Wegeta Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Witajcie, Korzystając z okazji witam wszystkich serdecznie . Mam na imię Klaudia, mam 26 lat, mam fioła na punkcie zwierząt, motoryzacji i przede wszystkim terierów typu bull. Sprowadza mnie do Was chęć zinterpretowania snu. Nie jest to sen, który przyśnił się mnie, lecz przyśnił się mężczyźnie, z którym mnie coś łączy. Poprosił mnie o sprawdzenie, bo oboje zdziwiliśmy się treścią snu. Może przejdę do opisu snu: " Impreza rockowa w parku miejskim. Ludzie kręcący się po łąkach, muzyka. W oddali dostrzegł koleżankę z pracy. Koleżankę, która była najpierw ubrana, a później spacerowała nago wśród ubranych ludzi. Co w tym dziwnego poza nagością? Fakt, że ten mężczyzna nie przepada za tą osobą, nie pracuje mu się z nią dobrze i do tego jest dla niego wręcz aseksualna (dodam tylko, że większość mężczyzn tak ją postrzega, ponieważ jest raczej męska z zachowania i wyglądu, niż kobieca) Stwierdził na koniec imprezy, że pójdzie szukać pomocy, żeby ktoś pomógł jej się ubrać i wyszedł z parku. W tym momencie nastąpiło przebudzenie. Bardzo proszę o interpretację tego dziwnego snu. Nie ukrywam, że mnie osobiście nieco zaniepokoiło takie dziwne śnienie (jeśli mogę tak to nazwać) Cytuj
OazaSpokoju Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 ajwaj...nie analizujemy tu snów osób trzecich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi