ami.ko Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 dzien dobry, rozstalam sie z facetem, bylismy ze soba ponad rok. pare dni temu wyprowadzilam sie od niego. on zostal we francji a ja wrocilam do polski. bardzo to przezywam i chcialam wiedziec jak on sie czuje. pytalam kart dwa razy na pytanie Jak on sie teraz czuje wypadla karta Paz Kielichow i X Mieczy odwrocona. dzisiaj zapytalam drugi raz Karta Sila i Karta Ksiezyc obie w cieniach Nie rozumiem tego Pazia. co on mialby oznaczac? Karty dla mnie na najblizsze pol roku; Cesarz + IX Denarow + Krol Denarow - wszystkie w prostej pozycji. Serdecznie prosze o pomoc przy interpretacji. Dziekuje. Cytuj
ami.ko Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) jak on sie czuje? paz kielichow i 10 mieczy odwrocona - nie wiem o co chodzi w tym polaczeniu Karta Sila i Karta Ksiezyc obie w cieniach - mysle ze nie dba o siebie, nie jada tyle ile powinien, jest slaby, wykonczony, duzo pracuje, byc moze pije duzo whisky wieczorami (ksiezyc w cieniach jako upijanie sie i brak kontaktu z innymi ludzmi, zamkniecie w sobie, brak jasnosci mysli dotyczacych rozstania..?) dzisiaj mija tydzien od dnia w ktorym sie spakowalam i ruszylam w droge powrotna do domu karty dla mnie na najblizsze pol roku - Cesarz + IX Denarow + Krol Denarow wydaja sie byc pomyslne, zwlaszcza IX Denarow. Czy krol Denarow moze oznaczac ze spotkam kogos nowego? Edytowane 7 Marca 2014 przez ami.ko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi