Sanya Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 W sierpniu mam wesele kuzynki. Zadałam pytania odnośnie tego wydarzenia: Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda Być może będę wystawiona na jakąś próbę związaną z potyczką słowną Pewnie usadzą mnie koło kogoś, za kim nie przepadam Mogę się czuć nieswojo.. potem jednak widać już poprawę i dobre samopoczucie oraz świetną zabawę Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław Tutaj karty wskazują, że pójdę sama Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda na początku możesz sama z sobą walczyć o to, aby pokazać, że jesteś mimo wszystko zadowolona, szczęśliwa, spełniona, liczysz na coś(może marzy Ci się chwycenie bukietu ślubnego, gdy panna młoda będzie go rzucać za siebie?), możesz być w ciągłym ruchu albo wesele odbędzie się daleko od Twojego miejsca zamieszkania i wtedy będzie trzeba skorzystać z jakiegoś środka lokomocji... Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław albo sobie kogoś wywalczysz i nie będziesz z tego zadowolona, albo faktycznie pójdziesz sama(może poczujesz się zrezygnowana poszukiwaniami) i pokażesz, że mimo wszystko potrafisz się dobrze bawić Cytuj
Sanya Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Dobre spostrzeżenie Euterpe Walczę żeby dobrze wyglądać, więc ta 7 buław jak najbardziej mogła to pokazać Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Witaj, 7 palek, 9 kielichow, Gwiazda 7 palek mowi, ze to bedzie jakas walka albo rywalizacja z kims, badz przez chwile poczujesz , ze sama ze soba walczysz, albo poczujesz sie o cos zazdrosna, badfz ktos ci zazdrosci. 9 kielichow oznacza, ze sie ogolnie pokazesz tam, pochwalisz sie swoja osoba, jak wygladasz, ogolnie bedziesz tam widoczna, jak to zreszta na weselu, a gwiazda z 9 kielichow beda momenty naprawde super, przyjemne, mile fajnej zabawy, dobrego optymizmu w niektorych momentach. Moze poczucie zakochania (gwiazda) albo poczucie ze jestes w innym swiecie tego dnia, albo sie w kims zauroczysz. Powodzenia. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 W sierpniu mam wesele kuzynki. Zadałam pytania odnośnie tego wydarzenia: Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda na początku będzie chyba trochę niezręcznie jakby każdy ze sobą o coś rywalizował, ale później będzie już wesoło Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław niestety sama 1 Cytuj
mayllah Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda wyglada na to jakbys miala sie z kims " bic o krzeslo " na weselach sa czasem takie rozne gry i zabawy, wiec moze :-) A tak na powaznie myslze, ze na poczatku mozesz czuc sie troche nieswojo, ale w rezultatcie bedeiesz sie bawic swietnie i z pewnoscia bedziesz miec sliczna sukienke, ktora zwrocisz na siebie uwage :-) Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław Czytalam gdzies, ze Piatka monet to prosba o pomoc przyjaciela, wiec moze poprosisz jakiegos bliskiego kolege by poszedl z Toba :-) Udanej zabawy :-) 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda --> HB Kochankowie Na początku może być nerwowo, będziesz się czuła obserwowana i komentowana, ale później rozluźnisz się i będziesz się świetnie bawiła. Myślę, że usłyszysz również komplementy Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław --> HB Koło, Mag Chyba będziesz liczyła na kogoś, ale ostatecznie pójdziesz sama - pewna siebie Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 będziesz się bawić świetnie, a może się okazać, że nie będziesz miała nikogo na oku, z kim mogłabyś iść. Wiedz jednak,że nawet jesli pojdziesz sama wybawisz się super Cytuj
Sanya Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Napisano 31 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA: Dziewczyny byłam sama, ale świetnie się wybawiłam! Było niesamowicie i na prawdę ciężko mi było wrócić do rzeczywistości. 7 buław zapewne pokazało spory z mamą, trochę się poprztykałyśmy na samym początku wesela, poza tym mogła też pokazać moje zmagania ze sobą żeby dobrze wyglądać Faktycznie zebrałam dużo komplementów, miłych ciepłych słów, także jak najbardziej karty się sprawdziły 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi