Skocz do zawartości

Prośba o interpretację

Mala_83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc w interpretacji poniższych kart

Jak potoczy sie relacja?

paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy

Moim zdaniem będą spotkania, lecz tak jakby była tam jeszcze jedna Pani, która mąci :) Pani jakby miała plany na przyszłość związane z tym Panem ale widać, że on bardziej kalkuluje „za” i „przeciw” czy ta znajomość się opłaci.

Czy osoby te stworzą związek?

As bulaw/ Moc/ 5bulaw/ 5denarow

Znajomość ta raczej opiera się na seksie a uczuć tam nie widać więc nie stworzą ze sobą związku.

Z góry dziękuję za interpretacje :)

Gość Daffne
Napisano

Jak potoczy sie relacja?

będą wzajemne kontakty, Pani może byc nieco chłodna, zdystansowana albo trzymająca pana na odległość bo może chcieć zobaczyć co Pan zrobi. Ogólnie widać rozmowy i próby osiągnięcia wzajemnego porozumienia w pewnych ważnych dla Was kwestiach.

As bulaw/ Moc/ 5bulaw/ 5denarow

hm będzie seks i wzajemne przyciąganie i nic poza tym. Będzie wiec romans bez związku jako takiego.

Napisano

Jak potoczy sie relacja?

paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy - współpraca, porozumienie intelektualne.Dobrze będzie wam się

rozmawiało, przebywało ze sobą

As bulaw/ Moc/ 5bulaw/ 5denarow - dużo namiętności i dobrego seksu.Widzę tu romans, ale niewykluczony zwiazek w przyszłosci-moze własnie zacząć sie od romansu...

hm będzie seks i wzajemne przyciąganie i nic poza tym. Będzie wiec romans bez związku jako takiego.

Napisano

A jak można interpretować królową mieczy ? Jako inną osobę czy odcięcie się Pani?

Jak potoczy sie relacja?

Gość Daffne
Napisano

ja sądzę,że Królowa mieczy to dystans Pani, zwłaszcza że tak obok jest 7 monet wskazujące na to,że Pani się nie spieszy i woli poczekać na coś co będzie jej bardziej odpowiadało. Jest cierpliwa nie czuje presji.

Napisano

Faktycznie nie spojrzałam na to w połaczeniu z 7 monet :)

Napisano

Zerknie ktoś jeszcze? Będę bardzo wdzięczna :)

Napisano

A mi przyszło do głowy, że pani jest jest trochę zimna i do seksu jej się nie spieszy albo sam seks to dla niej za mało. Pan będzie na łóżko naciskał i będą się o to chandryczyć, ewentualnie będą mieć jakieś problemy w tej sferze. Pani będzie brakowało porozumienia intelektualnego, uczuć i zrobi ciach;).

Napisano

Mi jakoś właśnie te karty pokazują bardziej, że czego innego oczekuje Pan i Pani od siebie i Pani odetnie się od Pana kończąc znajomość :) Jakoś te miecze nie za dobrze wróżą :) Twoja wersja roszpunka79 najbardziej słuszna mi się wydaje :)

Napisano

Jak potoczy sie relacja?

Pani ma wysokie wymagania i oczekiwania , a Panu się pewnie nie będzie chciało aż tak starać.

Czy stworzą związek? Mimo jakiejś iskry miedzy nimi nie widać jakoś wspólnej przyszłosci.

Napisano

Bardziej wydaje mi się, że Pani oczekuje poważnego związku i założenia rodziny a Pan sam nie do końca wie czego chce. Może chciałby poważnego związku ale często ma słomiany zapał i stara się jakiś czas a później szuka dalej...