Skocz do zawartości

Jesli wyjadę, co przyniesie mi ten wyjazd?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

9 denarów, 3 miecze, 2 kielichy

Kurcze jakieś zranienie, rozczarowanie.Legną w gruzach moje wizje na związek.Pozostane singielką...Moze ktoś widzi to bardziej optymistycznie[2 kielichy na końcu?]

Gość Daffne
Napisano

9 denarów, 3 miecze, 2 kielichy->Wisielec/Cesarzowa

początkowo będziesz skupiona na niezależności, będziesz miała własną wizję tego jak wyjazd będzie miał wyglądać, ale będzie trzeba przetransformować własne podejście bo wszystko okaże się w praktyce inne niż zakładałaś co może przynieść Ci trochę rozczarowania, ale 2 kielichów wskazuje, że będziesz mieć wsparcie życzliwej osoby i nie będzie źle, podsuma wskazuje z kolei, że pomimo opoźnień w zadowoleniu będziesz ostatecznie szczęśoliwa z wyjazdu.

Napisano

Ja pomyślałam, że 2 kielichów pokazała czym możesz być rozczarowana i z jakiego możesz czuć smutek. Coś może pójść nie tak podczas spotkania, domyślam się, z mężczyzną. Wydaje mi się, że Ty możesz być, że się tak brzydko wyrażę, osobą decyzyjną i postanowić o wycofaniu się z tej znajomości.

• Lubię to! 1
Napisano

Sam wyjazd i to po co tam jedziesz, zdecydowanie Cię rozczaruje, nie wszystko będzie dopowiedziane do końca, będą jakieś sprawy, które wyjdą już podczas Twojego pobytu w tym miejscu. Przez to spojrzysz inaczej na to, po co się tam znalazłaś. To co motywowało Cię do wyjazdu spali się na panewce, ale myślę sobie , że właśnie tak ma być, ażebyś dotarła do tego co tam na Cb czeka, to coś nowego, coś czego się nie spodziewasz. I tak jak III mieczy mówi , najpierw trzeba coś zniszczyć aby zacząć budować od nowa..... jeżeli nie spanikujesz i zostaniesz, będzie dobrze. Ktoś nowy wyciągnie do Cb pomocną dłoń .... początek czegoś nowego, czegoś co będzie możliwe po Twojej transformacji wewnętrznej, przestawisz się, zaczniesz inaczej zapatrywać się na całą sprawę. Co do podsumy, tak jak Daffne uważam , że jeśli się zaprzesz i nie dasz nogi to w konsekwencji ostatecznie będziesz bardzo zadowolona z wyjazdu.

• Lubię to! 1
Napisano

Bardzo Wam dziękuję za pomoc, dużo mi, to pomogło.Przyznam, że strasznie się obawiam tego wyjazdu, z jednej strony chcę z drugiej boję się[czy nie zagubię się na lotnisku- pierwszy raz będę leciała sama i co mnie tam czeka na miejscu itp.]

Jak wrócę zweryfikuję:icon_ [ale, to dopiero na święta.]