panna.marta Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Uczucia na marzec, tydzien po tygodniu po 3 karty. Singielka 1 tydzień: 10 monet, rycerz buław, diabeł XV ->wieża XVI coś zburzę, zakończę, bo mi sie nie spodoba 2 tydzień: słońce XIX, śmierć XIII, as denarów, król denarów -> księżyc XVIII może przewinie się jakiś pan pasujący do króla monet? 3 tydzień: 7 mieczy, 4 pucharów, 4 denarów -> śmierć XIII coś się zakończy?bo będzie zbyt nudne 4 tydzień: sprawiedliwość XI, rydwan VII, papież V -> mag I szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale może zaczne szukać czegoś nowego pozdrawiam!! Cytuj
mayllah Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 1 tydzień: 10 monet, rycerz buław, diabeł XV ->wieża XVI ktos moze wysjsc z nieoczekiwana propozycja zwiazku albo spotkania, moze wpadniesz mu w oko w jakims miejscu, pelnym ludzi i nie bedzie mogl oderwac wzroku :-), Ale on chyba nie przypadnie Ci do gustu 2 tydzień: słońce XIX, śmierć XIII, as denarów, król denarów -> księżyc XVIII chyba bedziesz cieszyc sie tym co masz, lecz jednoczesnie pomyslisz o jakiejs zmianie, checi bycia z kims w zwiazku, moze wlasnie jakis denarowy Pan sie pojawi :-) 3 tydzień: 7 mieczy, 4 pucharów, 4 denarów -> śmierć XIII moze jakas nieszczera sytuacja miec miejsce, poczuejsz sie troche zrezygnowana, przez co moze cos fajnego Ci umknac kolo nosa ... 4 tydzień: sprawiedliwość XI, rydwan VII, papież V -> mag I mysle, ze wezmiesz sprawy w swoje rece i rozpoczniesz jakis magiczny etap w swoim zyciu :-) !!! Przyjemnosci :-) pozdrawiam!! Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 1 tydzień: 10 monet, rycerz buław, diabeł XV ->wieża XVI Osobiście układ kart jawi mi się jako zaproszenie na spotkanie/telefon z zaproszeniem( jakiś komunikat) z strony kolegi,kogoś kogo znasz ale zaproszenie odrzucisz.Zakryjesz się innymi planami, ewidetnie Pan nie będzie w Twoim typie. 2 tydzień: słońce XIX, śmierć XIII, as denarów, król denarów -> księżyc XVIII Spotkasz Pana, który nieoczekiwanie zrobie na Tobie dobre wrażenie ( początkowo będziesz do niego jakoś uprzedzona ). Pan zechce Ci zaimponować , będzie optymistą.Pomimo tego dręczyć będą Cię złe przeczucia co do tej znajomości. 3 tydzień: 7 mieczy, 4 pucharów, 4 denarów -> śmierć XIII Poczujesz że to co aktualnie masz,nie spełnia Twoich oczekiwań,co gorsza poczujesz się oszukana bądz zraniona, wyczujesz nutę kłamstwa w słowach Pana.W śmierci zechcesz się odciąc,złapać oddech. Sprawę przemyśleć. 4 tydzień: sprawiedliwość XI, rydwan VII, papież V -> mag I Ładnie, weżmiesz się w garść po ówczesnym przemyśleniu sprawy. Pomoże Ci rozmową z kimś kogo uznajesz za autorytet.Powyższa osoba pozwoli dostrzec Ci fakty które były przed Tobą ukryte.Ruszysz z kopyta na spotkanie z Magiem. Panno Marto, nie zrozum mnie proszę żle ale mam niejasne przeczucie iż jesteś więźniem własnych myśli.Mam na myśli to że szukasz w każdej sytuacji drugiego dna, kolejnych intencji, nie mogąc przyjąć iż najcześciej najoczywistsze rzeczy są faktami. Pozdrawiam, Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 1 tydzień: 10 monet, rycerz buław, diabeł XV ->wieża XVI bardzo dobry tydzień, powinno być stabilnie, aczkolwiek w diable może być jakaś namiętność bądź przeszkoda, którą trzeba będzie pokonać by móc cieszyć się z relacji. 2 tydzień: słońce XIX, śmierć XIII, as denarów, król denarów -> księżyc XVIII mocno skrajne karcioszki na początku tygodnia mogą wskazywać że miłe chwile będą wciąż przeplatane sporami, ewentualnie mimo niepewności jedna ze stron mocno pragnie zgody przez co z miłości stara się jak sie da by bylo dobrze, partner może jednak próbować przeforsować własne zdanie. 3 tydzień: 7 mieczy, 4 pucharów, 4 denarów -> śmierć XIII tu partnera działaia mogą popsuć relacje i Twoje starania, nie będzie to dobry tydziń, ale bedzie to dla Was dobry czas próby. 4 tydzień: sprawiedliwość XI, rydwan VII, papież V -> mag I czas próby będzie mijał, ale myślę,że dobrze Wam zrobi nbo się wyciszycie. Cytuj
beatrycze18 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 1 tydzień: 10 monet, rycerz buław, diabeł XV ->wieża XVI - raz stabilnie, raz gorzej.Powiedziałabym taka mieszanka uczuciowa, ale tez silne wzajemne przyciąganie.Widzę w tej relacji trochę toksyczności... 2 tydzień: słońce XIX, śmierć XIII, as denarów, król denarów -> księżyc XVIII - dalsza kontynuacja tego co napisałam wcześniej.Widać tu wyraźniej czyjeś starania i zabiegi w kierunku drugiej osoby 3 tydzień: 7 mieczy, 4 pucharów, 4 denarów -> śmierć XIII - Mały kryzys w waszej relacji, ale tez czas na przemyślenia,co dalej.Szansa na transformację, zmianę waszej relacji 4 tydzień: sprawiedliwość XI, rydwan VII, papież V -> mag I - Spojrzycie racjonalnie na wasz związek, wyciągniecie wnioski.Dalej powinno być dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi