Skocz do zawartości

Moj wiosenny marzec :-) (ZWERYFIKOWANY)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Bede weryfikowac pod koniec miesiaca jak w lutym :-)

PRACA

As bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw

mysle, ze szykuje sie jakis wyazd sluzbowy ( a z tego co wiem, jest taka szansa). Moze bedzie to dla mnie jakims imuplsem do zmian, powoli, pocichu bede myslec o tym, ze pora rozpoczac pracowac na wlasny rachunek.

FINANSE

Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat

w sprawach finansowych dojde do jakiegos porozumienia z jakims mezczyzna, podejrzewam, ze chodzi tu o szefa, bo faktycznie czeka mnie powazna rozmowa w tej kwestii. Wynik moze bedzie pozytwny, albo karta swiat mowi o tym, ze nic wiecej nie wskoram :/ co sadzicie?

UCZUCIA

Czworka monet/Slonce/Walet mieczy

jesli chodzi o uczucia, chyba bede bardziej patrzec na materialna strone zwiazku, ze daje mi poczucie takiej stabilizacji, przywiazania, powinnam sie tym cieszyc, ale czy bede? Walet mieczy to takie niezdecydowanie, wahanie, bede duzo rozmyslac, a moze tez wskazywac mojego partnera, ktory bedzie chcial mnie kontrolowac, inwigilowac na kazdym kroku ...

NIESPODZIANKA

Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan

chyba jakas nieciekawa sprawa sie szykuje, cos co sprawi mi ogromny bol i cierpienie, cos co spowoduje ze wycofam sie, stwierdze, ze musze odpoczac, nabrac dystansu, a ostatecznie bede zmuszona wziac sprawy w swoje rece i nadac im bieg, taki jaki ja chce ...

SAMOPOCZUCIE

Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow

chyba bedzie tez niezaciekawie, moze bede wspominac, albo ktos bedzie mi wypominal bledy przeszlosci, cala te nieszczera atmosfere, bede zle sie z tym czula, albo ogolnie bede sie bala, aby prawda na moj temat, nie wyszla na jaw

RADA

Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw

rycerz zacheca do dzialania, do podejmowania wyzwan, do podrozy ...podjciecie dalekosieznych planow, ktore moga przyniesc stabilne efekty w przyszlosci, wazne by robic, to co sie lubi robic. Moze jest to rada bym pomyslala o swojej pracy, o swojej firmie. Jesli rozpoczne w tym miesiacu dzialania w tym kierunku, w przyszlosci przyniesie mi to zamiezony efekt, satysfakcje.

Serdecznie zapraszam do zerkniecia :-) Pozdrawiam kochani :-):icon_smile:

Siebie tez zweryfikowalam wytluszczonym czarnym :-)

Edytowane przez mayllah
Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

PRACA

będziesz do czegoś pozytywnie nastawiona, liczyła na rozwój sytuacji, ale może się to przedłużyć w czasie... możesz być w pracy bardziej skryta, zrobisz swoje, wszystko co należy, ale też możesz się za bardzo niewychylać

FINANSE

harmonijnie, podejdziesz do tego rozsądnie, będziesz mieć nad tym panowanie, jednak na początku miesiąca może trochę zależeć od drugiej osoby, w świecie widać, że dokonasz tego, co tak chcesz, nastąpi spełnienie czegoś(może masz coś na oku od jakiego czasu i teraz czekasz aż uzbiera się odpowiednia ilość pieniążków?)

UCZUCIA

bezpiecznie i stabilizacja może i trochę zazdrości/zaborczości/brak chęci na okazanie uczuć, flirtów nie widać, będziesz się kręcić wokół (zakładam) swojego partnera, słońce też może oznaczać szczęśliwy dla was czas, zaś walet mieczy mógł pokazać kłótnie, wymianę zdań na jakiś ważny temat, nieporozumienia...

NIESPODZIANKA

jakaś sprawa może Ci nie dawać spokoju, zaczniesz myśleć więcej nad tym i zechcesz ją zrealizować; jakieś działania po głębokim namyśle...

SAMOPOCZUCIE

na początku może być nie najlepsze, będziesz musiała coś wykombinować albo poczujesz, że ktoś coś robi za Twoimi plecami, 6 pucharów to bardzo ciepła karta :) może dostaniesz prezent na dzień kobiet :) 7 kielichów - może się stać coś o czym dużo myślisz... albo zwyczajnie zanurzysz się w świat marzeń

RADA

słuchaj rad innych, wiedz kiedy działać a kiedy nie, czasami będzie trzeba zachować cierpliwość, a czasami podzielić się z kimś swoimi uwagami

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Dziekuje Ci kochana, na Tobie zawasze mozna polegac :-):k020:

Napisano

PRACA

będziesz czekała na jakąś okazję, która może Ci się wydać atrakcyjna-wyjazd, awans, szkolenie?

FINANSE

nie powinnaś narzekać :D możesz wydać troszkę na coś drogiego, ale przydatnego do domu

UCZUCIA

może rozwinąć się relacja z kimś kogo już znasz-ktoś kto pasuje do waleta mieczy

NIESPODZIANKA

wydaje mi się, że będziesz szukała jakiegoś ukojenia dla ciała i duszy

SAMOPOCZUCIE

coś Cię przytłoczy taka troszkę huśtawka nastrojów

RADA

pierwsze co przyszło mi do głowy, to bycie cierpliwym w dążeniu do celu:)

• Lubię to! 1
Napisano

poczatek miesiaca a my juz poruszylismy temat rozstania :-( On oczekuje ode mnie okazywania czegos, czego nie czuje ...

