Skocz do zawartości

Pani znów uderzyła.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie ma spokoju,nie ma też sprawiedliwości.Pani od pism uderzyła znów, i to z zdwojoną siłą.Mam wrażenie że nie czyta co do niej pisze, tylko atakuje bez opamiętania. Na jej niefart,wyłapałam jej błąd.Błąd dość poważny. Zapytałam więc o powód,i zaznaczyłam iż nie chce w przyszłości takich zachowań/Pani zdaję się spokorniała.Ale czy na pewno ?

Jak Pani po wpadce będzie zachowywać się wobec mnie ?

4 kielichów

8 denarów

Królowa Pałek

Odzywać się bedzie niechętnie,raczej służbowo.Weźmie się do pracy by taka sytuacja nie nastąpiła więcej.Na każdym kroku będzie pokazywać swoją wyższość nademną,jakże by inaczej.

Czyżby szło ku lepszemu ?

Gość Euterpe
Napisano

patrząc na te karty też myślę, że spokorniała. W 4 kielichach ruchu zdecydowanie nie ma, raczej taka niechęć do działania, może się czuć zrezygnowana, 8 denarów najczęściej pokazuje mi człowieka zajętego swoją pracą, zaś w królowej pałek ona może nabrać większej pewności siebie, po jakimś czasie znowu może zazgrzytać między wami.

Teraz tamta pani może posiedzieć przez jakiś czas cicho, aby zmobilizować siły do dalszego działania. Królowa buław do uległych nie należy, a ta chwilowa pokorność może zniknąć...

Powodzenia! Życzę dużo sił!

Gość paulinqa123
Napisano

4 kielichów

8 denarów

Królowa Pałek

sumowanie: wisielec ,HB. wisielec/ cesarzowa

poczuła się rozczarowana samą sobą, będzie to rozpamiętywać, dręczy ją ta wpadka, odczuwa też smutek. Wobec Ciebie będzie starała się okazywać brak zainteresowania, jak gdyby nic się takiego nie stało, ale w środku ją to gnębi. Teraz będzie wszem i wobec pokazywać jak bardzo skupia się na pracy. W tej królowej pałek przystopuje, mimo tego że jest krytyczna w pracy to momentami może Ci nawet coś pomóc. Tak czy siak dystans zachowa, ograniczy wytykanie Ci nieprawdziwych błędów, dla swojego dobra i dlatego aby więcej się nie skompromitować. :)

Napisano

Oj, poczuła się zniesmaczona tą sprawą, ale... będzie baczniej przyglądać się Twojej pracy, pokazując podstawę Królowe Pałek, która przecież nie da sobie w kasze dmuchać. Obawiam się, że będzie tylko czatować na jakiś Twój, najdrobniejszy błąd ;(

Napisano

Pani widać nie ustępliwa. Widać popełniłam błąd,wcześniej nie podkreślając jej wpadek-zachowując dla siebie i uzupełniając w imię zasady " traktuj innych jak chcesz być traktowany". Mam nadzieję że Pani się opamięta, i zejdzie z nakreślaniem mi moich kompetencji. Pragnę odrobiny spokoju ;)

Napisano

Pani pozornie pokazuje co innego niż to co w niej siedzi, jej pokora ...skrucha to krótki okres kombinowania co dalej, jako Królowa Pałek nie odpuści , zemści się, przy pierwszej lepszej okazji i odda z nawiązką.

Gość Daffne
Napisano

4 kielichów

8 denarów

Królowa Pałek

to kobieta z fochem w nosie i podejrzliwa, być może wiec coś sobie ubzdurała i zamierza sukcesywnie i uparcie to coś realizować.

Na Twoim miejscu zapytałabym co zrobić by z nią rozwiązać problem. Może pomogłoby wyjaśnieie z nią czegoś, obawiam się, że początkowo nie była by skłonna do rozmów, ale na pewno dało by to jakiś efekt in plus dla Ciebie.