Hello Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Jestem mocno poczatkująca, dlatego prosze Was o pomoc w interpretacji rozkladu na pytanie co moge zrobic by odzyskac faceta (byla wielka miłośc, burzliwe rozstanie, teraz relacje poprawne ale w zasadzie tylko na cześć co jest i tak dużym postępem) i wyszło: Papież + Mag + Sąd. Trochę mnie przerosło takie zestawienie z samych wielkich arkanów, próbuje to czytać jako zachęte do działania z mojej strony (mag) bo bedzie odnowienie uczucia (sąd) ale zupełnie nie wiem jak interpretować tego papieża na początku? Cytuj
Trida Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Papież często pokazuje, ze tak bd lepiej. Mag - zajmij się sobą. Sprawiedliwość - popiera Papieża mówiąc, ze tak bd lepiej dla Was. Tak miało być i wg mnie - nie ma co na siłę próbować wrócić do siebie. W ogóle zastanawiam się, czy to regulaminowe :> Cytuj
Caliel Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Szczerze mowiac to niezbyt regulaminowe hahahaha a Trida ma racje czas przejsc nad tym co bylo i isc dalej... ku nowym doswiadczeniom i nowym milosciom (celowo pisze w liczbie mnogiej:P) ten Pan i tak nie byl za bardzo dla Ciebie mam wrazenie, ze karty pokazuja pewne brzydkie zarysy, wydaje mi sie ze Wasz zwiazek byl w pewnym sensie toksyczny... Wiec bardzo dobrze ze w Sadzie nastapila detoksykacja, ktora i tak ma lagodny przebieg w porownaniu z aspektami Wieżowymi po prostu -- moglo byc gorzej, jest calkiem niezle, i idz dalej kobieto Cytuj
Hello Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Jak coś naruszyłam z regulaminem, to przepraszam -może czegoś nie doczytalam, tak czy inaczej dziekuję za odpowiedź, inaczej to interpretowalam, no i sąd tam byl a nie sprawidliwość ale pewnie to nie zmienia postaci rzeczy i nic z tego nie bedzie , ehh :-( Cytuj
Trida Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) aaa mój błąd, 'literówka' myślałam o sądzie, napisałam sprawiedliwość Na uczucia nie stawiaj sobie sama kart bo wychodzą życzeniowo albo Ty jest zinterpretujesz życzeniowo. Z podsumy Cesarz / Siła. Karmy między Wami nie ma przypadkiem :>? Cesarz wskazuje, ze zwiażek był rac zej pod niego wic hmm - po co Ci taki związek, gdzie nie ma Ciebie lub jesteś ale w o wiele mniejszym stopniu? Edytowane 3 Marca 2014 przez Trida Cytuj
Caliel Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Jeszcze jedna mysl: Mysle ze ten pan, albo i Ty sama, dzialaliscie w ten sposob - chocby nawet podswiadomie - by sprawy mialy miejsce... W sadzie widze raczej efekt tego co juz bylo, a mag mowi o wlasnych dzialaniach/lub tez nie-dzialaniach, ktore doprowadzily do obecnej sytuacji - czyli rozstania... Krotko mowiac.... juz zanosilo sie na to od dluzszego czasu, i moment gdy mozna bylo temu jakos zapobiec minal. Trzeba wysnuc wnioski na przyszlosc - polaczenie az 3 kart nauki - Kaplana - zewnatrz, otoczenie, cude rady, ksiazki...... Mag - wlasne refleksje, wnioski... itp Sad - zycie po prostu Cytuj
Hello Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Raz jeszcze dziekuje za taki odzew, nawet sie nie spodziewalam że ktoś mi pomoze :-) Czy zwiazek karmiczny to nie wiem, musialabym najpierw poszperac na ezo i zobaczyc jak to sie sprawdza, zwiazek sie nie rozpadl niedawno, mamy dziecko wiec to nie byla jakas tam przelotna znajomośc, ale jak widać nie jest nam pisane byc razem, moze rzeczywiscie mialam odebrac jakąs lekcję, która sie zakonczyła i poprawki nie są przewidziane. Cytuj
Gość bakea Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 a ja powiem ze tu jeszcze konca nie ma kontakt sie odnowi.. wyjasnicie sobie pewne sprawy - mysle ze tu chodzi o to burzowe rozstanie.. poza tym jedno z was bylo mega zazdrosne o 2 osobę ale ciezko sie przyznac bylo do tego.. kazde mialo swoje zdanie i swoje racje.. Pani moze uledz Panu hyhy ogolnie oboje nie jestescie swieci.. i kazdy ma cos za skora i bedzie wyjasnienie sobie tych niedomowien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi