Skocz do zawartości

Fundacja

ivi185

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siostra poprosila mnie o postawienie kart.Poniewaz jestem jeszcze na poczatku drogi z tarotem,wole sie upewnic i prosic o pomoc w interpretacji.Ona mi ufa a ja nie chcialabym wprowadzic jej w blad.

Pytanie brzmi:

Czy fundacja i Dom Samotnej Matki nad załozeniem ktorego zastanawiaja sie wraz z kolezanka juz od dluzszego czasu to dobry pomysl? Czy powinny w to wejsc?

RYCERZ BULAW

2 MONET

KROL BULAW

W Rycerzu bulaw widac ich pasję,entuzjazm...zaangazowanie. Wiedzą czego chca i wiedza jak to osiagnąć.

W 2 monet widac łączenie sil,owocna współpracę...Wszystko dobrze zaplanowane, zorganizowane. A moze 2 monet sugeruje, ze do współpracy potrzebny im jeszcze ktos...Król bulaw? A moze lepiej będzie nawiazac współprace z fundacja,która juz prospruje...otworzyc filie?

Co o tym sądzicie? Pomóżcie? :)

Gość SooYoung
Napisano

Tu nie ma pieniędzy tzn środków na prowadzenie fundacji i jej działanie, dlatego też przemyślcie ten pomysł.

2 monet pokazuje żonglerkę, czyli albo będziecie musiały się nieźle namęczyć żeby coś zrobić, zdobyć i zbudować ale to nie daje wam stabilizacji, jest ciągłe szukanie środków. Król buław pokazuje szefa to karta przywództwa - wiec albo potrzeba męskiej ręki i rady albo jakiś mężczyzna będzie stał tu na przeszkodzie.

Rycerz buław to tez odległość przemieszczanie się - czy ten dom będzie daleko od waszego miejsca zamieszkania, albo w innej miejscowości ?

Karty mało stabilne i mało konkretne jak na działalność, no i w tym przypadku potrzebujecie pomocy i to na stałe prawnika lub prawniczki, chyba że któraś z was zna się na prawie i będzie mogła pomóc wam w załatwieniu wszystkich formalności i tym kobietom, inaczej ten Dom będzie tylko formą hotelu, "przechowalni", a to nie przetrwa tzw, próby czasu.

Przemyślcie jeszcze raz swój pomysł pod kątem prawnym i finansowym.

Napisano

Dziekuje arachnea

Widze,ze jeszcze dluga droga przede mna jesli chodzi o odczyt i interpretacje moich kart.

Jeszcze raz dziękuje

Napisano

2 monet wskazuje tez na dwa miejsca pracy. Ona(moja sis, bo o nia pytałam) zamierza pracowac tam gdzie pracuje i dodatkowo prowadzic fundacje

Gość SooYoung
Napisano

Rozumiem ale i tak bez pomocy prawnika będzie trudniej, a tutaj nie ma kart mówiących o stabilizacji, chyba że Król buław to mężczyzna który wam pomoże i to wszystko ogarnie od strony prawnej i finansowej :)