Mala_83 Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Proszę o pomoc w interpretacji poniższych kart Jak potoczy sie relacja? paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy Moim zdaniem będą spotkania, lecz tak jakby była tam jeszcze jedna Pani, która mąci Pani jakby miała plany na przyszłość związane z tym Panem ale widać, że on bardziej kalkuluje „za” i „przeciw” czy ta znajomość się opłaci. Czy osoby te stworzą związek? As bulaw/ Moc/ 5bulaw/ 5denarow Znajomość ta raczej opiera się na seksie a uczuć tam nie widać więc nie stworzą ze sobą związku. Z góry dziękuję za interpretacje Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Jak potoczy sie relacja? paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy będą wzajemne kontakty, Pani może byc nieco chłodna, zdystansowana albo trzymająca pana na odległość bo może chcieć zobaczyć co Pan zrobi. Ogólnie widać rozmowy i próby osiągnięcia wzajemnego porozumienia w pewnych ważnych dla Was kwestiach. Czy osoby te stworzą związek? As bulaw/ Moc/ 5bulaw/ 5denarow hm będzie seks i wzajemne przyciąganie i nic poza tym. Będzie wiec romans bez związku jako takiego. Cytuj
beatrycze18 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Jak potoczy sie relacja? paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy - współpraca, porozumienie intelektualne.Dobrze będzie wam się rozmawiało, przebywało ze sobą Czy osoby te stworzą związek? As bulaw/ Moc/ 5bulaw/ 5denarow - dużo namiętności i dobrego seksu.Widzę tu romans, ale niewykluczony zwiazek w przyszłosci-moze własnie zacząć sie od romansu... hm będzie seks i wzajemne przyciąganie i nic poza tym. Będzie wiec romans bez związku jako takiego. Cytuj
Mala_83 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 A jak można interpretować królową mieczy ? Jako inną osobę czy odcięcie się Pani? Jak potoczy sie relacja? paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 ja sądzę,że Królowa mieczy to dystans Pani, zwłaszcza że tak obok jest 7 monet wskazujące na to,że Pani się nie spieszy i woli poczekać na coś co będzie jej bardziej odpowiadało. Jest cierpliwa nie czuje presji. Cytuj
Mala_83 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Faktycznie nie spojrzałam na to w połaczeniu z 7 monet Cytuj
Mala_83 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Zerknie ktoś jeszcze? Będę bardzo wdzięczna Cytuj
roszpunka79 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 A mi przyszło do głowy, że pani jest jest trochę zimna i do seksu jej się nie spieszy albo sam seks to dla niej za mało. Pan będzie na łóżko naciskał i będą się o to chandryczyć, ewentualnie będą mieć jakieś problemy w tej sferze. Pani będzie brakowało porozumienia intelektualnego, uczuć i zrobi ciach;). Cytuj
Mala_83 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Mi jakoś właśnie te karty pokazują bardziej, że czego innego oczekuje Pan i Pani od siebie i Pani odetnie się od Pana kończąc znajomość Jakoś te miecze nie za dobrze wróżą Twoja wersja roszpunka79 najbardziej słuszna mi się wydaje Cytuj
Małgorzata Kozłowska Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Jak potoczy sie relacja? paz denarow/ krolowa mieczy/ 7denarow/ as mieczy Pani ma wysokie wymagania i oczekiwania , a Panu się pewnie nie będzie chciało aż tak starać. Czy stworzą związek? Mimo jakiejś iskry miedzy nimi nie widać jakoś wspólnej przyszłosci. Cytuj
Mala_83 Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Bardziej wydaje mi się, że Pani oczekuje poważnego związku i założenia rodziny a Pan sam nie do końca wie czego chce. Może chciałby poważnego związku ale często ma słomiany zapał i stara się jakiś czas a później szuka dalej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi