Skocz do zawartości

Pracowo :) (ZWERYFIKOWANY)

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ramach swojej pracy podjęłam decyzję ( adm.) która została zaskarżona i dwa dni temu została skarga rozpatrzona. Nie znam jeszcze wyniku, informację będę miała wkrótce. Zadałam kartom pytanie, jaki będzie dla mnie wynik tej sprawy?

2Mieczy Wieża (odw. nie stosuję jednak tak wyszło jak rzadko) Świat

Świat na końcu napawa mnie optymizmem, jednak Wieża może sugerować uchylenie decyzji i przekazanie sprawy do ponownego rozpatrzenia.:bla:

Wolałabym, by ta Wieża uwalniała od kłopotliwej dla mnie od dawna sprawy.

Pokusi się ktoś?

Napisano

mam wrazenie, ze bedziesz bieagac od Annasza do Kajfasza ;)

hehe

Ogolnie jak dla mnie rozklad niezbyt pomyslny, chyba ze olejesz te sprawe dokumentnie w tym Świecie :)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

może na odpowiedź będziesz musiała długo poczekać albo... wiesz, te karty nie są zbyt optymistyczne... jeżeli oskarżenie jest poważne, a Ty nie masz pleców, to może się tak skończyć, że pójdziesz świat

życzę jak najlepiej

Napisano (edytowane)
mam wrazenie, ze bedziesz bieagac od Annasza do Kajfasza ;)

hehe

Ogolnie jak dla mnie rozklad niezbyt pomyslny, chyba ze olejesz te sprawe dokumentnie w tym Świecie :)

Też tak myslisz, że mi cofną i ponownie będę siedzieć nad tą sprawą realizując zalecenia "kontrolującego" :( Olać sprawy nie mogę, kurczę!

Euterpe

jeżeli oskarżenie jest poważne, a Ty nie masz pleców, to może się tak skończyć, że pójdziesz świat

oskarżenie nie dotyczy mnie a została zaskarzona decyzja, nad którą pracowałam, do czego obywatel słusznie bądź nie ma prawo. Mnie raczej nic nie grozi, prócz ewentualnego braku satysfakcji. Zawsze lepiej się wygląda przed pracodawcą gdy jest się "nieomylnym" :) Ale jest coś na rzeczy w tym co napisałaś bo w wyniku tej decyzji, jeśli będzie utrzymana, uznana za oprawną, ktoś zostanie w jakimś sensie "oddelegowany w świat"

Edytowane przez Vivere
Napisano

Uważam, że Twoja decyzja była profesjonalna i przemyślana.

Ktoś może się jednak od niej odwoływać, ale racja jest po twojej stronie.

• Lubię to! 1
Napisano

Rowniez widze tu dalsze rozpatrywanie tego. Z sumowania XVII Gwiazda i HB XII Wisielec z Cesarzowa.

Takze patrzenie dalej i szukanie innych mozwliwosci, rozwiazan. Druga strona nie podda sie tak latwo.

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Skarga została oddalona. Wyrok sądu jest prawomocny.

Znaczy to dla mnie tyle, że decyzję podjęłam prawidłowo.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Brawo! Cieszę się :slonko:

czyli podsuma z HB trafnie opisała brak zmian/ruchu (wisielec/cesarzowa) :)

Napisano

Ja widzę pozytywnie dla Ciebie. Wieża po 2 mieczy to moze rozjaśnienei sytuacji niejasnej dla Ciebie (2 mieczy)? Mi kiedys świat na końcu pokazał uwolnienie sie od kłopotów finansowych.

Napisano (edytowane)

Przepraszam, dopiero widzę, że juz zweryfikowane. Ale fajnie, że pomyślnie dla Ciebie. Czyli wieża to przełom w sprawie i świat - uwolnienie od problemu. Ładnie to karty pokazały.

Edytowane przez emilr
lit.