Skocz do zawartości

dlaczego nie przysłał życzeń na Dzień Kobiet?

ankara74

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rydwan, Rycerz buław, 2 pucharów

proszę o pomoc w interpretacji...2 pierwsze karty pasują mi do tego że powinien się odezwać i te życzenia jakoś dotrą do mnie( ale fakty są takie że nie napisał) karta ostatnia...z miłości - nie przysłał życzeń????

jakoś mi to nie pasuje...

można gdybać- że gdzieś pojechał, kocha inną i ma mnie gdzieś...

POMOCY:)

Napisano

wg mnie jego uczucia i głowa zaprzątnięte są inną kobietą, z którą spędził dzisiejszy dzień

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie karty mówią, że się z tymi życzeniami do Ciebie odezwie:)

Napisano

mi tez sie wydaje ,ze sie jednak odezwie...wlasnie po czasie...;-(

Napisano

a ja myślę, że on wyjechał, miał bardzo dużo spraw do załatwienia, a życzenie przekaże osobiście--2 kielichy to spotkanie

:)

Napisano

Patrzac po samych kartach powiedzialabym, jak Trida, takie pierwsze odczucie.

Popatrzmy na sumowania

VII Rydwan, Rycerz Bulaw, 2 Kielichow ---> 0 Glupiec, HB IX Eremita

X Kolo Fortuny XV Diabel

III Cesarzowa

Jak dla mnie tu mial spotkanie z jakas kobieta. Nagle po prostu.

Karty nie pokazuja, czy sie odezwie a dlaczego sie nie odezwal. I tu pokazuje sie nagly wyjazd-spotkanie i kobieta - 2 Kielichow i Cesarzowa z piramidki.

Napisano

Ja uważam, że był zajety innym związkiem i nie miał zamiaru się odzywać. SZaleje gdzie indziej. Pozdrawiam

Napisano

Weryfikacja- no nie odezwał się...z tego co wiem ma inną dziewczynę ale gdzieś daleko za granicą...widocznie myślami z nią był...z piramidki Głupiec i Samotnik pokazały stan faktyczny, co jest u niego teraz.

Wszystkim dziękuję, za pomoc:) pozdrawiam A.

Napisano

myślę, że w tym dniu skupił się na kimś innym.

Napisano

Mi sie wydaje, ze byl zajety innymi sprawami