Skocz do zawartości

Czy powinnam wyjechać na świetał

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam rozkład czy powinnam wyjechać do pana na święta do Norwegii[jakie podjąć kroki w sprawie tego wyjazdu, pan nalega abym przyjechała]

As mieczy, król buław, królowa denarów

Powinnam odciąć się od wszystkiego i zadziałac, chyba raczej wybrac sie w podróż.Królowa denarów jest zadowolona

Czy Wy tez tak to widzicie?

Gość Daffne
Napisano

widać namowy Pana w kartach, jeśli wyjedziesz miło spędzisz czas , nie widać tutaj jakichś dramatów czy rozczarowań. Decyzja zależy od Ciebie :okok:

Napisano

Ja nie widzę w tych kartach odpowiedzi na Twoje pytanie. Widać, że pan jest zdeterminowany, Ty się zastanawiasz nad wyjazdem, ale chyba spokojniej niż on do tego podchodzisz. Ale ni cholery nie umiem wyczytać z tych kart czy powinnaś jechać. Chętnie zobaczyłabym więcej interpretacji w celach poznawczych:).

Napisano
Zrobiłam rozkład czy powinnam wyjechać do pana na święta do Norwegii[jakie podjąć kroki w sprawie tego wyjazdu, pan nalega abym przyjechała]

As mieczy, król buław, królowa denarów

Postawić sprawę jasno, nie wahać się (As Mieczy), i stworzyć tę parę (Król B i Królowa M) na ten czas.

Może jesteś brunetką/szatynką, a facet blondynem?

Chociaż kart podróży to tu nie widzę, ale tak czy inaczej odczytuję to: jechać.

Napisano

Teraz sobie pomyślałam, że As Mieczy może być wezwaniem do poważnego, racjonalnego rozważenia kwestii wyjazdu. Takiego na zimno, z wyłączeniem emocji. I biorąc pod uwagę drugi rozkład beatrycze (który jak się domyślam dotyczy tej samej sprawy) to chyba jednak bardzo poważnie bym się zastanawiała nad wyjazdem.

Napisano
Postawić sprawę jasno, nie wahać się (As Mieczy), i stworzyć tę parę (Król B i Królowa M) na ten czas.

Może jesteś brunetką/szatynką, a facet blondynem?

Chociaż kart podróży to tu nie widzę, ale tak czy inaczej odczytuję to: jechać.

Ja jestem blondynką, pan kiedyś był brunetem teraz szpakowaty.To prawda jemu bardzo zależy abym przyleciała do niego.Ja się zastanawiam...

Ja często wychodzę w królowej mieczy, jestem zodiakalną wodniczką

Napisano

Ja też wodniczek-szuwarek jestem łech łech łech łech łech...

Widać moja klasyfikacja się nie sprawdza co do dworskich, zresztą, to nie tylko moja. Królowe Monet i Mieczy to w/g mojej - osoby z ciemnymi włosami, ciemną karnacją; a Buław i Pucharów to te jaśniejszego koloru. Ale i nie dziwi mnie to, wcześniej też zauważyłem, że to nie zawsze ma pokrycie w rzeczywistości.

Tak wracając do samej wróżby jeszcze raz. Ten As Mieczy mówi żeby wyjaśnić sobie (może właśnie przez ten wyjazd) sprawę ewentualnego związku. Ale to tak moim zdaniem.

To może postaw sobie taki "dwudrogowy rozkład" jak ja to nazywam, jak się tak już bardzo zastanawiasz. Tzn. co by było gdybym pojechała do niego i w międzyczasie rząd kart (w tym samym rozkładzie) - co by było/co będzie gdy nie pojadę? Pytanie sobie wtedy odpowiednio dobierasz.