Skocz do zawartości

spotkanie nr.2

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W dniu dzisiejszym moze sie odbyc spotkanie, o ktore juz w zeszlym tygodniu padlo pytanie i nic z niego nie wyszlo, karty pokazaly karty spotkan,ale i wiadomosci no i ryczerza bulaw, ktory nie dotrzymuje slowa.spotkanie sie wtedy nie odbylo.

karty na pytanie o spotkanie miedzy mna a panem X pokazaly:

10 bulaw / 8 monet / giermek kielichow

szczerze mowiac znowu w tym giermku widac zaproszenie do spotkania...ale moze zmowu tylko smsy?wtedy giermek byl na poczatku,teraz na koncu...hmmm...osobiscie widze tu jednak spotkanie, ale mam kociolek w glowie i weryfikacja bedzie szybka;-)chociaz te 10 bulaw...no moze czytac je jako satysfakcja i realizacje...ech, juz nie wiem...

co sadzicie, bardziej obiektywnym okiem....?

Napisano

To nie są karty na spotkanie, przede wszystkim 10 buław. Pazik pokazuje mi zwykle chęci, ale na chęciach się kończy.

Napisano

ja tu spotkania też nie widzę. Tak jakby chciał Ci powiedzieć, że nie może albo ma coś innego do zrobienia?

Napisano

Ja też nie widzę spotkania, może powie że jest zmęczony po ciężkiej pracy i będzie przesuwał termin spotkania.

Może po prostu porozmawiaj z nim i spytaj się go w prost czy chce się spotkać, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz, bo jakoś on chyba szuka tylko wymówek.

Pozdrawiam :kwiatek:

Gość Euterpe
Napisano

też tutaj tego nie widzę, bardziej zajęcie się sobą i poinformowanie danej osoby, że spotkanie odwołane

Napisano

spotkania w danym dniu nie bylo...dwa dni pozniej spotkalismy sie,ale przypadkiem i do spotkania doszlo...bez wykretow;-) bo z wymowkami to sie wszystko zgadza...ale pytanie bylo o dany dzien wiec...karciochy pokazaly ladnie odpowiedz na pytanko;-) dziekuje za wasze interpretacje ;-)