karolka365 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Nie wiem, czy w tym dziale, ale mam problem. Które układy kart oznaczają byłą żonę/ męża? Bo dama pik zazwyczaj kochankę, a ex? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 najbardziej pasuje mi tutaj dama pik , ale tak na prawde może to być każda z dam, zależy w jakim układzie i w jakim miejscu się znajduje Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 dama pik nie zawsze musi oznaczać kochanke, tak samo jak dama kier osobe której wróżysz czy Ciebie... wszystko zależy od pytania, kontekstu, rozkładu, i umiejsocwienia karty oraz od intuicyjnego podejścia i wyczucia Cytuj
karolka365 Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Z tą damą pik to w ogóle pokręcone jest Chodzi mi o ogólny rozkład, albo sprawdzający na partnera. Bo np jak jest układ: dama pik (o), król kier, dama kier, a pytamy o uczucia Pana wobec Pani, to ja interpretuję króla kier jako jego, damę kier jako ją, a damę pik jako kogo? Kochankę, ex kochankę? byłą zonę brunetkę? czy tęsknotę za drugą osobą? Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Gdyby ta pikowa była koło damy kier, to można by podciągnąć, jako byłą. A w tej sytuacji to raczej bezosobowa karta, raczej opisuje stan, myśli (etc) Pana. Ale to tylko moje zdanie Cytuj
karolka365 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 A widzisz... To bardzo cenna wiedza Dziękuję Ciastko :) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 dokladnie, uwazam tak jak ciastko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi