Lucindella Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 W dniu dzisiejszym moze sie odbyc spotkanie, o ktore juz w zeszlym tygodniu padlo pytanie i nic z niego nie wyszlo, karty pokazaly karty spotkan,ale i wiadomosci no i ryczerza bulaw, ktory nie dotrzymuje slowa.spotkanie sie wtedy nie odbylo. karty na pytanie o spotkanie miedzy mna a panem X pokazaly: 10 bulaw / 8 monet / giermek kielichow szczerze mowiac znowu w tym giermku widac zaproszenie do spotkania...ale moze zmowu tylko smsy?wtedy giermek byl na poczatku,teraz na koncu...hmmm...osobiscie widze tu jednak spotkanie, ale mam kociolek w glowie i weryfikacja bedzie szybka;-)chociaz te 10 bulaw...no moze czytac je jako satysfakcja i realizacje...ech, juz nie wiem... co sadzicie, bardziej obiektywnym okiem....? Cytuj
Sanya Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 To nie są karty na spotkanie, przede wszystkim 10 buław. Pazik pokazuje mi zwykle chęci, ale na chęciach się kończy. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 ja tu spotkania też nie widzę. Tak jakby chciał Ci powiedzieć, że nie może albo ma coś innego do zrobienia? Cytuj
Beata39 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Ja też nie widzę spotkania, może powie że jest zmęczony po ciężkiej pracy i będzie przesuwał termin spotkania. Może po prostu porozmawiaj z nim i spytaj się go w prost czy chce się spotkać, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz, bo jakoś on chyba szuka tylko wymówek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 też tutaj tego nie widzę, bardziej zajęcie się sobą i poinformowanie danej osoby, że spotkanie odwołane Cytuj
Lucindella Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 spotkania w danym dniu nie bylo...dwa dni pozniej spotkalismy sie,ale przypadkiem i do spotkania doszlo...bez wykretow;-) bo z wymowkami to sie wszystko zgadza...ale pytanie bylo o dany dzien wiec...karciochy pokazaly ladnie odpowiedz na pytanko;-) dziekuje za wasze interpretacje ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi