Gość Daffne Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 MARZEC SAMOPOCZUCIE Król monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa samopoczucie tradycyjne, nieco niepewności może pojawić sie końcem miesiąca z uwagi na operacje taty. PRACA Rycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan widać, że będzie stabilnie, mogę się ewentualnie uczyć czegos nowego. W pracy często uczę sie angielskiego. FINANSE paź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka pieniążków brakować nie powinno, ale widąć,że w połowie miesiąca bedę musiała rozważnie rozgospodarować by starczyło mi na moje wydatki. UCZUCIA Rycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa ten rycerz to pewnie ja flirtująca z nowym znajomym, relacja jest świeża i dopiero się poznajemy. NIESPODZIANKA 4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość tutaj pewnie chodzi o wyczekiwanie na ojca operacje, która by odbyć się po 20 -stym marca. Oby ta zmiana była korzystna. Wierzę w to mocno. RADA 3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka powinnam myśleć pozytywnie i spojrzeć na życie z taką myślą. Otwórz się na piękno życia hm będę wdzieczna za pomoc w interpretacji Cytuj
roszpunka79 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 SAMOPOCZUCIE Król monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa U mnie na karcie księżniczka buław poskramia tygryska , który podobno związany jest z lękiem i wewnętrznymi blokadami. Myślę, więc, że końcówka miesiąca będzie dla Ciebie takim uwalniającym „ufff”. Jeśli Twój tata pokazał się jako denarowy, to wszystko pójdzie dobrze i się uspokoisz. Poza tym po księżniczce buławowej widać też, że powitasz wiosnę z radością, otwarta na nowe przyjemne doświadczenia. PRACA Rycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan Praca stabilna , Ty kompetentna, zadowolona i doceniana. Czego chcieć więcej:) FINANSE paź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka Też myślę, że będziesz rozważnie i w sposób rozsądny zarządzać finansami. UCZUCIA Rycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa Tutaj pomyślałam, że może przyplątać się jakiś pan z przeszłości i czegoś od Ciebie chcieć. Ty chyba jednak nie będziesz tym zainteresowana. Jeśli pokazała się obecna znajomość to przyszła mi myśl, że możesz ją jakoś przystopować. NIESPODZIANKA 4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość Zdecydowanie coś się u Ciebie zmieni. Wydaje mi się, że będzie to zmiana pozytywna i wykraczająca poza sprawy związane z tatą, będzie miała po prostu szerszy zasięg. Podzieje się coś co wyrwie Cię z takiego emocjonalnego letargu. RADA 3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka Niczym się nie przejmuj, bo wszystko będzie dobrze:). I daj się ponieść Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Marca 2014 Maestro Napisano 5 Marca 2014 SAMOPOCZUCIE Król monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa dla mnie widac zrównoważenie,trochę drobnych radości,miłe chwile, mocne trzymanie sie ziemi i realne podejście do zycia PRACA Rycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan bez zmian, sporo zadowolenia, jakies miłe spotkania w pracy, może cos na Dzień Kobiet.. FINANSE paź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka drobne zakupy,ale zaplanowane, np.ksiazka, ciuch, perfumy itp., generalnie z finansami ok, kupisz i tyle, nie będzie szastania kasą UCZUCIA Rycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa powróci ktoś z przeszłości,kogo bardzo lubisz, ktos wazny NIESPODZIANKA 4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość coś zburzy poczucie znudzenia:) RADA 3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka ciesz się chwila, raduj tm co otrzymujesz tu i teraz, jak to mówią Carpe Diem:) Cytuj
mayllah Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Juz zerkam kochana =-) SAMOPOCZUCIE Król monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa mysle, ze Twoje samopoczucie bedzie w duej mierze uzaleznione od jakiejs sytuacji, na ktora osobiscie nie masz wplywu, moze tu chodzic faktycznie o operacje taty. Poza tym bedziesz sie czula dos pewnie, bedziesz zadowolona, tworca i otwarta na nowe pomysly i z radoscia powitasz wiosne :-) PRACA Rycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan w pracy poczujesz sie dowartosciowana, ktos moze powierzyc Ci cos odpowiedzialnego do zrobienia, bo wie ze sobie swietnie dasz rade. Moze spotka Cie wyroznienie albo awans :-) FINANSE paź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka Na poczatku dosc lekko podejdziesz do tematu,zaczniesz planowac na co je wydasz,tyle pieknych i potrzebnych rzeczy w sklepac, ale chyba rozum wezmie gore i jednak bedzesz wydawac ylko na to, co na prawde potrzebne UCZUCIA Rycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa ten rycerz to pewnie ja flirtująca z nowym znajomym, relacja jest świeża i dopiero się poznajemy. NIESPODZIANKA 4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość mysle, ze bedziesz tak zawladnieta myslami o tym, aby operacja sie udala, ze kilka fajnych rzeczy moze Ci umknac kolo nosa, widze rowniez jakies propozycje, nad ktorymi bedziesz sie dlugo zastanawiac RADA 3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka Powinnas cieszyc se zyciem, kazda chwila, bawic sie, poki masz na to jeszcze czas, nie zamykac sie,ale dzialac, a to da Ci radosc Wspanialego mieisaca i duwo zdrowka dla taty :-) !!!! będę wdzieczna za pomoc w interpretacji Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 SAMOPOCZUCIE Król monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa stabilnie, poczujesz się bezpieczna, nie powinno Ci niczego ważnego brakować, może pojawić się jakaś ważna szansa na coś nowego, dzięki czemu możesz poczuć przypływ energii, świeżość, młodość, zapał; a tak ogólnie to bardzo dobrze PRACA Rycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan w pracy również bezpiecznie, chyba żadnych zwolnień u Ciebie nie ma, powoli i skrupulatnie będziesz wykonywała swoją pracę, poczujesz zadowolenie, prawie pełnię szczęścia, nie obędzie się bez rozmów/kontaktów/współpracy/doradztwa, jednym słowem dobrze FINANSE paź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka może pojawi się szansa na dodatkowe pieniądze(?), możliwe, że dostaniesz informację w tej dziedzinie i będziesz musiała włożyć w to więcej wysiłku, as mieczy może mówić o rozpoczęciu wytężonej pracy intelektualnej jak również o zakończeniu(symbolicznym przecięciu) czegoś w tej dziedzinie... UCZUCIA Rycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa może faktycznie jakiś pan będzie bliżej Ciebie, może dostaniesz prezencik(za niedługo dzień kobiet ), ktoś Ci może udzielać rad w kwestii uczuciowej, może dostaniesz zaproszenie i aż cieplutko Ci się zrobi na sercu, po czym możesz zacząć się zastanawiać nad kwestiami moralnymi, nad tym co wolno, a czego nie(wedle Ciebie, społeczeństwa) NIESPODZIANKA 4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość może gdy poczujesz się zniechęcona, będziesz musiała podjąć ważną decyzję, po której wszystko się zmieni RADA 3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka nie trać dobrego humoru, jak jest okazja do spędzenia czasu ze znajomymi, nie wahaj się jej przyjąć Niech poniesie Cię pozytywna energia Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 MARZEC SAMOPOCZUCIEKról monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa samopoczucie tradycyjne, nieco niepewności może pojawić sie końcem miesiąca z uwagi na operacje taty. niepewność i stres były.. PRACARycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan widać, że będzie stabilnie, mogę się ewentualnie uczyć czegos nowego. W pracy często uczę sie angielskiego. stabilnie bez większych zmian. FINANSEpaź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka pieniążków brakować nie powinno, ale widąć,że w połowie miesiąca bedę musiała rozważnie rozgospodarować by starczyło mi na moje wydatki. kasy nie brakuje, ale oszczędzam na swoje cele i pewnie to pokazał as mieczy UCZUCIARycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa ten rycerz to pewnie ja flirtująca z nowym znajomym, relacja jest świeża i dopiero się poznajemy. akurat tu sie myliłam, początkiem miesiąca były flirty, ale późńej miesiąc zdominowały sprawy rodzinne. NIESPODZIANKA4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość tutaj pewnie chodzi o wyczekiwanie na ojca operacje, która by odbyć się po 20 -stym marca. Oby ta zmiana była korzystna. Wierzę w to mocno. czekałam na operacje po 20 stym i po 3 ech operacjach ojciec zmarł... RADA3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka powinnam myśleć pozytywnie i spojrzeć na życie z taką myślą. Otwórz się na piękno życia hm powinnam była spojrzec pozytywnie na ile sie da... Cytuj
mayllah Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Kochana, ogromnie mi przykro z powodu smierci taty, przytulam mocno i zycze duzo sily. Pamietaj, masz teraz aniola, ktory czuwa nad Toba. Moj tato zmarl kila lat temu i czuje jego obecnosc do dzis, wiem, ze mi pomaga Cytuj
Dako Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Strasznie mi przykro Daffne. Trzymaj sie dzielnie! Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Kochana, ogromnie mi przykro z powodu smierci taty, przytulam mocno i zycze duzo sily. Pamietaj, masz teraz aniola, ktory czuwa nad Toba. Moj tato zmarl kila lat temu i czuje jego obecnosc do dzis, wiem, ze mi pomaga Też staram się tak myśleć, że mi będzie czuwał nade mną Dziękuję :* Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Strasznie mi przykro Daffne. Trzymaj sie dzielnie! Dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi