Skocz do zawartości

seks z bratem przyjaciółki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam snił mi się kilka razy brat mojej najlepszej przyjaciółki nie powiem chłopak zawsze mi sie podobała ale ja jestem w zwiąsku partnetskim. a sniło mi się kilka dziwnych sytuacji jedna z nich to on z dziewczyna i ja z mim byliśmy na wakacjach w pewnym momencie ja stoje na korytarzu jest bardzo jasno wszystko błyszczy ,mają pokój na wprost nas w jednej chwili wychodza wszyscy i zamieniamy sie partnerami i idziemy do pokoju....chce podkreslic ze brat mojej kol nie ma w życiu partnerki.

a dwa razy mi się sniły sny erotyczne dlaczego mam z nim sny i co one oznaczaja już pytałam go czy czasem nie ma jakiś problemów że moze mnie przez sny wzywa ale... Może ktoś mi doradzic dobijają mnie te sny:/

Edytowane przez einmal89
Napisano

Sny mogą oznaczać, że masz ochotę go bzyknąć :)

Zakazany owoc w związku.

Zapewne to zrobisz w końcu.

Gość Waldarius
Napisano

No, poprzez takie sny podświadomość pozbywa się niechcianych, niepożądanych rzeczy, myśli, emocji, pragnień, to takie oczyszczanie się z tego, co tkwi w konflikcie z przyjętymi zasadami.

Gość Alsta
Napisano (edytowane)

Myślę, że to nie on wzywa Ciebie a Twoje hormony ;D Sny to nasze marzenia, obawy.. Może, może.. masz chrapke na niego ;D Mimo wszystko jesteśmy zwierzętami, natura ;p To, że jesteś w związku nie oznacza, że inni faceci nie istnieją a ty ich już nie zauważasz. Pozdrawiam;)

Edytowane przez Alsta
Napisano

chyba każdy sen jest jak psychoza. ze wszystkim co do niej należy pomieszaniem zmysłów, szaleństwem, absurdem. Taka krótkotrwała psychoza. co moje sny mi przymiosą zobaczymy...:)