mayllah Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) Bede weryfikowac pod koniec miesiaca jak w lutym :-) PRACA As bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw mysle, ze szykuje sie jakis wyazd sluzbowy ( a z tego co wiem, jest taka szansa). Moze bedzie to dla mnie jakims imuplsem do zmian, powoli, pocichu bede myslec o tym, ze pora rozpoczac pracowac na wlasny rachunek. FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat w sprawach finansowych dojde do jakiegos porozumienia z jakims mezczyzna, podejrzewam, ze chodzi tu o szefa, bo faktycznie czeka mnie powazna rozmowa w tej kwestii. Wynik moze bedzie pozytwny, albo karta swiat mowi o tym, ze nic wiecej nie wskoram :/ co sadzicie? UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy jesli chodzi o uczucia, chyba bede bardziej patrzec na materialna strone zwiazku, ze daje mi poczucie takiej stabilizacji, przywiazania, powinnam sie tym cieszyc, ale czy bede? Walet mieczy to takie niezdecydowanie, wahanie, bede duzo rozmyslac, a moze tez wskazywac mojego partnera, ktory bedzie chcial mnie kontrolowac, inwigilowac na kazdym kroku ... NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan chyba jakas nieciekawa sprawa sie szykuje, cos co sprawi mi ogromny bol i cierpienie, cos co spowoduje ze wycofam sie, stwierdze, ze musze odpoczac, nabrac dystansu, a ostatecznie bede zmuszona wziac sprawy w swoje rece i nadac im bieg, taki jaki ja chce ... SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow chyba bedzie tez niezaciekawie, moze bede wspominac, albo ktos bedzie mi wypominal bledy przeszlosci, cala te nieszczera atmosfere, bede zle sie z tym czula, albo ogolnie bede sie bala, aby prawda na moj temat, nie wyszla na jaw RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw rycerz zacheca do dzialania, do podejmowania wyzwan, do podrozy ...podjciecie dalekosieznych planow, ktore moga przyniesc stabilne efekty w przyszlosci, wazne by robic, to co sie lubi robic. Moze jest to rada bym pomyslala o swojej pracy, o swojej firmie. Jesli rozpoczne w tym miesiacu dzialania w tym kierunku, w przyszlosci przyniesie mi to zamiezony efekt, satysfakcje. Serdecznie zapraszam do zerkniecia :-) Pozdrawiam kochani :-) Siebie tez zweryfikowalam wytluszczonym czarnym :-) Edytowane 31 Marca 2014 przez mayllah Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) PRACA As bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw będziesz do czegoś pozytywnie nastawiona, liczyła na rozwój sytuacji, ale może się to przedłużyć w czasie... możesz być w pracy bardziej skryta, zrobisz swoje, wszystko co należy, ale też możesz się za bardzo niewychylać FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat harmonijnie, podejdziesz do tego rozsądnie, będziesz mieć nad tym panowanie, jednak na początku miesiąca może trochę zależeć od drugiej osoby, w świecie widać, że dokonasz tego, co tak chcesz, nastąpi spełnienie czegoś(może masz coś na oku od jakiego czasu i teraz czekasz aż uzbiera się odpowiednia ilość pieniążków?) UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy bezpiecznie i stabilizacja może i trochę zazdrości/zaborczości/brak chęci na okazanie uczuć, flirtów nie widać, będziesz się kręcić wokół (zakładam) swojego partnera, słońce też może oznaczać szczęśliwy dla was czas, zaś walet mieczy mógł pokazać kłótnie, wymianę zdań na jakiś ważny temat, nieporozumienia... NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan jakaś sprawa może Ci nie dawać spokoju, zaczniesz myśleć więcej nad tym i zechcesz ją zrealizować; jakieś działania po głębokim namyśle... SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow na początku może być nie najlepsze, będziesz musiała coś wykombinować albo poczujesz, że ktoś coś robi za Twoimi plecami, 6 pucharów to bardzo ciepła karta może dostaniesz prezent na dzień kobiet 7 kielichów - może się stać coś o czym dużo myślisz... albo zwyczajnie zanurzysz się w świat marzeń RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw słuchaj rad innych, wiedz kiedy działać a kiedy nie, czasami będzie trzeba zachować cierpliwość, a czasami podzielić się z kimś swoimi uwagami Edytowane 2 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
mayllah Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Dziekuje Ci kochana, na Tobie zawasze mozna polegac :-) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 PRACA As bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw będziesz czekała na jakąś okazję, która może Ci się wydać atrakcyjna-wyjazd, awans, szkolenie? FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat nie powinnaś narzekać możesz wydać troszkę na coś drogiego, ale przydatnego do domu UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy może rozwinąć się relacja z kimś kogo już znasz-ktoś kto pasuje do waleta mieczy NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan wydaje mi się, że będziesz szukała jakiegoś ukojenia dla ciała i duszy SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow coś Cię przytłoczy taka troszkę huśtawka nastrojów RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw pierwsze co przyszło mi do głowy, to bycie cierpliwym w dążeniu do celu:) 1 Cytuj
mayllah Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 poczatek miesiaca a my juz poruszylismy temat rozstania :-( On oczekuje ode mnie okazywania czegos, czego nie czuje ... Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 PRACA As bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw w pracy będzie dobrze, wykażesz się zaradnością i energią, może wpadniesz na jakieś nowe pomysły. FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat pieniążków brakować nie będzie, a jeśli miałoby braknąć to wspomoże CIę partner lub ojciec UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy w uczuciach stabilnie, widać,że przyjaźnie partnerzy bądź przyjaciele ( nie wiem na jakim etapie znajomość), końcem miesiąca może być drobna sprzeczka, Pani chyba może próbować coś przeforsować. NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan niespodziewanie jakies smutne myśli dodadzą CI wigoru i motywacji do działania SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow z początku miesiąca może nie będzie super, ale to się zmieni RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw działaj z rozwagą, zwłaszcza wtedy gdy czujesz i wiesz że warto ) Cytuj
mayllah Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 Weryfijuje :-) Dziekuje kochane za INTERPRETACJE, szalu nie ma w tym miesiacu. Ciezki miesiac emocjonalny, wiele sprzeczek, klotni. Coraz wiecej mysli, rozmow o rozstaniu, ale to nie takie proste... gdy ma sie wspolne zobowiazania i dziecko. Jesli chodzi o prace; calkiem przypadkiem wpadlam na pomysl otwarcia firmy, i mam cel w ciagu roku ja otworzyc :-) PRACAAs bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw będziesz do czegoś pozytywnie nastawiona, liczyła na rozwój sytuacji, ale może się to przedłużyć w czasie... możesz być w pracy bardziej skryta, zrobisz swoje, wszystko co należy, ale też możesz się za bardzo niewychylać FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat harmonijnie, podejdziesz do tego rozsądnie, będziesz mieć nad tym panowanie, jednak na początku miesiąca może trochę zależeć od drugiej osoby, w świecie widać, że dokonasz tego, co tak chcesz, nastąpi spełnienie czegoś(może masz coś na oku od jakiego czasu i teraz czekasz aż uzbiera się odpowiednia ilość pieniążków?) UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy bezpiecznie i stabilizacja może i trochę zazdrości/zaborczości/brak chęci na okazanie uczuć, flirtów nie widać, będziesz się kręcić wokół (zakładam) swojego partnera, słońce też może oznaczać szczęśliwy dla was czas, zaś walet mieczy mógł pokazać kłótnie, wymianę zdań na jakiś ważny temat, nieporozumienia... NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan jakaś sprawa może Ci nie dawać spokoju, zaczniesz myśleć więcej nad tym i zechcesz ją zrealizować; jakieś działania po głębokim namyśle... SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow na początku może być nie najlepsze, będziesz musiała coś wykombinować albo poczujesz, że ktoś coś robi za Twoimi plecami, 6 pucharów to bardzo ciepła karta może dostaniesz prezent na dzień kobiet 7 kielichów - może się stać coś o czym dużo myślisz... albo zwyczajnie zanurzysz się w świat marzeń RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw słuchaj rad innych, wiedz kiedy działać a kiedy nie, czasami będzie trzeba zachować cierpliwość, a czasami podzielić się z kimś swoimi uwagami PRACAAs bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw będziesz czekała na jakąś okazję, która może Ci się wydać atrakcyjna-wyjazd, awans, szkolenie? FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat nie powinnaś narzekać możesz wydać troszkę na coś drogiego, ale przydatnego do domu UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy może rozwinąć się relacja z kimś kogo już znasz-ktoś kto pasuje do waleta mieczy NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan wydaje mi się, że będziesz szukała jakiegoś ukojenia dla ciała i duszy SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow coś Cię przytłoczy taka troszkę huśtawka nastrojów RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw pierwsze co przyszło mi do głowy, to bycie cierpliwym w dążeniu do celu PRACAAs bulaw/ Kaplanka/ Trojka bulaw w pracy będzie dobrze, wykażesz się zaradnością i energią, może wpadniesz na jakieś nowe pomysły. FINANSE Dwojka kielichow/Cesarz/ Swiat pieniążków brakować nie będzie, a jeśli miałoby braknąć to wspomoże CIę partner lub ojciec UCZUCIA Czworka monet/Slonce/Walet mieczy w uczuciach stabilnie, widać,że przyjaźnie partnerzy bądź przyjaciele ( nie wiem na jakim etapie znajomość), końcem miesiąca może być drobna sprzeczka, Pani chyba może próbować coś przeforsować. NIESPODZIANKA Dziewiatka mieczy/Pustelnik/Rydwan niespodziewanie jakies smutne myśli dodadzą CI wigoru i motywacji do działania SAMOPOCZUCIE Siodemka mieczy/Szostka kielichow/Siodemka kielichow z początku miesiąca może nie będzie super, ale to się zmieni RADA Rycerz bulaw/ Siodemka monet/ Szostka bulaw działaj z rozwagą, zwłaszcza wtedy gdy czujesz i wiesz że warto ) Mam jeszcze pytanko, jak zaznaczyc we watek jest zweryfikowany? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi