adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Od 8 miesięcy coś strasznie mnie męczy. Staję się wampirem bez uczuć i zatracam siebie. Zaczeło się od przerażająców snów, osłabienia organizmu. Później zaczeło do mnie gadać i rozkawywać i jak się nie słichałem zostawałem ukarany fizycznie. Aktualnie cały czas do mnie mówi i kontroluje całkowicie moje myśli. Nie potrafię nic zrobić, jestem kontrolowany, czasem mówie żeby których nie kontroluje i robię rzeczy których nie kontroluje. Byłem u egzorcysty w Częstochowie ale po 5min stwierdzili że to nie demon. Proszę o dobre kontakty, nie drogie, nie chce oszustów, aktualnie nic nie robię bo nie mam na to siły ani energi i nie mam pieniędzy. Oczywiście jakieś drobne by się załatwiło. Nikt mi w nic nie wierzy a ja strasznie cierpie. Objawy: -strasznie zaczęło razić mnie słońce -ciagle ktoś do mnie mówi, komentuje co robię oraz twierdzi, że mam być całkowicie pewny siebie oraz, że nie jestem taki jakim był chciał być. -miałem sytuacje, że zmieniały mi się uśmiechy, 30 różnych w ciągu paru minut -blokowanie pamięci, albo wręcz przeciwnie -zmiany w mózgu chciaż TK(badanie głowy, zdjęcie) wykazało że ich nie mam. -tracenie orietnacji w terenie (calkowicie) z komentarzami w głowie, halucynacje głosowe i słichowe -sny które mogłem pomylić z rzeczywistością. -jakby brak podświadmości, tak jakby to coś było podświadomośćią. -światła w nocy: takie jakby duchy: kolorowe czerwono niebiesko, białe światełka wielkości mniej wiecęcej milimetra oblegające mnie w nocy i nie pozwalające spać -stałem się nerwowy, tak jak całe życie byłem bardzo spokojny -myśli w głowie które nie wynikają ode mnie -brak świadmości na kturkie okresy czasu. -poczucie jakby coś nademną stało kiedy leżałem w łóżku(fizcyznie niedostrzegalne) a ja przy tym czułem się strasznie mały -teksty typu "zabije twoją rodzine", "nic ci nie pomorze" w tej chwili nawet, "ty nie masz już ducha" , "ja naucze cię mieć wszystko w dupie" -problemy z koncentracją -bóle zębów. -pulsująca głowa -ciarki po całym ciele -szyderczy śmiech przy tym wszystkim oczywiście co się dzieje i jakieś komentarze -bóle głowy nie do wytrzymania, tak że aż krzyczałem -przechodzące ciarki po głowie -wkręcanie w różnie rzeczy typu: "ja jestem twoim nauczycielem, mistrzem". -zdarza mi się mówić rzeczy bez kontroli tak jakbym to nie był ja -raz kiedy zapytałem się kim jest odpowiedział mi, że mefistofeles - a nawet problemy typu wyłączanie dostępu do internetu. -czułem zapachy których nikt inny nie czuje. -czasem wyostrzone zmysły i na odwrót Imię: Adam data ur: 16.12.1991 Cytuj
Rasphul Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Skoro egzorcysta stwierdził, że nie jesteś opętany. To znaczy, że najprawdopodobniej nie jesteś opętany. Co dokładnie powiedział Ci egzorcysta? Kontakt ode mnie: Centrum Terapii PROMITIS Józefa Garibaldiego 4 04-078 Warszawa 22 810 63 90 Cytuj
adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) No ja jestem pewien, że jestem chodźby po tym, że na ostATNIEJ maszy o uzdrowienie zaczołem tak dziwnie dychać i traciłem świadomość a wewnątrz mnie przechodziły dziwne dresszcze,prąd... czy coś takiego na tyle, że wyprowadziła mnie ochrona... poza tym dużo czytm na ten temat i są to typowe objawy... Nieraz ludziom nie pomagają egzorscyści w kościele.. Jak byłem na egzorcyźmie o którym pisałem rownież zaczeły przechodzić mnie dziwne dreszcze oraz zaczołem mieć problem z wyduszeniem słowa ale nikt tego nie zauważył nawet. Edytowane 1 Marca 2014 przez Trida Cytuj
Rasphul Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Skoro nikt tego nie zauważył... to może są to tylko Twoje urojenia? Jakieś stadium schizofrenii? Byłeś u lekarza psychiatry żeby się skonsultować i opowiedzieć o swoim problemie? Cytuj
adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Tak, kocham u nich bywać. Zazwyczaj po 5min wciskają mi reklamówkę tabletek albo wysyłąją do psychiatryka. Opętanie? : Parapsychologia i psychotronika - Strona 4 - tutaj chłopak jest/był w takiej samej sytuavcji jak ja Też go wysłali do psychiatryka. Cytuj
Rasphul Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Nie sądzę, by jakikolwiek lekarz po 5 minutach wysłał Cię do psychiatryka. Rozpoznanie choroby, rodzaju zaburzeń i prowadzenie terapii jest długotrwałym procesem. Ale co tam, żaden chory, nigdy nie przyzna, że jest chory. Cytuj
adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Poza tym czy moja podświadmośc może swobie stworzyć swój przerażający głos ? Cytuj
Rasphul Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 A dlaczego niby nie? Jeśli może wytwarzać halucynacje wzrokowe, to czemu nie głosowe? Zresztą wielu pacjentów słyszy głosy. Cytuj
adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 no może jestem dzieckiem księżyca i nie potrafię panować nad swoimi mocami, bo zdarza się ******ą przedmioty wokół mnie. A wyobraź sobie, że byłem u lekarza który może nie po pięciu minutach, ale po 10min wysłał mnie do psychiatryka... Cytuj
adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 już nawet tam pojechałem ale się wycofałem w odpowiednim momencie poza tym nie przykanają mnie terapie psychotropowe... Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Podałes date urodzenia...i szczerze mówiąc mi tu opętanie ani żadne demony nie wychodzą....( na ja sprawdzam takie rzeczy z daty urodzenia).Może jeszcze ktoś by na to zerknął?Bardziej to problemy z psychika i ja bym nie wykluczała jakies zatrucie mózgu. Typu metalami ciężkimi, pasożyty itp.Na wstępie zrób sobie Biorezonans. Cytuj
Rasphul Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Powiem tak. Z tego co opisujesz. To nic innego Ci nie pomoże. A więc możesz pytać, jeździć po egzorcystach, wydawać kasę na szarlatanki etc. Ale generalnie ja tu opętania nie widzę. Jeśli chcesz być wolny idź do specjalisty, lekarza i porozmawiaj z nim szczerze i otwórz się na jego propozycję. Tyle ode mnie w tym temacie. Sam osobiście z chęcią bym się z Tobą spotkał i porozmawiał i byśmy zobaczyli ile efektów z których opisujesz naprawdę posiadasz a ile sobie wmawiasz. Jeśli masz ochotę na podróż do mnie do uk, to daj znać to się umówimy. Cytuj
adammarian91 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) hmmm może jak będe w tamtych stronach będę to cię odwiedze a czy jest możliwe w takim razie czy jest po prostu może nie we mnie ale na około mnie ? aktualnie naprzykład przechodzi po mnie taki dziwny chłód. Edytowane 1 Marca 2014 przez Kobalt60 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi