panna.marta Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Witam, mam problem. W domu zgubiło się gdzieś moje zaproszenie na targi, za nic nie mogę znaleźć. Zadałam kartom pytanie gdzie mam szukać? sąd ostateczny XX, słońce, XIX, kapłanka II -> słońce XIX mm same AW, kapłanka kojarzy mi się ze stołem albo krzesłem albo w miejscu, gdzie przebywa starsza kobieta? będę wdzięczna za pomoc. Cytuj
x-latek Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Oh Martucha Martucha... zawsze byłaś roztrzepana, już tak odkąd Cię znam. Kapłanka powiadasz... To poszukaj u siebie w książkach, może tam. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 może w okolicach łóżka... pomyślałam jeszcze później o łazience, ale pewnie nie... biblioteczka domowa(?) Cytuj
panna.marta Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Weryfikacja- znalazłam, w komodzie mojej mamy, bylo przykryte innymi, niepozornymi dokumentami. Punkty dla was. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi