Skocz do zawartości

Marzec (ZWERYFIKOWANY)

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

MARZEC

SAMOPOCZUCIE

Król monet, as monet, paź buław->Wisielec/Cesarzowa

samopoczucie tradycyjne, nieco niepewności może pojawić sie końcem miesiąca z uwagi na operacje taty.

PRACA

Rycerz monet, 9 kielichów, 3 monet ->Kapłan

widać, że będzie stabilnie, mogę się ewentualnie uczyć czegos nowego. W pracy często uczę sie angielskiego.

FINANSE

paź kielichów, 8 monet, as mieczy -> Siła/Kapłanka

pieniążków brakować nie powinno, ale widąć,że w połowie miesiąca bedę musiała rozważnie rozgospodarować by starczyło mi na moje wydatki.

UCZUCIA

Rycerz kielichów, 6 kielichów, Kapłan ->Wisielec/Cesarzowa

ten rycerz to pewnie ja flirtująca z nowym znajomym, relacja jest świeża i dopiero się poznajemy.

NIESPODZIANKA

4 kielichy, 2 monet, Śmierć ->Gwiazda/Sprawiedliwość

tutaj pewnie chodzi o wyczekiwanie na ojca operacje, która by odbyć się po 20 -stym marca. Oby ta zmiana była korzystna. Wierzę w to mocno.

RADA

3 kielichów, as buław, Słońce ->Siła/Kapłanka

powinnam myśleć pozytywnie i spojrzeć na życie z taką myślą. Otwórz się na piękno życia hm

będę wdzieczna za pomoc w interpretacji :bukiet:

Napisano

SAMOPOCZUCIE

U mnie na karcie księżniczka buław poskramia tygryska ;), który podobno związany jest z lękiem i wewnętrznymi blokadami. Myślę, więc, że końcówka miesiąca będzie dla Ciebie takim uwalniającym „ufff”. Jeśli Twój tata pokazał się jako denarowy, to wszystko pójdzie dobrze i się uspokoisz. Poza tym po księżniczce buławowej widać też, że powitasz wiosnę z radością, otwarta na nowe przyjemne doświadczenia.

PRACA

Praca stabilna , Ty kompetentna, zadowolona i doceniana. Czego chcieć więcej:)

FINANSE

Też myślę, że będziesz rozważnie i w sposób rozsądny zarządzać finansami.

UCZUCIA

Tutaj pomyślałam, że może przyplątać się jakiś pan z przeszłości i czegoś od Ciebie chcieć. Ty chyba jednak nie będziesz tym zainteresowana. Jeśli pokazała się obecna znajomość to przyszła mi myśl, że możesz ją jakoś przystopować.

NIESPODZIANKA

Zdecydowanie coś się u Ciebie zmieni. Wydaje mi się, że będzie to zmiana pozytywna i wykraczająca poza sprawy związane z tatą, będzie miała po prostu szerszy zasięg. Podzieje się coś co wyrwie Cię z takiego emocjonalnego letargu.

RADA

Niczym się nie przejmuj, bo wszystko będzie dobrze:). I daj się ponieść;)

• Maestro
Napisano

SAMOPOCZUCIE

dla mnie widac zrównoważenie,trochę drobnych radości,miłe chwile, mocne trzymanie sie ziemi i realne podejście do zycia

PRACA

bez zmian, sporo zadowolenia, jakies miłe spotkania w pracy, może cos na Dzień Kobiet..

FINANSE

drobne zakupy,ale zaplanowane, np.ksiazka, ciuch, perfumy itp., generalnie z finansami ok, kupisz i tyle, nie będzie szastania kasą

UCZUCIA

powróci ktoś z przeszłości,kogo bardzo lubisz, ktos wazny

NIESPODZIANKA

coś zburzy poczucie znudzenia:)

RADA

ciesz się chwila, raduj tm co otrzymujesz tu i teraz, jak to mówią Carpe Diem:)

Napisano

Juz zerkam kochana =-)

SAMOPOCZUCIE

mysle, ze Twoje samopoczucie bedzie w duej mierze uzaleznione od jakiejs sytuacji, na ktora osobiscie nie masz wplywu, moze tu chodzic faktycznie o operacje taty. Poza tym bedziesz sie czula dos pewnie, bedziesz zadowolona, tworca i otwarta na nowe pomysly i z radoscia powitasz wiosne :-)

PRACA

w pracy poczujesz sie dowartosciowana, ktos moze powierzyc Ci cos odpowiedzialnego do zrobienia, bo wie ze sobie swietnie dasz rade. Moze spotka Cie wyroznienie albo awans :-)

FINANSE

Na poczatku dosc lekko podejdziesz do tematu,zaczniesz planowac na co je wydasz,tyle pieknych i potrzebnych rzeczy w sklepac, ale chyba rozum wezmie gore i jednak bedzesz wydawac ylko na to, co na prawde potrzebne

UCZUCIA

ten rycerz to pewnie ja flirtująca z nowym znajomym, relacja jest świeża i dopiero się poznajemy.

