roszpunka79 Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Czy uda mi się zrealizować plany remontu mieszkania w najbliższym półroczu? 7 kielichów, mag, waga Widać, że już snuje wizje mieszkania po remoncie. Przychodzą mi do głowy pomysły co zrobić, pozmieniać, kupić itd. Ale na razie są to tylko teoretyczne plany, bo jeszcze w tym kierunku nic nie robię. Myślę jednak, że jak się zabiorę za robotę to mam szanse na zrealizowanie tych planów. Tylko trzeba zacząć działać. Z pewnością nie przeprowadzałabym prac remontowych samodzielnie, więc wydaje mi się, że w magu mógł się też pokazać ktoś, kto mi będzie pomagać lub wręcz odwalać robotę za mnie;). Cytuj
Sanya Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Czy uda mi się zrealizować plany remontu mieszkania w najbliższym półroczu? 7 kielichów, mag, waga Myślę, że tak. 7 kielichów mówi o snuciu wizji, potem w magu są Twoje konkretne działania i w sprawiedliwości uporządkowanie spraw z tym związanych, także myślę, że wszystko powinno pójść po Twojej myśli 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 mnie 7 kielichów pokazuje spełnienie życzeń(od snucia marzeń mam gwiazdę), więc też jestem na tak Ale trzeba się wziąć do pracy, nie ma nic za darmo i to mogła pokazać sprawiedliwość na końcu sam mag w środku może mówić o tym, że to mieszkanie nie będzie służyło tylko Tobie, ale również pod publikę, aby inni się mogli również zachwycać. Jak przyjdą koleżanki, aby powiedziały 'postarałaś się, wygląda odlotowo!' i mogły to rozpowiedzieć innym. W magu też jest wykonywanie zamierzonego planu, gdy tylko zdobędziesz potrzebne materiały. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 myślę, że będą to tylko plany,ale za to bardzo solidne i konkretne. Brakuje mi tutaj jakiś kart wskazujące na ruch. Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Bardzo, bardzo , bardzo wstępna weryfikacja Prace ruszyły. Póki co działam sama. Dziś pomalowałam łazienkę własnymi ręcyma . Maga oszczędzam na cięższe roboty ;> Cytuj
Halsky Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Szanse na remont na pewną są i to realne, ale twoja postawa to trochę taka bezczynność. Musisz zacząć działać i dopiero wtedy się uda. Uważaj na utratę zapału do pracy Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Halsky...jaka bezczynność...ręce mam do kolan;) Cytuj
Halsky Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Zobaczymy jak skończysz remont. Ja nie powiedziałem, że go nie zrobisz tylko tak jakby wiele zależy od ciebie. Musisz walczyć z bezczynnością. Cytuj
Vivere Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 7 kielichów, mag, waga Halsky Szanse na remont na pewną są i to realne, ale twoja postawa to trochę taka bezczynność. Musisz zacząć działać i dopiero wtedy się uda. Uważaj na utratę zapału do pracy Cos tu na rzeczy może być Możesz się zanadto rozpraszać, mieć wiele koncepcji i nie wszystkie uda się zrealizować. Waga - to Sprawiedliwość? Wyważysz za i przeciw zmodyfikujesz plany i ostatecznie wyremontujesz to mieszkanie, choć wiele planowanych szczegółów pominiesz 1 Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Jak dla mnie uda Ci się zrealizować plany remontowe jeżeli się w to naprawdę zaangażujesz i przyłożysz. Bo faktycznie plany, chęci, zamierzenia w 7 kielichów widzę, ale takie teoretyczne. W magu dostrzegam nowe pomysły i możliwości, ale też momentami "słomiany zapał". Jeżeli ulegniesz temu to się nie uda, a jeżeli nie to będzie super ;p W sumie bardzo jest to bliskie twojej interpretacji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Marca 2014 Maestro Napisano 30 Marca 2014 Masz sporo wizji wygladu mieszkania, ale i sporo optymizmu,wiesz czego chcesz, uda Ci sie tak wyważyć pomysły, że osiągniesz satysfakcjonujący efekt 1 Cytuj
Trida Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Wydaje mi się, ze ten remont może się trochę przeciągać. A sugerują to 7 kielichów (jako plany)i mag (dla mnie mag to taki trochę leniwiec czasami ). Waga jako sprawiedliwość (dobrze mówię?) to oznaka skończonego remontu. Powodzenia 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 No może się przeciągać...dlatego sobie pół roku dałam Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 mam wrażenie, że zmienić plany i jak dojrzeją to się zabierzesz za wdrażanie pomysłów po pewnym czasie - może nawet dłuższym niż ten, o który pytasz Cytuj
roszpunka79 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Napisano 2 Sierpnia 2014 Obwieszczenie (weryfikacja) Z wielką radością ogłaszam, że remont dziś został zakończony. Trochę to trwało, ale chałupa jest olbrzymia, więc było co robić. Poza tym był robiony z doskoku i tylko na cztery ręce. W magu chyba pokazał się mój były, który wykonał lwią część pracy, choć ja też nie próżnowałam i robiłam co mogłam, żeby go odciążyć. Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Dziękuję za interpretacje. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi