Skocz do zawartości

Wesele - sierpień 2014(ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sierpniu mam wesele kuzynki. Zadałam pytania odnośnie tego wydarzenia:

Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda

Być może będę wystawiona na jakąś próbę związaną z potyczką słowną :P Pewnie usadzą mnie koło kogoś, za kim nie przepadam :P Mogę się czuć nieswojo.. potem jednak widać już poprawę i dobre samopoczucie oraz świetną zabawę :)

Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław

Tutaj karty wskazują, że pójdę sama :)

Gość Euterpe
Napisano

na początku możesz sama z sobą walczyć o to, aby pokazać, że jesteś mimo wszystko zadowolona, szczęśliwa, spełniona, liczysz na coś(może marzy Ci się chwycenie bukietu ślubnego, gdy panna młoda będzie go rzucać za siebie?), możesz być w ciągłym ruchu albo wesele odbędzie się daleko od Twojego miejsca zamieszkania i wtedy będzie trzeba skorzystać z jakiegoś środka lokomocji...

albo sobie kogoś wywalczysz i nie będziesz z tego zadowolona, albo faktycznie pójdziesz sama(może poczujesz się zrezygnowana poszukiwaniami) i pokażesz, że mimo wszystko potrafisz się dobrze bawić :)

Napisano

Dobre spostrzeżenie Euterpe :) Walczę żeby dobrze wyglądać, więc ta 7 buław jak najbardziej mogła to pokazać :)

Napisano

Witaj,

7 palek, 9 kielichow, Gwiazda

7 palek mowi, ze to bedzie jakas walka albo rywalizacja z kims, badz przez chwile poczujesz , ze sama ze soba walczysz, albo poczujesz sie o cos zazdrosna, badfz ktos ci zazdrosci. 9 kielichow oznacza, ze sie ogolnie pokazesz tam, pochwalisz sie swoja osoba, jak wygladasz, ogolnie bedziesz tam widoczna, jak to zreszta na weselu, a gwiazda z 9 kielichow beda momenty naprawde super, przyjemne, mile fajnej zabawy, dobrego optymizmu w niektorych momentach. Moze poczucie zakochania (gwiazda) albo poczucie ze jestes w innym swiecie tego dnia, albo sie w kims zauroczysz.

Powodzenia.

• Lubię to! 1
Napisano

W sierpniu mam wesele kuzynki. Zadałam pytania odnośnie tego wydarzenia:

na początku będzie chyba trochę niezręcznie jakby każdy ze sobą o coś rywalizował, ale później będzie już wesoło :)

niestety sama

• Lubię to! 1
Napisano

wyglada na to jakbys miala sie z kims " bic o krzeslo " na weselach sa czasem takie rozne gry i zabawy, wiec moze :-) A tak na powaznie myslze, ze na poczatku mozesz czuc sie troche nieswojo, ale w rezultatcie bedeiesz sie bawic swietnie i z pewnoscia bedziesz miec sliczna sukienke, ktora zwrocisz na siebie uwage :-)

Czytalam gdzies, ze Piatka monet to prosba o pomoc przyjaciela, wiec moze poprosisz jakiegos bliskiego kolege by poszedl z Toba :-)

Udanej zabawy :-)

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Jak się będę bawić: 7 buław, 9 pucharów, Gwiazda --> HB Kochankowie

Na początku może być nerwowo, będziesz się czuła obserwowana i komentowana, ale później rozluźnisz się i będziesz się świetnie bawiła. Myślę, że usłyszysz również komplementy ;)

Z kim pójdę: 5 mieczy, 5 monet, Księżniczka buław --> HB Koło, Mag

Chyba będziesz liczyła na kogoś, ale ostatecznie pójdziesz sama - pewna siebie ;)

Gość Daffne
Napisano

będziesz się bawić świetnie, a może się okazać, że nie będziesz miała nikogo na oku, z kim mogłabyś iść. Wiedz jednak,że nawet jesli pojdziesz sama wybawisz się super :okok:

• 5 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Dziewczyny byłam sama, ale świetnie się wybawiłam! Było niesamowicie i na prawdę ciężko mi było wrócić do rzeczywistości. 7 buław zapewne pokazało spory z mamą, trochę się poprztykałyśmy na samym początku wesela, poza tym mogła też pokazać moje zmagania ze sobą żeby dobrze wyglądać :) Faktycznie zebrałam dużo komplementów, miłych ciepłych słów, także jak najbardziej karty się sprawdziły :)

• Lubię to! 1