Skocz do zawartości

prosba o interpretacje

ami.ko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzien dobry,

rozstalam sie z facetem, bylismy ze soba ponad rok. pare dni temu wyprowadzilam sie od niego. on zostal we francji a ja wrocilam do polski.

bardzo to przezywam i chcialam wiedziec jak on sie czuje.

pytalam kart dwa razy

na pytanie Jak on sie teraz czuje wypadla karta Paz Kielichow i X Mieczy odwrocona.

dzisiaj zapytalam drugi raz

Karta Sila i Karta Ksiezyc obie w cieniach

Nie rozumiem tego Pazia. co on mialby oznaczac?

Karty dla mnie na najblizsze pol roku;

Cesarz + IX Denarow + Krol Denarow - wszystkie w prostej pozycji. Serdecznie prosze o pomoc przy interpretacji. Dziekuje.

Napisano (edytowane)

jak on sie czuje? paz kielichow i 10 mieczy odwrocona - nie wiem o co chodzi w tym polaczeniu

Karta Sila i Karta Ksiezyc obie w cieniach - mysle ze nie dba o siebie, nie jada tyle ile powinien, jest slaby, wykonczony, duzo pracuje, byc moze pije duzo whisky wieczorami (ksiezyc w cieniach jako upijanie sie i brak kontaktu z innymi ludzmi, zamkniecie w sobie, brak jasnosci mysli dotyczacych rozstania..?)

dzisiaj mija tydzien od dnia w ktorym sie spakowalam i ruszylam w droge powrotna do domu

karty dla mnie na najblizsze pol roku - Cesarz + IX Denarow + Krol Denarow

wydaja sie byc pomyslne, zwlaszcza IX Denarow. Czy krol Denarow moze oznaczac ze spotkam kogos nowego?

Edytowane przez ami.ko