Lopinga Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ...niedawno śnił mi się były facet. Pojawił się w okolicach pracy. Był akwizytorem, czy kimś w tym zawodzie. Wyczuwałam jakąś desperację w jego głosie. Próbował coś mi sprzedać albo udowodnić.... Otworzył walizkę pełną pieniędzy...chyba to były pieniądze, banknoty...druczki, itp. We śnie pojawił się w garniturze. Był bardzo zmieniony. Widziałam też kratę więzienną opadającą między nami...mówił coś do mnie ale ja go słuchać nie chciałam...czułam w sobie straszny niepokój....lęk pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ...niedawno śnił mi się były facet. Pojawił się w okolicach pracy. Był akwizytorem, czy kimś w tym zawodzie. Wyczuwałam jakąś desperację w jego głosie. Próbował coś mi sprzedać albo udowodnić.... Otworzył walizkę pełną pieniędzy...chyba to były pieniądze, banknoty...druczki, itp. We śnie pojawił się w garniturze. Był bardzo zmieniony. Widziałam też kratę więzienną opadającą między nami...mówił coś do mnie ale ja go słuchać nie chciałam...czułam w sobie straszny niepokój....lękpozdrawiam Domokrążca, sprzedawca... to osoby symbolizujące to, co można ofiarować (tj towary w sklepie)... bardziej byłabym sklonna twierdzić że albo to próba powrotu do tego co było między Wami (możliwe ze to tylko wspomnienia z przeszłości) lub faktyczna zapowiedź tego że Twój ex ma kłopoty finansowe i desperacko czepia się kazdego zajęcia... nawet nie do końca legalnego (stąd te kraty). Jakby chciał Ci udowodnić że jest zdolny do zarabiania pieniędzy. Nic nie napisałaś o samych banknotach. Jeśli były fałszywe to znak że znajomość jest nic nie warta. Sądzę że nie codziennie chodzi w garniturze - Może inaczej go teraz ludzie postrzegają... bardziej jak człowieka interesów. Krata między Wami wskazuje że raczej nie zejdziecie się ponownie... i to raczej Twoja decyzja (Ty nie chcesz go słuchać). Uczucia raczej jednoznaczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts