Skocz do zawartości

czy z tego będzie przyzjażń?

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od jakiegoś czasu ktoś stara się mi poprawić humor.To miłe,wydaje się że nie wymuszone przez sytuacje ale skierowane z ludzkiej sympatii.Przyznam jest mi troche lżej. Niewiele osób wie o utracie pracy przez mego partnera,i wyjeżdzie z miasta.W moim domu sądzą iż wszystko jest ok. Wstyd przyznać ale dzień w dzień powtarzam to samo kłamstwo, czekając na weekend.Nie mam z kim porozmawiać o tym co mnie boli,i co przeraża. Nie czuję się bezpieczna.

Jakie ma intencje wobec mnie ?

Wisielec

Królowa Pałek

8 mieczy

Nie ma żadnych intencji,nie zastanawia się,trakuje to jako ludzki odruch. Widzi że jestem smutna i zablokowana,nie chce nic robić.Mieszać się

Czy z tego będzie przyjaźń ?

Królowa Denarów

9 Kielichów

Król mieczy.

Niestety, pomimo tego iż bardzo bym chciała,w Władcy mieczy przyjaźni nie będzie.

Gość Euterpe
Napisano

przyjaźni nie będzie, ale zadowolenie na jakiś czas już tak :) Po jakimś czasie może to zostać ucięte ze strony tego pana i to bym widziała w mieczowym.

nie ma złych intencji, może mu się skrycie podobasz, ale i tak nic nie zrobi.

Napisano

intencje wobec ciebie: podobasz mu się, widzi w tobie ognistą kobietę, ale nic z tym nie zrobi, nie ruszy z działaniem:)

przyjaźń może nie, ale zwyczajna znajomość może być, choć ty będziesz zbyt dumna w tej Królowej Denarów, on chłodny i zimny w Królu Mieczy w 9 Kielichów może nawet się spotkacie się gdzieś na imprezie,

:)

Napisano

Nie, nie-absolutnie nie zależy mi na niczym poza dobrą znajomością a z czasem może przyjaźnią. Mam z kim pogadać o byle czym, napić się kawy,wyjść na fajkę . Pytając o intencje domniemywałam czy nie jest to forma litości z jego strony, ale skoro się mylę to tym lepiej . Żadnych kroków z jego strony odnośnie bliższego poznania się- nie przewiduje.Zna mego partnera i nie przyszłaby mu nawet do głowy taka myśl,jest po prostu w porządku.

Szkoda że nic z tego nie będzie,przydałby mi się dobry człowiek po mojej stronie.

Napisano

Ech, chylmy czoła dla kolejnego mężczyzny w friendzonie. :P

Gość Daffne
Napisano

Wisielec

Królowa Pałek

8 mieczy

nie ma złych intencji, jedynie może czekać na Twoje działania.

Królowa Denarów

9 Kielichów

Król mieczy.

może być z tegio przyjaźń, ale chyba tylko pryjaźń bo Pan może być zdystansowany na coś więcej. Przyjaźń super :)

Napisano

Wisielec

Królowa Pałek

8 mieczy

Nie zamierza wykraczać poza ramy znajomości, w których obecnie funkcjonujecie. Jeśli jest kumplem to nim pozostanie.

Królowa Denarów

9 Kielichów

Król mieczy.

Myślę, że potencjał na przyjaźń jest. I charakter mieczowego nie stoi tu na przeszkodzie, to przecież mądry facet.

Napisano

Podobasz mu się wizualnie ale on skupia się na czymś innym- głębszym, nadajecie na podobnych falach, jest otwarty na przyjaźń..

tylko tyle albo aż tyle:), nie chce Ci zrobić krzywdy, dobrze wie co może a czego mu nie wolno w tej znajomości, jest uczciwy względem Cb.

Napisano

Zobaczymy co los przyniesie, Król Mieczy to faktycznie mądry facet więc szansa na porozumienie jest ;)