w tym Laugizie chyba Jak się ta sprawa dla mnie zakończy - Nautiz jakbym wyszła obronną ręką, pomimo utraty kasy, porządną nauczką na przyszłość z pewnością Edytowane 1 Marca 2014 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 Tu przetasowałam runy i wyciągnęłam jeszcze jedną Jaką runę powinnam mieć przy sobie, by cała sprawa zakończyła się jak najszybciej i jak najbardziej korzystnie dla mnie , znowu pojawił się Nautiz chyba po prostu muszę poczekać, niczego nie przyśpieszać. U mnie z cierpliwością kiepsko Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Weryfikacja : dostałam możliwość spłaty w ratach, wielu... osobiście jednak wole spłacić to szybciej. Tak czy inaczej, drążąc temat, uzyskałam to, co chciałam uzyskać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi