GdzieTaIrlandia Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Witajcie mili, a wy jak widzicie ten mój nów? 1. Co trzeba odpuścić od siebie? -umiarkowanie, kochankowie, as pucharów-jakiejs działania,rozmyslania za i przeciw, podejmowanie decyzji i wdrazanie ich do zycia. Byc moze usilne próby komunikacji z jakimis ludzmi,próby dostosowania sie. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej ? 2mieczy, 7buław, mag-Chyba powinnam obstawiac przy swoich racjach i isilnie trzymac sie tego.. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? 10buław, głupiec, moc- przemeczenia, obciazenia i próby walki z własnymi strachami,obawami i zmorami. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 2pucharów, gwiazda, 5mieczy- udaje,ze mysle ze sie pouklada a czuje niesprawiedliwosc i kleske. Próbują mnie tez pocieszac.(rodzina,najblizsi) 5. Co możesz i musisz dać innym?-król pucharów, 3pucharów, 9pucharów- Powinnam otoczyc ciepłymi emocjami,uczuciami,usmiechem i beztroska. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca?-9buław, 8pucharów, as mieczy-Widać tutaj czas w którym bede odpoczywała ,ale i broniła swojego stanowiska. Widać przemeczenie i udanie się gdzie kolwiek byle miec pewne rzeczy za sobą,byle by znależć sie z miejsscu którym bedzie lepiej..Może próby odrzucania złych emocji i działań. 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji?-król mieczy, giermek buław, diabeł, pustelnik-Zachować zdrowy rozsądek, dopasować się do stanu rzeczy i grać fair zgodnie z rytmem,walczyc z własnymi lękami i ograniczeniami. Zachować wewnetrzny spokój, wejrzeć w głąb siebie. Dziekuje za poswiecony czas i skrobniecie parę słow od siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi