dizel1988 Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Cześć . Chciałbym Was prosić oczywiście jeśli można o pomoc w interpretacji kart. Chodzi o znajomość z pewną kobietą, jak dalej się potoczy itd. Karty wstawiam poniżej. - Jak potoczy sie moja znajomość z X: paź denarów / świat / 7 denarów dociągnięte: 6 denarów i 2 kielichy - Uczucia X do mnie: paź mieczy / 10kielichow / kochanki / król denarów - Co myśli X o mnie (tu zrobiony były 2 rozłożenia): pierwsze: 6 kielichów / 7 denarów / cesarzowa dociągnięte: rydwan / mieczowa drugie: cesarz / śmierć / 7 kielichów / głupiec / 5 kielichów Za pomoc w interpretacji serdecznie dziękuję. Cytuj
Trida Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Kicia pierw Twoja interpretacja http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html REGULAMIN DZIAŁU „INTERPRETACJI ROZKŁADÓW”: I. Jasno, zwięźle i czytelnie formułuj pytanie by użytkownicy forum nie musieli się domyślać i dopytywać o to co masz na myśli. Szanuj czas innych. II. Osoba prosząca o pomoc w interpretacji jest zobowiązana do: 1) zamieszczenia pytania z rozkładem wraz z krótkim opisem sytuacji. 2) opisu rozkładu, który został użyty wraz ze szczegółowym opisem poszczególnych pozycji. 3) przypisanie do poszczególnych pozycji rozkładu wylosowanych Kart. 4) własnej interpretacji całego rozkładu. Cytuj
dizel1988 Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Mi się wydaje że ona raczej darzy mnie ciepłymi uczuciami ale patrząc na te karty nie wiem czy dobrze myśle czy nie ale chyba nie będzie z tego nic. Na pewno jest zajęta i o tym wiem. To mnie też wstrzymuje przed robieniem czegokolwiek w jej kierunku. Ale może się mylę i jest jakiś cień szansy na coś więcej. Jak myślicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) spotykacie się? po tych kartach bym powiedziała, że jest zastój w relacji - Jak potoczy sie moja znajomość z X: paź denarów / świat / 7 denarów dociągnięte: 6 denarów i 2 kielichy na początku każde z was zajmie się swoimi sprawami(może tu chodzić o szkołę, pracę, zainteresowania itp.), będzie przebywać w swoim świecie i przez jakiś czas będziesz wyczekiwać na ruch z jej strony - gdybyś później nie dociągnął kart, powiedziałabym, że znajomość utknie w martwym punkcie, ale w 6 denarach i 2 kielichach widać miłe spędzenie czasu, może gdzieś na mieście, ale niekoniecznie. Myślę, że po jakimś czasie do spotkania z drugą osobą może dojść pamiętaj, że rozkład nie musi się spełnić już, teraz może być cisza, ale później, np. po 2 miesiącach(może też być miesiąc, tydzień, pół roku - dlatego lepiej dawać kartom ramy czasowe) będzie odzew - Uczucia X do mnie: paź mieczy / 10kielichow / kochanki / król denarów może ma ochotę rzucić Ci taki tekst, że aż w pięty pójdzie, ale pazik mieczy to także gwałtowne rozmowy, chęć zadziałania, ale też może czuć, że jesteś jeszcze za młody na coś, niedojrzały pod jakimś względem(giermek); 10 kielichów może mówić o tym, że jak teraz jest źle, to lepiej nie będzie na dany moment(też wyczytane w internecie) czyli kres możliwości w uczuciach do Ciebie; kochanków odebrałabym tutaj jako wahania, możliwe, że ona jeszcze się nad Tobą zastanawia, mimo że gdzieś tam kiedyś mogłeś(może nawet o tym nie wiedziałeś) ją jakoś zranić(giermek mieczy); król denarów może mówić o tym, że jej uczucia do Ciebie szybko się nie zmienią(denary to żywioł ziemi, stabilności, mimo że może jeszcze myśleć o Tobie); ona może się trzymać tego co na danom chwilę wydaje jej się pewniejsze, a Ty mogłeś się jej taki nie wydać, skoro jest gotowa do ataku w razie czego(giermek mieczy) W jakim odstępie czasu robiłeś te dwa rozłożenia? - Co myśli X o mnie (tu zrobiony były 2 rozłożenia): pierwsze: 6 kielichów / 7 denarów / cesarzowa dociągnięte: rydwan / mieczowa myśli o Tobie ciepło, ma miłe wspomnienia związane z Tobą, może w czymś jej kiedyś pomogłeś, wyciągnąłeś pomocną dłoń, doradziłeś w czymś, spędzaliście ze sobą przyjemnie czas; zaś 7 denarów... może myśli o Tobie, że jesteś cierpliwy, bierny, nie wykazujesz entuzjazmu do działania, zajmujesz się głównie swoimi sprawami przez co nie zważasz zbyt wielkiej uwagi na coś innego, w jakiś kwestiach mogłeś jej się wydać stanowczy, konkretny, zdyscyplinowany, mało kłótliwy; cesarzowa może mówić o tym, że bardziej patrzysz siebie(egocentryk), masz na boku jakąś kobietę(+ wcześniej 6 pucharów), lubisz jak Tobie się dogadza, masz stabilną sytuację i nie wiele zmartwień, potrafisz kontrolować(+ wcześniej jeszcze było 7 denarów) siebie, a może i innych, robisz dobre wrażenie, jesteś zadbany, wiesz jak się ubrać do danej sytuacji, potrafisz wysłuchiwać innych, lubisz naturę, jesteś mądry i rozważny myśli o Tobie dobrze, ale coś musiałeś przeskrobać, że ma odmienne uczucia... drugie: cesarz / śmierć / 7 kielichów / głupiec / 5 kielichów stawiasz głównie na swoim, masz stabilną sytuację, jesteś stanowczy, zmieniłeś się pod jakimś względem na osobę, która woli bujać w obłokach; jesteś młodociany i dopiero część rzeczy będziesz musiał zacząć od nowa, też mało doświadczeń życiowych; może myśli, że z jakiegoś powodu jest Ci przykro, gdzieś tam pod Twoją grubą warstwą, masz żal o coś i do kogoś, smutno Ci z jakiegoś powodu myślę, że wcześniej widziała Cię jako kogoś dojrzałego mimo młodego wieku, człowieka, który wie, czego chce od świata, a później zobaczyła dziecko-marzyciel, które nie zawsze wie, co ma zrobić ze sobą, idzie gdzie chce i nie wie dokąd ale pamiętaj, że dopiero się uczę, poczekaj na opinię innych Edytowane 7 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
dizel1988 Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Powiem Ci tak, kontakt mamy bardzo dobry, pracujemy razem, dogadujemy się świetnie, bardzo dużo rozmawiamy. Raczej nie sądzę abym ją czymś uraził, raczej na pewno . Znamy się dopiero od 3 miesięcy więc nie jest to długi okres i nie zrobiłem jej nic przykrego ani jej też nic przykrego nie powiedziałem. Fakt, czekam trochę na jakiś ruch z jej strony ponieważ ona jest w związku a ja nie chcę się sam mieszać. Po prostu czekam, jestem miły, w nadziei że coś zaskoczy. A jeśli nie to trudno ale nie mam zwyczaju niszczyć związków a z kolei zwykłym koleżeństwem uważam że go nie niszczę. Dlatego nie zapraszam jej nigdzie, nigdzie razem nie wychodzimy, chyba że sama wyjdzie z jakąś propozycją. A co myślą pozostałe osoby? Cytuj
panna.marta Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 - Jak potoczy sie moja znajomość z X: paź denarów / świat / 7 denarów dociągnięte: 6 denarów i 2 kielichy ktoś będzie zabiegał i długo czekał na efekty swoich działań. Mimo to powinno być dobrze, będzie związek. Musisz być cieprliwy/a nie poddawać się i dać do zrozumienia, że na tym Ci zależy i że to co chcesz zaproponować jest czymś wartym zaryzkowania - Uczucia X do mnie: paź mieczy / 10kielichow / kochanki / król denarów ten ktoś nie do końca jest pewny czy chce wchodzić w poważniejsze relacje - Co myśli X o mnie (tu zrobiony były 2 rozłożenia): pierwsze: 6 kielichów / 7 denarów / cesarzowa dociągnięte: rydwan / mieczowa drugie: cesarz / śmierć / 7 kielichów / głupiec / 5 kielichów pierwsze: ten ktoś nie chce narazie nic poważnego, jest dość chłodny w ocenie, lekko egoistyczny myślący o sobie drugie: nie myśli poważnie, gdzieś może myślami myśli o przyszłości ale podsumowywując to j.w Za pomoc w interpretacji serdecznie dziękuję. Cytuj
dizel1988 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Tak właśnie myślałem że to będzie długa walka i że tak szybko i łatwo nie pójdzie, zwłaszcza że ona jest w związku, więc na początku muszę delikatnie wybadać czy jest szczęśliwa itd bo jeśli okaże się że jest to niestety ale będę musiał zrezygnować bo nie chce nikomu z buciorami w życie wchodzić. Chyba że ona sama będzie tego chciała. W dodatku muszę Wam powiedzieć że jeśli chodzi o numerologię to suma naszych dróg życia wynosi 6. Jakby tego było mało, spotkaliśmy się i poznaliśmy w dniu również o wibracji 6 (6 grudzień). Dziewczyny, a słuchajcie, takie karty: - jakie były jej odczucia po tym jak dostała ode mnie na dzień kobiet bukiet kwiatów? rycerz mieczy, 3 kielichów, 6buław, dociągnięte: słońce i 9 denarów Chyba pomyślała że chcę ją poderwać i że ten bukiet musiał być bardzo drogi. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 na początku podeszła do tego na chłodno - miecze=opanowanie, dystans, rozum - i to dość szybko(akurat ten rycerz jest najszybszy z czterech), później wkroczyły emocje i się ucieszyła(możliwe, że pochwaliła się koleżankom - 3 puchary), 6 buław - może poczuła, że coś wgrała, odniosła zwycięstwo... słońce - jej myśli wtedy kręciły się wokół Ciebie a 9 denarów to zwyczajne zadowolenie z obecnego stanu rzeczy i powrót do rzeczywistości Cytuj
dizel1988 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Euterepe, a co myślisz o tych pierwszych pytaniach i kartach? Bo mam jakieś takie obawy co do nich, nie wyszły jednoznaczne. Ale chyba finał jest pozytywny? Może nie taki jakiego bym się spodziewał ale nie jest źle. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 o które konkretnie chodzi? Wskaż, bo nie widzę Wydawało mi się, że w tym wątku odpowiedziałam na wszystko... Cytuj
dizel1988 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 To znaczy tak tak, odpowiedziano ale chciałbym również Twoją interpretację poznać. Każda na pewno coś wnosi, każdy ma inne doświadczenie z kartami więc na pewno nie zaszkodzi . Chodzi dokładnie o te karty: - Jak potoczy sie moja znajomość z X: paź denarów / świat / 7 denarów dociągnięte: 6 denarów i 2 kielichy - Uczucia X do mnie: paź mieczy / 10kielichow / kochanki / król denarów - Co myśli X o mnie (tu zrobiony były 2 rozłożenia): pierwsze: 6 kielichów / 7 denarów / cesarzowa dociągnięte: rydwan / mieczowa drugie: cesarz / śmierć / 7 kielichów / głupiec / 5 kielichów Dziękuję :*. Cytuj
dizel1988 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Aaa, faktycznie, nie zauważyłem że to Twój post. Dziękuję. To może jeszcze któraś z koleżanek dorzuciła by coś od siebie? Za wszystkie interpretację gorąco dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi