Skocz do zawartości

Błyskawiczny rozkład z AW

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Wczoraj poprosiłam koleżankę aby wykonała dla mnie błyskawiczny rozkład z AW, który kiedyś ktoś mi robił w zeszłym roku w sierpniu, chciałam zobaczyć czy coś się zmieniło. Rozkład był robiony na mnie i pewnego mężczyznę, z którym utrzymuje po rozstaniu kontakt...

1.Jak widzi tą relację - pustelnik no teraz czuje się bardzo osamotniony i raczej nie widzi tej relacji wcale, myśli o tym tylko i boi się, że już całkiem odpuściłaś, czuje się opuszczony

2.Jak sobie wyobraża to na przyszłość - moc wyobraża sobie, że to będzie trwała i silna relacja i bardzo duża chemia będzie zawsze, uważa, że to się raczej nigdy nie skończy i widzi stały związek

3.Co może dać od siebie- świat może dać otwartość i będzie chciał już wyznać wszystko co czuje, zrozumie też, że jesteś mu przeznaczona

oraz wyciągnęła dla mnie na pierwsze pytanie pewnego rozkładu Karta wspólna wyjściowa - Głupiec i stąd moje pytanie co ona Waszym zdaniem może oznaczać czyżby zaczniemy wszystko od nowa z czystym kontem raz jeszcze?

Czy ktoś spojrzałby na te karty i pokusiłby się o ich interpretację będę bardzo wdzięczna :prosi:

Napisano

1.Jak widzi tą relację - pustelnik

No czuje się nie najlepiej, sytuację widzi jako dwie jednostki z dala od siebie przy czym wykazuje tutaj on ogromne osamotnienie wg mnie.

2.Jak sobie wyobraża to na przyszłość - moc

W mocy wg mnie widzi szanse, gdybyście się spotkali, pogadali, oboje chcieli etc

3.Co może dać od siebie- świat

Może dać dużo oj dużo. Bo widać, ze chce.

oraz wyciągnęła dla mnie na pierwsze pytanie pewnego rozkładu Karta wspólna wyjściowa - Głupiec
Głupiec jest początkiem drogi w AW, tabula rasa. Zaczynanie od zera. Gdybyście porozmawiali szczerze i dali sobie szanse to może z tego cos wyjść. Ale jak zawsze w relacjach – wiele zależy od Was ;)
Gość Euterpe
Napisano

pustelnik to dla mnie karta samotnika, on może i trochę o tej znajomości myśli, ale też jest możliwość, że skupia się teraz bardziej na sobie; może też wskazywać, że bardzo długo się znacie

siła, może mówić o tym, że wszystko się jakoś ładnie ułoży, jeżeli wcześniej były jakieś lęki, to one ustaną, dla mnie w tej karcie raczej chemii nie ma, prędzej wygrana za sprawą rozumu, oswojenie się z zaistniałą sytuacją, jedno ma kontrolę nad drugim

świat - możliwe, że nic więcej niż to co dostawałaś do tej pory, zwłaszcza, że on widzi wasza relację w pustelniku, a ten z kolei nie jest skory do obdarowywania

co może mówić głupiec...

początek nowej drogi

lekkomyślne podchodzenie do spraw

dążenie do celu, który nie wiadomo gdzie leży

nadzieja nie wiadomo na co

optymizm

Napisano

W mocy wg mnie widzi szanse, gdybyście się spotkali, pogadali, oboje chcieli etc.

hmm... no właśnie sęk w tym , że ja nadal chce z nim być, to on mi ostatnio na lutowym spotkaniu powiedział, że nie ma szans, żebym sobie poszukała kogoś innego, dlatego postanowiłam zdystansować i go poolewać, żeby teraz on zobaczył jak to jest jak tylko jedna strona się stara a druga czeka biernie i jakie emocje wtedy towarzyszą. Dlatego wyszedł ten pustelnik i czuje się osamotniony i opuszczony tak jak ja zawsze sie czułam jak on był bierny i nie potrafił albo nie chciał zrobić żadnego kroku w moją stronę bo miał i nadal ma cholerną dumę...

Napisano

Wiec potrzymaj go koleżanko jeszcze jakiś czas w samotności... Ale też nie za długo.

Napisano
Wiec potrzymaj go koleżanko jeszcze jakiś czas w samotności... Ale też nie za długo.

No właśnie tak myślałam zrobić, może wtedy do niego dotrze wszystko to o czym mu pisałam i mówiłam i w końcu się odważy i zrobi jakiś krok w moją stronę, bo tak na prawdę nigdy tak nie robiłam zawsze byłam blisko niego i mu ułatwiałam zadanie i nie musiał się starać dlatego przyszła pora żeby role się odwróciły :)

Napisano

Karta wspólna Głupiec może znaczyć nowy początek, dla każdego z was, on w Pustelniku odciął się od twojego towarzystwa, na przyszłość w Mocy wyobraża sobie, że musiałby mocno zabiegać o cokolwiek, walczyć, dlatego z siebie już nic tobie nie da, Świat kończy tę znajomość.

• Lubię to! 1
Napisano

Widzę to tak samo jak marcepanka. Pustelnik ze Światem pokazuje, że on przemyślał kwestie Waszych kontaktów i zamknął już ten etap. Pustelnik rozprawia się z przeszłością. Świat to zamknięcie pewnego cyklu. Potwierdza to Głupiec. I wygląda na to, że on oznacza początek dla Was, ale raczej osobno. Moc pokazuje, że on wie, że Wasza ewentualna relacja wymagałaby wiele, wiele pracy.

• Lubię to! 1
Napisano

Glupiec na koncu to poczatek. Czy poczatek czego nowego z eks? Tak, ale tylko, jezeli bedziecie potrafili wejsc w to zupelnie bez trzymania sie przeszlosci i tego, co juz bylo. Bo Glupiec nie ma nic, co pochodzi z przeszlosci. To tabula rasa, wiec albo jest tu rzeczywiscie takie czyste wejscie znowu z eks, albo ogolnie cos nowego tu Ci sie rysuje.

Wtedy Swiat na koncu bylby po prostu pojsciem kazdego w swoja strone. ;)

• Lubię to! 1