radwanicka Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) od kilku miesięcy co jakiś czas mam dziwny sen.. nie potrafię go zinterpretować. moją pasją jest motoryzacja. Posiadam samochód i jeśli mam czas prawie wcale się z nim nie rozstaje. ciągle śni mi się że gubię samochód. np ostatnio że zaparkowałam go na parkingu i wiem,że go zaparkowałam, a potem wracam a go nie ma. cała reszta snu sprowadza się na gorączkowe poszukiwanie auta w przeraźliwej rozpaczy. Tłumaczenie poszczególnych elementów snu i łączenie tego w całość powoduje że powstają mi brednie, które same siebie wykluczają. czy ktoś może to jakoś wytłumaczyć, bo ja już nie daję rady. dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 6 Marca 2014 przez radwanicka samochód, rozpacz, zguba Cytuj
radwanicka Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 tsaaa. wielkie dzięki za interpretację... ;/ Cytuj
OazaSpokoju Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Regulamin nie pozwala interpretować niewłaściwie opisanych snów. Cytuj
radwanicka Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 dobra.. dziekujÄ. nara usuĹ te posty i moje konto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi