panna.marta Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Z końcem marca minie 2Q mojej pracy. Zadalam więc pytanie kartom jaki będzie wynik mojej pracy za Q2? 5 pucharów, as pucharów, 9 pucharów dołożone cesarzowa III -> cesarz IV kurcze no, na dzień dobry taka kiepska karta poczucia porażki, ale chyba czym bliżej końca kwartału tym lepsze osiągnięcia w pracy aż do pełnego zadowolenia. Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 A tu nie ma opcji poprawki? Bo tak mi sie skojarzylo. Jakbys miala dostac mozliwosc poprawienia. Pierwszy wynik niezbyt. Ale opcja polepszenia go. 5 Kielichow to karta ogolnie niespelnionych oczekiwan. Moze byc jednak, ze po prostu zweryfikujesz je i wlasnie po zweryfikowaniu ich, bedziesz w pelni zadowolona. Ostatecznie jednak, jak piszesz, rowniez widze tu zadowolenie Twoje. Chwile to jednak potrwa i zanim to nastapi, chwile niepewnosci przed Toba. PS. Co to 2Q, ze sie glupio zapytam. Chodzi o pisanie jakiejs pracy czy prace zawodowa? Cytuj
Trida Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Z końcem marca minie 2Q mojej pracy. Zadalam więc pytanie kartom jaki będzie wynik mojej pracy za Q2? 5 pucharów, as pucharów, 9 pucharów dołożone cesarzowa III -> cesarz IV Widać, ze czegoś nie skończysz, czegoś nie dokończysz, czegoś będzie 'za mało' ale wszystko i tak będzie na dobrej drodze, by pracować i udoskonalać siebie i prace dalej. Cesarzowa jako docenienie ale za jakiś czas. Kolejna szansa, kontynuowanie pracy jak dla mnie i sukcesy. Niby czegoś nie bedziesz (5 kieli) ale później się ładnie zacznie prostować i ogólnie sytucja bardzo na plus. a 2q to chyba 2 kwartał pracy :> tak mi się kojarzy Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 chyba nei do końca taki jakbyś chciała, ewentualnie karty pokazały nazbyt emocjonalne Twoje podejście ( 5 kielichów), ktore ma sie nijak to rzecyzwistości bo wynik będziesz mieć super i będzies zsię z tego cieszyć ) Tryzmam kciuki Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 masz podobne karty do moich na ten miesiąc na uczucia na początku rozczarowanie, że jednak coś mogło pójść lepiej i możesz nie dostrzec tego, co już osiągnęłaś, może nawet dasz się ponieść emocjom w samotności, wypłaczesz się, też obstawiam drugą szansę, 9 pucharów z cesarzową na końcu to ładny wynik, mówi o spełnieniu, zadowoleniu, daniu z siebie wszystkiego, pewność swojej pozycji Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Dziękuję za wpisy A odpowiadając na Wasze pytania, to Q2, to drugi kwartał roku budżetowego. Poprawek to w planach nie ma i nie jest to na czas a na wynik. Jestem już bardzo blisko wykonania planu,ale mam jeszcze miesiąc. Dużo może się zmienić. Myślę, że w 5 pucharów, może być gonitwa myśli bądź jakiś smutki ale związane z obawią. Bardzo dziękuję za wpisy Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Dziekuje za wytlumaczenie. Dalej wiec mysle, ze bedzie ok. 5 Kielichow moze pokazywac jedynie, ze przyspieszysz tempa, badz w inny sposob przylozysz sie do wykonywanej pracy, poniewaz 5 Kielichow to takze zobaczyc sprawy, takimi, jakimi sa. Np. ze czas nagli. Ale dalsze karty pokazuja, ze ani sil, ani energii, ani inwencji tworczej, nie powinno Ci zabraknac, takze ostatecznie powinnas byc zadowolona. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Napisano 27 Kwietnia 2014 wynik już zatwierdzony, wypadło bardzo dobrze. Karty się nie bardzo sprawdziły. Chociaż 9 pucharów i cesarzowa pasują. Najtrafniejsza interpretacja to chyba była Eutrepe. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 może na początku pokazały się Twoje emocje, a dopiero później padła odpowiedź cieszę się, że wszystko się udało Trzymaj tak dalej! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi