Skocz do zawartości

marzec 2014

Beata39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ułozyłam karty na marzec 2014 r. nie potrafię zinterpretować zdrowia. Może mi ktoś pomoże. Proszę

Praca

III puchary, 2 puchary, 8 denarów ---- 21 świat

po mimo mocno wytężonej pracy bedzie miło i bardzo przyjacielsko, praca będzie dla mnie moim odrebnym światem

finanse

Mag, II buław, umiarkowanie --- gwiazda

Nie powinno być źle, szansa na dodatkową kaskę, będę zastanawiała się na co je wydać

uczucia

gwiazda, 9 pucharów, 4 mieczy ---- księżyc

na poczatku będzie miło i przyjemnie, spotkania towarzyskie, ale nadal będę zastanawiać się co dalej z moim zyciem. Życie w marzeniach

zdrowie

rycerz buław, 10 buław, 10 monet (2 miecze) --- śmierć

tego nie potrafię zinterpretować, tylko tyle że mój organizm będzie wyczerpany po zbyt intensywnym okresie

niespodzianka

śmierć (6 mieczy, wisielec) --- pustelnik

uwolnienie się od przeszłości, może jakaś podróż, wszystko stanie na głowie ale i tak będę samotna ( i co to za niespodzianka?)

rada

król kielichów

musze pozostać wierna samej sobie, albo poszukać jakiegoś króla który mi pomoże jak będę w potrzebie

Napisano

Ułozyłam karty na marzec 2014 r. nie potrafię zinterpretować zdrowia. Może mi ktoś pomoże. Proszę

Praca

III puchary, 2 puchary, 8 denarów ---- 21 świat- satysfakcja z wykonanej pracy i oczywiście dobra atmosfera.Fajne miłe kontakty w pracy

finanse

Mag, II buław, umiarkowanie --- gwiazda--- szansa na jakieś pieniążki jest, ale jeszcze musisz uzbroić się w cierpliwość

uczucia

gwiazda, 9 pucharów, 4 mieczy ---- księżyc -- otworzysz się na znajomości jeszcze tak bez przekonania ale jakieś ziarenko zostanie zasiane...

zdrowie

rycerz buław, 10 buław, 10 monet (2 miecze) --- śmierć- okres rewitalizacji, nabierania sił

niespodzianka

śmierć (6 mieczy, wisielec) --- ktoś z przeszłości przypomni się.Odetniesz się od tego ,czas przemyśleń i takiego zastanawiania się nad tym-co dalej

rada

król kielichów--- nie izolować się emocjonalnie, skorzystać z porady, pomocy jakiejś życzliwej osoby

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Praca

III puchary, 2 puchary, 8 denarów ---- 21 świat

przyjemne spotkania, harmonijne kontakty z ludźmi, przyłożysz się do swoich zadań, może jakaś zabawa z okazji dnia kobiet(?)

finanse

Mag, II buław, umiarkowanie --- gwiazda

dobrze, może będzie jakaś sprawa, przy której musiałabyś coś wykombinować, może coś zaplanujesz jakiś większy zakup czegoś, na końcu umiarkowanie czyli źle być nie powinno pod koniec miesiąca

uczucia

gwiazda, 9 pucharów, 4 mieczy ---- księżyc

będziesz mieć nadzieję na coś, coś się przesunie w planach, może będziesz myślami gdzieś indziej, dużo marzyć, będziesz zadowolona, ale nie do końca spełniona, pod koniec spokój się zapowiada, żadnych głębszych wzruszeń

zdrowie

rycerz buław, 10 buław, 10 monet (2 miecze) --- śmierć

może Cię coś nagle chwycić(oby nie!), poczujesz się ociężała, może będzie trzeba poleżeć, możliwe, że zadzwonisz do krewnych po pomoc albo udasz się do znanego lekarza rodzinnego, pod koniec powinno być znacznie lepiej

niespodzianka

śmierć (6 mieczy, wisielec)

czekają Cię ważne zmiany, których nie będziesz mogła ominąć, trzeba będzie je przyjąć i pogodzić się z ich istnieniem

rada

król kielichów

idź do lekarza, nawet jak myślisz, że masz lekkie przeziębienie, bierz pod uwagę swoje emocje, może jakiś kielichowy się zakręci wokół Ciebie, więc nie trać okazji, wrzuć na luz, daj się ponieść emocjom