Gość Daffne
Napisano

PRACA

w pracy będzie dobrze, wykażesz się zaradnością i energią, może wpadniesz na jakieś nowe pomysły.

FINANSE

pieniążków brakować nie będzie, a jeśli miałoby braknąć to wspomoże CIę partner lub ojciec :)

UCZUCIA

w uczuciach stabilnie, widać,że przyjaźnie partnerzy bądź przyjaciele ( nie wiem na jakim etapie znajomość), końcem miesiąca może być drobna sprzeczka, Pani chyba może próbować coś przeforsować.

NIESPODZIANKA

niespodziewanie jakies smutne myśli dodadzą CI wigoru i motywacji do działania

SAMOPOCZUCIE

z początku miesiąca może nie będzie super, ale to się zmieni :slonko:

RADA

działaj z rozwagą, zwłaszcza wtedy gdy czujesz i wiesz że warto :))

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfijuje :-)

Dziekuje kochane za INTERPRETACJE, szalu nie ma w tym miesiacu. Ciezki miesiac emocjonalny, wiele sprzeczek, klotni. Coraz wiecej mysli, rozmow o rozstaniu, ale to nie takie proste... gdy ma sie wspolne zobowiazania i dziecko.

Jesli chodzi o prace; calkiem przypadkiem wpadlam na pomysl otwarcia firmy, i mam cel w ciagu roku ja otworzyc :-)

PRACA

będziesz do czegoś pozytywnie nastawiona, liczyła na rozwój sytuacji, ale może się to przedłużyć w czasie... możesz być w pracy bardziej skryta, zrobisz swoje, wszystko co należy, ale też możesz się za bardzo niewychylać

FINANSE

harmonijnie, podejdziesz do tego rozsądnie, będziesz mieć nad tym panowanie, jednak na początku miesiąca może trochę zależeć od drugiej osoby, w świecie widać, że dokonasz tego, co tak chcesz, nastąpi spełnienie czegoś(może masz coś na oku od jakiego czasu i teraz czekasz aż uzbiera się odpowiednia ilość pieniążków?)

UCZUCIA

bezpiecznie i stabilizacja może i trochę zazdrości/zaborczości/brak chęci na okazanie uczuć, flirtów nie widać, będziesz się kręcić wokół (zakładam) swojego partnera, słońce też może oznaczać szczęśliwy dla was czas, zaś walet mieczy mógł pokazać kłótnie, wymianę zdań na jakiś ważny temat, nieporozumienia...

NIESPODZIANKA

jakaś sprawa może Ci nie dawać spokoju, zaczniesz myśleć więcej nad tym i zechcesz ją zrealizować; jakieś działania po głębokim namyśle...

SAMOPOCZUCIE

na początku może być nie najlepsze, będziesz musiała coś wykombinować albo poczujesz, że ktoś coś robi za Twoimi plecami, 6 pucharów to bardzo ciepła karta :) może dostaniesz prezent na dzień kobiet :) 7 kielichów - może się stać coś o czym dużo myślisz... albo zwyczajnie zanurzysz się w świat marzeń

RADA

słuchaj rad innych, wiedz kiedy działać a kiedy nie, czasami będzie trzeba zachować cierpliwość, a czasami podzielić się z kimś swoimi uwagami

PRACA

będziesz czekała na jakąś okazję, która może Ci się wydać atrakcyjna-wyjazd, awans, szkolenie?

FINANSE

nie powinnaś narzekać :D możesz wydać troszkę na coś drogiego, ale przydatnego do domu

UCZUCIA

może rozwinąć się relacja z kimś kogo już znasz-ktoś kto pasuje do waleta mieczy

NIESPODZIANKA

wydaje mi się, że będziesz szukała jakiegoś ukojenia dla ciała i duszy

SAMOPOCZUCIE

coś Cię przytłoczy taka troszkę huśtawka nastrojów

RADA

pierwsze co przyszło mi do głowy, to bycie cierpliwym w dążeniu do celu:)

PRACA

w pracy będzie dobrze, wykażesz się zaradnością i energią, może wpadniesz na jakieś nowe pomysły.

FINANSE

pieniążków brakować nie będzie, a jeśli miałoby braknąć to wspomoże CIę partner lub ojciec :)

UCZUCIA

w uczuciach stabilnie, widać,że przyjaźnie partnerzy bądź przyjaciele ( nie wiem na jakim etapie znajomość), końcem miesiąca może być drobna sprzeczka, Pani chyba może próbować coś przeforsować.

NIESPODZIANKA

niespodziewanie jakies smutne myśli dodadzą CI wigoru i motywacji do działania

SAMOPOCZUCIE

z początku miesiąca może nie będzie super, ale to się zmieni :slonko:

RADA

działaj z rozwagą, zwłaszcza wtedy gdy czujesz i wiesz że warto :))

Mam jeszcze pytanko, jak zaznaczyc we watek jest zweryfikowany?

• Lubię to! 1