NIESPODZIANKA

mysle, ze bedziesz tak zawladnieta myslami o tym, aby operacja sie udala, ze kilka fajnych rzeczy moze Ci umknac kolo nosa, widze rowniez jakies propozycje, nad ktorymi bedziesz sie dlugo zastanawiac

RADA

Powinnas cieszyc se zyciem, kazda chwila, bawic sie, poki masz na to jeszcze czas, nie zamykac sie,ale dzialac, a to da Ci radosc

Wspanialego mieisaca i duwo zdrowka dla taty :-) !!!!

będę wdzieczna za pomoc w interpretacji :bukiet:

Gość Euterpe
Napisano

SAMOPOCZUCIE

stabilnie, poczujesz się bezpieczna, nie powinno Ci niczego ważnego brakować, może pojawić się jakaś ważna szansa na coś nowego, dzięki czemu możesz poczuć przypływ energii, świeżość, młodość, zapał; a tak ogólnie to bardzo dobrze :)

PRACA

w pracy również bezpiecznie, chyba żadnych zwolnień u Ciebie nie ma, powoli i skrupulatnie będziesz wykonywała swoją pracę, poczujesz zadowolenie, prawie pełnię szczęścia, nie obędzie się bez rozmów/kontaktów/współpracy/doradztwa, jednym słowem dobrze :)

FINANSE

może pojawi się szansa na dodatkowe pieniądze(?), możliwe, że dostaniesz informację w tej dziedzinie i będziesz musiała włożyć w to więcej wysiłku, as mieczy może mówić o rozpoczęciu wytężonej pracy intelektualnej jak również o zakończeniu(symbolicznym przecięciu) czegoś w tej dziedzinie...

UCZUCIA

może faktycznie jakiś pan będzie bliżej Ciebie, może dostaniesz prezencik(za niedługo dzień kobiet :)), ktoś Ci może udzielać rad w kwestii uczuciowej, może dostaniesz zaproszenie i aż cieplutko Ci się zrobi na sercu, po czym możesz zacząć się zastanawiać nad kwestiami moralnymi, nad tym co wolno, a czego nie(wedle Ciebie, społeczeństwa)

NIESPODZIANKA

może gdy poczujesz się zniechęcona, będziesz musiała podjąć ważną decyzję, po której wszystko się zmieni

RADA

nie trać dobrego humoru, jak jest okazja do spędzenia czasu ze znajomymi, nie wahaj się jej przyjąć :) Niech poniesie Cię pozytywna energia :)

• 4 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano

MARZEC

SAMOPOCZUCIE

samopoczucie tradycyjne, nieco niepewności może pojawić sie końcem miesiąca z uwagi na operacje taty.

niepewność i stres były..

PRACA

widać, że będzie stabilnie, mogę się ewentualnie uczyć czegos nowego. W pracy często uczę sie angielskiego.

stabilnie bez większych zmian.

FINANSE

pieniążków brakować nie powinno, ale widąć,że w połowie miesiąca bedę musiała rozważnie rozgospodarować by starczyło mi na moje wydatki.

kasy nie brakuje, ale oszczędzam na swoje cele i pewnie to pokazał as mieczy

UCZUCIA

akurat tu sie myliłam, początkiem miesiąca były flirty, ale późńej miesiąc zdominowały sprawy rodzinne.

NIESPODZIANKA

tutaj pewnie chodzi o wyczekiwanie na ojca operacje, która by odbyć się po 20 -stym marca. Oby ta zmiana była korzystna. Wierzę w to mocno.

czekałam na operacje po 20 stym i po 3 ech operacjach ojciec zmarł...

RADA

powinnam myśleć pozytywnie i spojrzeć na życie z taką myślą. Otwórz się na piękno życia hm

powinnam była spojrzec pozytywnie na ile sie da...

Napisano

Kochana, ogromnie mi przykro z powodu smierci taty, przytulam mocno i zycze duzo sily. Pamietaj, masz teraz aniola, ktory czuwa nad Toba. Moj tato zmarl kila lat temu i czuje jego obecnosc do dzis, wiem, ze mi pomaga :)

Gość Daffne
Napisano
Kochana, ogromnie mi przykro z powodu smierci taty, przytulam mocno i zycze duzo sily. Pamietaj, masz teraz aniola, ktory czuwa nad Toba. Moj tato zmarl kila lat temu i czuje jego obecnosc do dzis, wiem, ze mi pomaga :)

Też staram się tak myśleć, że mi będzie czuwał nade mną :)

Dziękuję :*

Gość Daffne
Napisano
Strasznie mi przykro Daffne. Trzymaj sie dzielnie! :_pocieszacz:

Dziękuje :buziak: